• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

yer yokmus abla simdi konustum sordum da oyle dedi yer olmadigindan bi koltuk almis o yuzden zaten alcktim abla aklimda vardi birden de yol cikinca simdi alayim dedim
Cnm benm 10 saat yol nasl yapcksnz ben endiselendm simdi sizin icin. Biz beratla evde bile 10 dk sabit otramyrz uyanksa muhakkak gezdrcksn veya sallycksn sen nasl gecrcksn 10 saati.

Cnm biz sap simplex kullanyrdk ise yaryrdu ama biara oda fayda etmyr mamada yemyr mamayida degstrcm birde bu yuzdn yarn doktora gtryrm bakalm ne dck hemde gazi var iki hundr cok uzuluyrm :KK43:
Canım ben biogaia kullanıyorum iyi geliyor. İnşallah çözüm bulursun insan üzülüyor. Emmiyorlar gazları olunca
@

Canim bu resimdeki kanguru degil de sling bunda bebek yari yatar pozisyonda durabiliyor, kanguruda yatar pozisyon yok diye biliyorum. Bir de gercekten bu sling veya kanguruyla on saat otobuste sen de bebegin derahat edemezsiniz bence de, satin aldin mi bilmiyorum ama.. hulyanintunasi diye bir blog var google'aSlingler ve Sıkça Sorulan Sorular yazarsan guzel bir yazi var, ozetle yaklasik dort aya kadar sling dort aydan sonra ergonomik kanguru oneriyor. Yani bebegin epey iri bir bebek degilse kangurunun icinde su an cok minik kalabilir ve kanguruyu reddedebilir. Blog sahibinin onerdigi marka sling icin neko wrap sling. Bu kanguru ve sling biraz riskli aslinda cunku bir arkadas daha soylemis bebegin icinde durup durmayacagi belli degil mumkunse once bi tanidiktan filan bir gunlugine alip veya bir magazada denemek lazim.
yarin yola cikicam once carsiya gider bir bakarm eger rahat olursa alirim bebegm rahat ederse yoksa almam

Selam kızlar. Eşimin memleketine geldik giremedim. Yola çıkmadan 2 gün önce 2. Ay aşılarımızı olduk. Ateş yapmadı ama 2 gün çok huzursuz ve huysuzdu. Sol bacağında sertlik oluştu aşı yerinde.

Bu arada A ayse2344 uçakta kemer verdiler ekstradan kucağımda kendi kemerime taktım. Kızım emmedi uyudu. Bende ağzına emzik verdim
Cansucum bende az evvel girerken seni dusundum neden hic yazmiyo diye; ben de emzireyim almazsa emzigi veririm aglamasin da insallah yani bu kulak problemini emzik emse de giderebiliyor muyuz?

Cnm benm 10 saat yol nasl yapcksnz ben endiselendm simdi sizin icin. Biz beratla evde bile 10 dk sabit otramyrz uyanksa muhakkak gezdrcksn veya sallycksn sen nasl gecrcksn 10 saati.
kürşad kağan yolu ve disariyi cok seviyo ne zaman disari çıksamhemen uyuyo arabasinda o yuzden sıkıntım yok sukur araba kesn uyur ondan eminim benm tek endisem iste acil lavabo ihtiyacm olsa ana kucagiyla gidemem kimseye emanette edemem o yuzden bide bebekle lavaboya girmk ne kadar dogru bilmiyorum ama mecburen yapcm yani yarn alirken takr bi denerm artik

Merhabalar kizlar...ben gece uyanmayan bebegi ilk ay disinda beslemek icin uyandirma taraftari degilim..ama bikac gecedir bebegim 10 gibi uyuyo sonra gece 1-2 kez sesine uyaniyorum.aglamiyo ama surekli olarak gerinme hareketi yapiyo ellerini emmeye calisiyo ik mik sealer cikariyo.ama gozler kapali.bisure izliyorum ama uyiyamiyo da tam olarak uyanamiyo da.acikip uyanamadigini düşünerek yavasca alip emziriyorum sonra geri yatırıyorum be uyuyo.aksam 10dan sabah 7ye kadar 1 ya da 2 kez boyle oluyo.sizce doğru mu yapiyorum?

Kizlar bisey daha sorucam.bebisleri nasil yatiriyorsunuz?yan yatirinca sirtina bi kucuk yastik koymak zorunda kaliyorum o da terletiyo bi de one kapaklaniverirse diye korkuyorum..benim bebegim genelde soyle uyuyo vucut sırtüstü duz ama kafa yana dogru.zaten kafasi arkaya uzun oldugu icin otomatikman sadece kafayi çeviriyo yana .kusarsa problem olmuyo ama rahatsiz olirmu ki o pozisyonda cok rahat goruniyo uyurken o sekilde ama boynu agrir mi acaba?

Merhabalar kizlar...ben gece uyanmayan bebegi ilk ay disinda beslemek icin uyandirma taraftari degilim..ama bikac gecedir bebegim 10 gibi uyuyo sonra gece 1-2 kez sesine uyaniyorum.aglamiyo ama surekli olarak gerinme hareketi yapiyo ellerini emmeye calisiyo ik mik sealer cikariyo.ama gozler kapali.bisure izliyorum ama uyiyamiyo da tam olarak uyanamiyo da.acikip uyanamadigini düşünerek yavasca alip emziriyorum sonra geri yatırıyorum be uyuyo.aksam 10dan sabah 7ye kadar 1 ya da 2 kez boyle oluyo.sizce doğru mu yapiyorum?
Benimde öyle canım, gerinmeye ses çıkarmaya başlayınca elimle dudağının üstünü elliyorum eğer emmek için ağzını açıyorsa alıp emzirip geri yatırıyorum. Neden yanlış olsunki?

