2015 Temmuz Anneleri

Kızlar selam, ne zamandır giremedim malum bebişle uğraşıyorum. Bizim Oğlanın yeni huyu şu: sabah uyandıktan 2 saat sonra 4 saate yakın Aralıksız uyuyor. Çok endişeleniyorum çok acıkıyor ama uyanamıyorsa diye. Bi taraftan da kendi uyanmayınca tam emmiyor huzursu oluyor. Bu uyku sefasından sonra daha da akşam 9 a kadar uyumuyor, halbuki iki saate bir uyusa emse falan ne güzel olur. Benimde süt memede çok beklediğinden mastit oldum antibiyotik kullanıyorum. Bide aklıma bişey takılıyo ben emziğe alıştırdıktan sonra eskisi kadar sık emmeye başladı. Acaba bu sütümü azaltırmı? Çok korkuyorum. 63. Günümüz bugün hala sütüm azalırmo yetermi korkusunu içimden atamadım ki boyu kilosu önde gitmesine rağmen hep içimde bi korku. Psikolojim mi bozuldu sizce? Benimle aynı korkuyu yaşayan varmı?

Canim bizde de durum ayni 72 gunluguz biz ama suana kadar sadece 1 kere 4 saat uyudu o da geceydi :) bu ara uykuya geciste emzigi veriyorum daha az emisiyoruz bizde ozellikle emerken boguluyo sonra korkuyo agliyo geri emmek istemiyor bi gun oluyo sutum tasiyo goguslerimden surekli kiyafet degisiyorum bir gun oluyo sutum az mi normal mi bilemiyorum,insallah azalmaz sutumuz ben de annemlere gidecem 1 ay kadar kalacam insallah huyu degismez yawrumun

Yatar pozisyonda bebeği taşımak pek önerilmiyor Facebook hesabım varsa babywearing türkiye grubuna gir , bebeğin sağlığı açısından ergonomik olan taşıyıcılar kullanılmalı bu yatar pozisyonda taşıyanlar ergonomik olmuyor malesef

kapali grupmus istek gonderdim kabul ettiklerinde bakarm detaylarina. yarin aksam yola cikicam antalyaya gidicem otobuste rahat olur mu peki
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=214219&ctrid=0 bu nasil olur mu ?

kapali grupmus istek gonderdim kabul ettiklerinde bakarm detaylarina. yarin aksam yola cikicam antalyaya gidicem otobuste rahat olur mu peki
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=214219&ctrid=0 bu nasil olur mu ?
Bunu biri galiba grupta sormuştu sanırım baby2 go ergonomik değil demişlerdi ben daha kanguru kullanmıyorum wrap sling kullanıyorum ama oturunca oğlum da ben de rahat edemiyoruz ama zaten internetten sipariş verirsen bugün pazar yarın verilir sen de yarın yola çıkacakmışsın nasıl olacak

carsidan da alirim bulurum sorun degil elektronik olmasada olur sorun degil ki

carsida cvilin mağazasıda var ordan da alirim ama bi yondende kararsizim ana kucagi ile gitsem rahat edemez misin acaba bilmiyorum yani

Kuzum ya gazı falan olmasın bacaklarını tut karnına doğru kaldırarak bastır ben öyle yapıyorum pırt pırt gazı çıkıyor sonra uykuya dalıyoruz
Canim cikariyorda gazini ayaklrini cekiyor o zmn oyle biseyde yok.anlmdim dalaniyor uykuya ne yaptiysam.yarim kundak yapiyorum salliyorum yok yani.bakiyo oyle.kucagina aliyorum besige koy hoop uyaniyo

Slm kizlar naslsnz ne var yok. Ya dr brown gaz yapmayan biberonu kullanan var mi ise yaryr mu benm oglan iki gundr mama yemyr ne yapsm olmadi yarin doktora gtrcem.birde gece gazını cikarmama rağmen ayaklarini karnina ceke ceke aglyr ve uyanyr gazi olyr yani sap simplex gaz ilaci kullanyrm degstrym diorm onerdgnz gaz ilaci var ki etkili olan. Biberonu degsnce kalmaz belki gaz.

Canim cikariyorda gazini ayaklrini cekiyor o zmn oyle biseyde yok.anlmdim dalaniyor uykuya ne yaptiysam.yarim kundak yapiyorum salliyorum yok yani.bakiyo oyle.kucagina aliyorum besige koy hoop uyaniyo
Cnm iki gundr ayni sorun bizdede var nedendr bilmyrm sallarsm uyuyr biraktgm an sicrayarak uyanyr ve sali gunu 2. Ay asisini olcak ozmn daha cok huzursz olck nasl basa cikcm bilmem

Cnm iki gundr ayni sorun bizdede var nedendr bilmyrm sallarsm uyuyr biraktgm an sicrayarak uyanyr ve sali gunu 2. Ay asisini olcak ozmn daha cok huzursz olck nasl basa cikcm bilmem
Valla aglicam boyle sinirden.sutum var emiyo amacsimdi bi kerelik acik mana vercem.acliktsnmi yapiyo bilmiyorum.kndi uykumu zaten gectim uyusa geceleri fln ama yok .verdim akti yedi cay kasigi mama pesine mene verdim almadi ya bu seferde bi sefer vermkten bisey olurmuki reddedermiki.memeyi

Selam kızlar. Eşimin memleketine geldik giremedim. Yola çıkmadan 2 gün önce 2. Ay aşılarımızı olduk. Ateş yapmadı ama 2 gün çok huzursuz ve huysuzdu. Sol bacağında sertlik oluştu aşı yerinde.

Bu arada A ayse2344 uçakta kemer verdiler ekstradan kucağımda kendi kemerime taktım. Kızım emmedi uyudu. Bende ağzına emzik verdim

Anladım canım sabret bakalım ya uyur inşallah bi ara bende 2 saatlik uykuyla duruyordum çok zor oluyordu biliyorum halini sinirde yapıyor ya bi müddet sonra

CNm paylastgn kangurudan bende var ama oglm hic durmyr icinde koydgmda deli gibi aglyr ve kucuk kalyr icinde biraz buyudugu zaman kullanlr bence.
abla antalyaya gidicem kayseriden orasi 10 saat suruyo otobüsle gidecegim icin ana kucağı (port bebe) mi iui olur yoksa kanguru tek gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…