• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kizlar kanguru alcam netten arastiriyorum ama ozelliklerinde "İç kısmı bebeğinizin rahat edebilmesi için özel dolguludur.
Omuzdan ayarlanabilen askılı ve belden kemerlidir.
Yüzeyi su geçirmez polyester kumaştan yapılmıştır." bu yaziyo ben yatar pozisyonlu istiyorum yarin yola gidicem ve 10 saat nasil amlicam bunun yatar pozisyona ayarlanip ayarlanmicani ? buna civilden bakiyorum uatar pozisyonu yokmudur acaba
Canım ben Kraft in kanguru şunu aldım yatar pozisyon da kullanıyorum ve çok rahat büklüm büklüm de olmuyor oğlum
https://img-asset-ebebek.mncdn.com/www.ebebek/i/p/hd/08/lKRA-504208_1.jpg

Selam kızlar. Eşimin memleketine geldik giremedim. Yola çıkmadan 2 gün önce 2. Ay aşılarımızı olduk. Ateş yapmadı ama 2 gün çok huzursuz ve huysuzdu. Sol bacağında sertlik oluştu aşı yerinde.

Bu arada A ayse2344 uçakta kemer verdiler ekstradan kucağımda kendi kemerime taktım. Kızım emmedi uyudu. Bende ağzına emzik verdim
Slm cnm bende seni merak ediyodum sesin çikmayinca. Neyseki hersey yolundaydı. Ya canm uçakla yolculuk nasıl geçti. Doktor bize kulaklarına zararı var dedi.o yüzden 10 saat yol crkicez

Kızlar ya bebeğime bşy oldu son bir saattir öksürüp duruyor korkuyorum hasta mı oldu üşüttü mü acaba. Ateşi yok sadece öksürüyor uykusunda. İki gün öncesine kadar havalar çok sıcak diye klima çalıştırıyorduk. Bende de boğaz kuruluğu hafif öksürük oldu. Normalde hep klima çalıştırırız şimdiye kadar bşy olmamıştı. Acaba havayı mı kuruttu ki? Ondan mı öksürüyor bebeğim. Yarın doktor kontrolümüz var ona da söylerim. Yavrum öksürdükçe benim içim sızlıyor

biz70 günlüguz 6 kiloyuz kaybolmaz heralde ya :)
Tamam o zaman sorun yok ama şimdi bakımda o ergonomik kanguru lara mantıklı geldi ama yatar pozisyonda yok sanırım yatar pozisyonda sadece Kraft in kanguru şu var
. Bu arada maşallah bebişim Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin insallah

Merhabalar kizlar...ben gece uyanmayan bebegi ilk ay disinda beslemek icin uyandirma taraftari degilim..ama bikac gecedir bebegim 10 gibi uyuyo sonra gece 1-2 kez sesine uyaniyorum.aglamiyo ama surekli olarak gerinme hareketi yapiyo ellerini emmeye calisiyo ik mik sealer cikariyo.ama gozler kapali.bisure izliyorum ama uyiyamiyo da tam olarak uyanamiyo da.acikip uyanamadigini düşünerek yavasca alip emziriyorum sonra geri yatırıyorum be uyuyo.aksam 10dan sabah 7ye kadar 1 ya da 2 kez boyle oluyo.sizce doğru mu yapiyorum?
Biz de oyleyiz bazen agliyor mizmizlaniyor bazense elini emiyor alip hemen emziriyorum ac oldugunu dusunuyorum cunku daha 2.5 aylik hic gece kesintisiz yudugunu gormedim,bence acikiyorlardir ben bile acikiyorum valla :)

Hımm anladım canm.işte dediğim gibi bizde ucak kulaklarına zarar verir diye arabayla gitcez baya uzun yol ama napıyım mecburen
Bende arastirma yaptim da kalkista ve iniste basinci aza indirmek icin emzirmek gerekiyormus ya da agzina emzik vermek emer o an insallah valla simdi daha bi panik oldum sen oyle diyince

Biz de oyleyiz bazen agliyor mizmizlaniyor bazense elini emiyor alip hemen emziriyorum ac oldugunu dusunuyorum cunku daha 2.5 aylik hic gece kesintisiz yudugunu gormedim,bence acikiyorlardir ben bile acikiyorum valla :)
Oooo ben gece her emzirmeye kalkışımda biseyler atistirip arkasindan bol su iciyorum.aynen su an yapacagim gibi:kk77:sonra da neden kilo veremiyorum diyorum:KK70:

Benimde öyle canım, gerinmeye ses çıkarmaya başlayınca elimle dudağının üstünü elliyorum eğer emmek için ağzını açıyorsa alıp emzirip geri yatırıyorum. Neden yanlış olsunki?

