- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.741
Aynn annmler simdi yanimda ewde naocksam.ama kucuk yawrum bakiyi bazen guluyo cok uzuluyorum.uyusun rahtlasin istiyor inssn.ins.bizimde uykukrimiz gecemiz fln.duzene girerAnladım canım sabret bakalım ya uyur inşallah bi ara bende 2 saatlik uykuyla duruyordum çok zor oluyordu biliyorum halini sinirde yapıyor ya bi müddet sonra
yok canım bi seferden bişey olmaz. ben dışarı çıkarken yanıma hep mama alıyorum ağlarsa veririm diye. ama bu kadar uykusuz olmasının bi sebebi olmalı. karnına masaj yaptın mı? eğer elletmiyorsa gazı vardır ondan uyanıyodur. gaz konusunda tecrübeli oldum gazını çıkarsa da hep bi yerlerde var yine de gazı:)Valla aglicam boyle sinirden.sutum var emiyo amacsimdi bi kerelik acik mana vercem.acliktsnmi yapiyo bilmiyorum.kndi uykumu zaten gectim uyusa geceleri fln ama yok .verdim akti yedi cay kasigi mama pesine mene verdim almadi ya bu seferdebi sefer vermkten bisey olurmuki reddedermiki.memeyi
iyiyiz canım. valla biz koliğiz biliyosun acayip gazımoz var kullanmadığımız ilaç denemediğimiz şey kalmadı ama gaza tek çare masaj. yani benim oğlana hiçbişey gayda etmedi malesefSlm kizlar naslsnz ne var yok. Ya dr brown gaz yapmayan biberonu kullanan var mi ise yaryr mu benm oglan iki gundr mama yemyr ne yapsm olmadi yarin doktora gtrcem.birde gece gazını cikarmama rağmen ayaklarini karnina ceke ceke aglyr ve uyanyr gazi olyr yani sap simplex gaz ilaci kullanyrm degstrym diorm onerdgnz gaz ilaci var ki etkili olan. Biberonu degsnce kalmaz belki gaz.
Sabhtan.cok vaardi oglene kdr hos bnde de gaZ var bisey dokindu ama ne cozemedim.ayaklarini cekiyidu oglene kdr simdi hicbiri yok.bilemedim ya.beyninde fln bi sknti olmasinda .heo aklima kotu seyler geliyoyok canım bi seferden bişey olmaz. ben dışarı çıkarken yanıma hep mama alıyorum ağlarsa veririm diye. ama bu kadar uykusuz olmasının bi sebebi olmalı. karnına masaj yaptın mı? eğer elletmiyorsa gazı vardır ondan uyanıyodur. gaz konusunda tecrübeli oldum gazını çıkarsa da hep bi yerlerde var yine de gazı:)
Canım ergonomik olması gerek kangurunun ki bebeğin rahat etsin zarar görmesin gelişimi etkilenmesin bacak arası belli bi açıklıkta olmalı o gösterdiğinde bacak arası dar bacaklar sarkacak bacakları dize kadar desteklemeli normalde bacaklar kanguruda m şeklini almalı yani dizleryukarda popo aşağıda olmalı falan filan da bence zaten otobüste kanguru rahat olmazcarsidan da alirim bulurum sorun degil elektronik olmasada olur sorun degil ki
Canm kasikla verdgn icin redetmz doymstr gaz sancisi vardr belkiValla aglicam boyle sinirden.sutum var emiyo amacsimdi bi kerelik acik mana vercem.acliktsnmi yapiyo bilmiyorum.kndi uykumu zaten gectim uyusa geceleri fln ama yok .verdim akti yedi cay kasigi mama pesine mene verdim almadi ya bu seferdebi sefer vermkten bisey olurmuki reddedermiki.memeyi
Cnm biz sap simplex kullanyrdk ise yaryrdu ama biara oda fayda etmyr mamada yemyr mamayida degstrcm birde bu yuzdn yarn doktora gtryrm bakalm ne dck hemde gazi var iki hundr cok uzuluyrmiyiyiz canım. valla biz koliğiz biliyosun acayip gazımoz var kullanmadığımız ilaç denemediğimiz şey kalmadı ama gaza tek çare masaj. yani benim oğlana hiçbişey gayda etmedi malesef
Canm otobusle gitcgn icin zaten kanguru isini gormez senin ana kucagi alablrsn altina destek koyup yatirirsn hem 10 saatte uyur icinde iki koltk alsaydn bari oyle mi yaptinabla antalyaya gidicem kayseriden orasi 10 saat suruyo otobüsle gidecegim icin ana kucağı (port bebe) mi iui olur yoksa kanguru tek gidicem
Slm kizlar naslsnz ne var yok. Ya dr brown gaz yapmayan biberonu kullanan var mi ise yaryr mu benm oglan iki gundr mama yemyr ne yapsm olmadi yarin doktora gtrcem.birde gece gazını cikarmama rağmen ayaklarini karnina ceke ceke aglyr ve uyanyr gazi olyr yani sap simplex gaz ilaci kullanyrm degstrym diorm onerdgnz gaz ilaci var ki etkili olan. Biberonu degsnce kalmaz belki gaz.