Benimde öyle canım, gerinmeye ses çıkarmaya başlayınca elimle dudağının üstünü elliyorum eğer emmek için ağzını açıyorsa alıp emzirip geri yatırıyorum. Neden yanlış olsunki?
Ya o kadar zaman emmek istemiyorsa hiç elleme valla ben kötü alıstırdım
Geve yanımda yatıyo ık dese hemen meme agzına giriyo bende ıyuyom oda ıyuyo rahatlıyo ama bu böyle olmadı nasıl düEltecem bilemiyom

Ne bilim uyuyan cocugu uyandirmama taraftari daha cok gibi tam da uyanmamis oluyo ya ondan aklima takildi.yanlis degildir canim sen de oyle yapiyomussun.sonucta uyuyamiyolar da

Ya o kadar zaman emmek istemiyorsa hiç elleme valla ben kötü alıstırdım
Geve yanımda yatıyo ık dese hemen meme agzına giriyo bende ıyuyom oda ıyuyo rahatlıyo ama bu böyle olmadı nasıl düEltecem bilemiyom
Canim nette uyku egitimiyle ilgili arastirirken bi yaziya rastladim.cocugu yaninizda bi yataga yatirabilirsiniz ama kesinlikle direk yaninizda uyumaya alistirmayin diyordu.cocuk anne kokusuyla uyumaya alisinca anne yanindan kalktigi an uyaniyomus ilerde

Canim nette uyku egitimiyle ilgili arastirirken bi yaziya rastladim.cocugu yaninizda bi yataga yatirabilirsiniz ama kesinlikle direk yaninizda uyumaya alistirmayin diyordu.cocuk anne kokusuyla uyumaya alisinca anne yanindan kalktigi an uyaniyomus ilerde
Evwt öyle oldu bizimde bende oğlan hher uyumadıgında arastırıp duruyorum bakalım büyüsün bi eğitim verecem sıpaya bugun yatagına aldım şimdi
Ama gece ben uyku arasında oturup emzirmek yerine yanıma alıyorum sonra uyuyprum bi bakıyom ki sabah olmak üzere

Cnm iki gundr ayni sorun bizdede var nedendr bilmyrm sallarsm uyuyr biraktgm an sicrayarak uyanyr ve sali gunu 2. Ay asisini olcak ozmn daha cok huzursz olck nasl basa cikcm bilmem
benim oğlan genelde huzursuz bir bebek ama çok şükür aşıdan sonra birşey olmadı aynı halindeydi, seninki de sorunsuz geçer inş

Selam kızlar. Eşimin memleketine geldik giremedim. Yola çıkmadan 2 gün önce 2. Ay aşılarımızı olduk. Ateş yapmadı ama 2 gün çok huzursuz ve huysuzdu. Sol bacağında sertlik oluştu aşı yerinde.

Bu arada A ayse2344 uçakta kemer verdiler ekstradan kucağımda kendi kemerime taktım. Kızım emmedi uyudu. Bende ağzına emzik verdim
ne zamandır sesin çıkmıyordu canım nasılsınız?

Kizlar bisey daha sorucam.bebisleri nasil yatiriyorsunuz?yan yatirinca sirtina bi kucuk yastik koymak zorunda kaliyorum o da terletiyo bi de one kapaklaniverirse diye korkuyorum..benim bebegim genelde soyle uyuyo vucut sırtüstü duz ama kafa yana dogru.zaten kafasi arkaya uzun oldugu icin otomatikman sadece kafayi çeviriyo yana .kusarsa problem olmuyo ama rahatsiz olirmu ki o pozisyonda cok rahat goruniyo uyurken o sekilde ama boynu agrir mi acaba?
aynı benimki de öyle yatıyor, hatta ben de yatakta onun gibi yaptım başımı çok rahatsız etmiyor yaa:) tabi biz alışkın değiliz o şekile ama onlar rahattır ins ;)

benim oğlan genelde huzursuz bir bebek ama çok şükür aşıdan sonra birşey olmadı aynı halindeydi, seninki de sorunsuz geçer inş

ne zamandır sesin çıkmıyordu canım nasılsınız?

aynı benimki de öyle yatıyor, hatta ben de yatakta onun gibi yaptım başımı çok rahatsız etmiyor yaa:) tabi biz alışkın değiliz o şekile ama onlar rahattır ins :KK66:
Demek senin bebegin de oyle uyuyor.biraz icim rahatladi canim sagol.insallah rahattirlar

dogru yapiyorsun canim bende oyle yapiyorum emzirip yatiriyorum tekrar.

Evwt öyle oldu bizimde bende oğlan hher uyumadıgında arastırıp duruyorum bakalım büyüsün bi eğitim verecem sıpaya bugun yatagına aldım şimdi
Ama gece ben uyku arasında oturup emzirmek yerine yanıma alıyorum sonra uyuyprum bi bakıyom ki sabah olmak üzere
canim bebegini kesinlikle yanonda yatrmamni tavsiye ederim Allah korusun bisey olur sonra ben hic yatirma m

Back