Bende öyle yapamıyorum ağız sesleri çıkarıyo yalanmaya başlıyo emzirip geri yatağına bırakıyorum yoksa çok uzun süre aç kalmış oluyor benim gögüslerimde ağrıyor emzirmezsem

Tamam o zaman sorun yok ama şimdi bakımda o ergonomik kanguru lara mantıklı geldi ama yatar pozisyonda yok sanırım yatar pozisyonda sadece Kraft in kanguru şu var
. Bu arada maşallah bebişim Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin insallah
amin canim cumlemizinkini saglikla buyutmeyi nasip etsin rabbim. bak bakalm insallah rahat olani buluruz

Cansucum bende az evvel girerken seni dusundum neden hic yazmiyo diye; ben de emzireyim almazsa emzigi veririm aglamasin da insallah yani bu kulak problemini emzik emse de giderebiliyor muyuz?

Kalp kalbe karşıymış canım :) valla ben emzik verdim sıkıntı yaşamadum canım. İnşallah dönüştede yaşamam. Seninde sorunsuz geçsin yolculuk inşallah.

Merhabalar kizlar...ben gece uyanmayan bebegi ilk ay disinda beslemek icin uyandirma taraftari degilim..ama bikac gecedir bebegim 10 gibi uyuyo sonra gece 1-2 kez sesine uyaniyorum.aglamiyo ama surekli olarak gerinme hareketi yapiyo ellerini emmeye calisiyo ik mik sealer cikariyo.ama gozler kapali.bisure izliyorum ama uyiyamiyo da tam olarak uyanamiyo da.acikip uyanamadigini düşünerek yavasca alip emziriyorum sonra geri yatırıyorum be uyuyo.aksam 10dan sabah 7ye kadar 1 ya da 2 kez boyle oluyo.sizce doğru mu yapiyorum?

Bende 3 saat oldu uyandırayım filan diye kaldırmıyorum hiç ama öyle yapınca iyice uyanıp uykusu açılmasın diye alıp emziriyorum. Zaten acıkmadan alınca emmiyor. Ellerini emerken alınca uyurken bile nasıl emiyor hemen. Kaldırmazsan zaten ağlayaeak uyanır birazdan böylesi daha iyi

Canm aynen ya biogaia alym bende bari. Zaten emmiyr kuzum mama yiyr onuda yemyr iste artk ne yapcgmi sasrdm :KK43:

Al canım ben memnunum. Gezerek besle canım. Gazı varken öyle beslenebilşyorlar

ne zamandır sesin çıkmıyordu canım nasılsınız?

aynı benimki de öyle yatıyor, hatta ben de yatakta onun gibi yaptım başımı çok rahatsız etmiyor yaa:) tabi biz alışkın değiliz o şekile ama onlar rahattır ins :KK66:

İyiyiz canım. Bi alı sonrası 2 gün huysuzlukla öok uğraştım. Şimdi rahatladık. Evde değilim pek giremedim. Sen nasılsın

Slm cnm bende seni merak ediyodum sesin çikmayinca. Neyseki hersey yolundaydı. Ya canm uçakla yolculuk nasıl geçti. Doktor bize kulaklarına zararı var dedi.o yüzden 10 saat yol crkicez

Eşimin köyünde internet pek iyi çekmiyor giremiyorum canım. Yolculuk iyiydi emzik verdim kalkışta ve inişte. Benim arabayla yol gözümde büyümültü

Kizlar bisey daha sorucam.bebisleri nasil yatiriyorsunuz?yan yatirinca sirtina bi kucuk yastik koymak zorunda kaliyorum o da terletiyo bi de one kapaklaniverirse diye korkuyorum..benim bebegim genelde soyle uyuyo vucut sırtüstü duz ama kafa yana dogru.zaten kafasi arkaya uzun oldugu icin otomatikman sadece kafayi çeviriyo yana .kusarsa problem olmuyo ama rahatsiz olirmu ki o pozisyonda cok rahat goruniyo uyurken o sekilde ama boynu agrir mi acaba?
Canm yan yatrmak istyrsan yan yatma yastklri satlyr onlardn alablrsn ben berati oyle yatryrm yan yatrcksm

benim oğlan genelde huzursuz bir bebek ama çok şükür aşıdan sonra birşey olmadı aynı halindeydi, seninki de sorunsuz geçer inş

ne zamandır sesin çıkmıyordu canım nasılsınız?

aynı benimki de öyle yatıyor, hatta ben de yatakta onun gibi yaptım başımı çok rahatsız etmiyor yaa:) tabi biz alışkın değiliz o şekile ama onlar rahattır ins :KK66:
Canm ins. Oyle olur beratta.

Back