ya lavaboya girecek olursam rahat olur diye ama kucagi olursa hic rahat edemem diye dusunuyorumCanım ergonomik olması gerek kangurunun ki bebeğin rahat etsin zarar görmesin gelişimi etkilenmesin bacak arası belli bi açıklıkta olmalı o gösterdiğinde bacak arası dar bacaklar sarkacak bacakları dize kadar desteklemeli normalde bacaklar kanguruda m şeklini almalı yani dizleryukarda popo aşağıda olmalı falan filan da bence zaten otobüste kanguru rahat olmaz
yok abla tek koltuk esim almis ana kucagi diye bende dusundum de tek gidicem lavaboya feln giderck olursam ana kucagindan rahat olur diye susubdum emanet edecegm kimse yok cunku bebeğimiCanm otobusle gitcgn icin zaten kanguru isini gormez senin ana kucagi alablrsn altina destek koyup yatirirsn hem 10 saatte uyur icinde iki koltk alsaydn bari oyle mi yaptin
Yok canm maalesef emmyr sutte kalmadi artk ac duryr ya aglaya aglaya yedrmeye calsyrm resmen cirpniyr yerken. Kimyon denym bende ama evde suan toz kimyon var. Peki nekadr veryrsn kimyonlu suyu. Olmadi bitkisel olan gaz gidericilerden alrim ne yapimCanım geçmiş olsun inşallah geçer gaz sorunu miniğin yazık insan kıyamıyor kıvranırkenbiz kimyonlu su veriyoduk pıt pıt yapıyolardı,sonra alıştılar oda fayda etmiyodu bazen,metsil verdik arada,biberonda hep avent kullanıyoruz bence biberonla pek alakası yok gibi,bitkisel şurup ve gaz masajları iyi olabilir.
mama yemiyor demişsin peki ne yapıyorsun,emziriyor musun? inşallah artmıştır sütün...
Bızım her bez kakalı oluyo sık sık acıyorum ıkıbucum aylıkevet sadece anne sütüyle besleniyo baska bisey vermiyorum arada su da veriyorum
Canm lavobaya gitsen toplam molalari hesapalrsan en fazla 1 veya 2 saat dielm onun icn kanguru almana gerek yok bence hem arabada terledigi icin battaniye falan sarmadan arabadan oylece indiremzsn ki hem dedgn kanguruya binmyr yani benm oglan biedi cok aglyr icinde. Birde canm benm 10 saat yolda cocuk kucagnda nasl gitckan hem sana hem bebegine eziyet bir koltk daha olsydi ana kucagi al derdm onuda yan koltuga koyar tutardn. İkinz icinde cok zor olcakyok abla tek koltuk esim almis ana kucagi diye bende dusundum de tek gidicem lavaboya feln giderck olursam ana kucagindan rahat olur diye susubdum emanet edecegm kimse yok cunku bebeğimi
Zaten toz kimyon veriyoruz bizde canm, biz hani şu kahvenin yanında lokum falan konulan süs kaseler var ya biz onla veriyoruz ,çay bardağı altlığına da olabilir onun yarısına kadar su koy çay kaşığının ucuyla kimyon at karıştır 2-3 çay kaşığı ver canm,kaşığa bol kimyon gelmesin yalnız.5-10 dk içinde pıt pıt başlaması lazım:)Yok canm maalesef emmyr sutte kalmadi artk ac duryr ya aglaya aglaya yedrmeye calsyrm resmen cirpniyr yerken. Kimyon denym bende ama evde suan toz kimyon var. Peki nekadr veryrsn kimyonlu suyu. Olmadi bitkisel olan gaz gidericilerden alrim ne yapim
Canim biberonu duydum ama kullanmadim.Slm kizlar naslsnz ne var yok. Ya dr brown gaz yapmayan biberonu kullanan var mi ise yaryr mu benm oglan iki gundr mama yemyr ne yapsm olmadi yarin doktora gtrcem.birde gece gazını cikarmama rağmen ayaklarini karnina ceke ceke aglyr ve uyanyr gazi olyr yani sap simplex gaz ilaci kullanyrm degstrym diorm onerdgnz gaz ilaci var ki etkili olan. Biberonu degsnce kalmaz belki gaz.
yer yokmus abla simdi konustum sordum da oyle dedi yer olmadigindan bi koltuk almis o yuzden zaten alcktim abla aklimda vardi birden de yol cikinca simdi alayim dedimCanm lavobaya gitsen toplam molalari hesapalrsan en fazla 1 veya 2 saat dielm onun icn kanguru almana gerek yok bence hem arabada terledigi icin battaniye falan sarmadan arabadan oylece indiremzsn ki hem dedgn kanguruya binmyr yani benm oglan biedi cok aglyr icinde. Birde canm benm 10 saat yolda cocuk kucagnda nasl gitckan hem sana hem bebegine eziyet bir koltk daha olsydi ana kucagi al derdm onuda yan koltuga koyar tutardn. İkinz icinde cok zor olcak
bugun yapti cok sukur ya 4 gundur yapamiyodu uyuyamiyodu ve emdiginin yarisini geri cikariyo annem sabun koydu kalcasindan iceriye ondan sonra yapti fahatladi simdi misil misil uyuyo kuzum benmBızım her bez kakalı oluyo sık sık acıyorum ıkıbucum aylık
Canim bu resimdeki kanguru degil de sling bunda bebek yari yatar pozisyonda durabiliyor, kanguruda yatar pozisyon yok diye biliyorum. Bir de gercekten bu sling veya kanguruyla on saat otobuste sen de bebegin derahat edemezsiniz bence de, satin aldin mi bilmiyorum ama.. hulyanintunasi diye bir blog var google'aSlingler ve Sıkça Sorulan Sorular yazarsan guzel bir yazi var, ozetle yaklasik dort aya kadar sling dort aydan sonra ergonomik kanguru oneriyor. Yani bebegin epey iri bir bebek degilse kangurunun icinde su an cok minik kalabilir ve kanguruyu reddedebilir. Blog sahibinin onerdigi marka sling icin neko wrap sling. Bu kanguru ve sling biraz riskli aslinda cunku bir arkadas daha soylemis bebegin icinde durup durmayacagi belli degil mumkunse once bi tanidiktan filan bir gunlugine alip veya bir magazada denemek lazim.kangurular yatar pozisyonda kullanilmiyo mu yoksa yatar pozisyonda olan sadece nu kanguru mu var?
Cnm doktra soylym yarin gidince birde zinco var ikisinden hangisini söyleyecek ona hore alcmCanim biberonu duydum ama kullanmadim.
Gaz ilaci olarak doktor bize de ilk basta sab simplex vermisti ama hic ise yaramadi bizde o yuzden bio gaia'ya gectik memnunuz ise yariyor bence. Bir de gecen gunlerde dogalci bir cocuk doktoruyla gorustuk kendisi asi sonrasi (veya oncesi) ates dusurucu kullanimina bile karsi oldugu halde biogaia kullaniyoruz deyince iyi yapmissiniz devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?