2015 Temmuz Anneleri

Masallah erken donmeye baslamis bebegin.bundan sonra daha dikkatli olman lazim.biz ayin 30unda e aylik olucaz insallah.ben de 1 hafta once bebegimi yuzustu koydum karni yere gelecek sekilde oyleyken dondu sirtininustune..sonra aksam babasina gostereyim dedim aksam donemedi Allahtan videosunu cekmistim.sabahlari daha dinc enerjik oluyolar onu farkettim

Beenim gbi yarim.kundak yapipta uyutmaya calisan varmi aeanuzda.kndimi vicdaben rahtsz hissediyorum.ama uyumuyorda kizim eliyle uyandriyor kndini surekli
. canım ben de senin gibiyim bayram bitince evime gidicem doğumdan beri annemdeyim. Annem yine iki günlüğüne benimle gelicek evi toparlamaya yardım edicek amansonra ben de tek başıma bakıcam artık kızıma. Emzik meselesine gelirsek ben de kullanıyorum damaklı emzik uykuya dalmasında çok etkili oluyo gerçekten. Yarım kundak da aynı şekilde

Kızlar burda baby&me ıslak mendilden bahsetmişsiniz. Ben doğduğundan beri uni baby yenidoğan kullanıyorum. Kafam karıştı ben de mi alıp bi denesem acaba?kullananlar gerçekten fark ediyo mu içerik aynı mı

Kızlar bi de sudocrem kullanan var mı aranızda? Pişik için bepanthol kullanıyordum bitmek üzere. Bundan sonra sudocrem alayım diyorum nasıl memnun musunuz

valla benim anladığım kadarıyla 1 yaşından önce bize rahat yok canım :))

Canım bende yapıyorum yoksa 5 dakika uyuyamıyor ama gözetim altında tutuyorum ne bilim beli mi olur yüzüne ağzına yorgan gelirde eliyle iter belki diye geceleri uykuya dalınca acıyorum kundaktan
Beenim gbi yarim.kundak yapipta uyutmaya calisan varmi aeanuzda.kndimi vicdaben rahtsz hissediyorum.ama uyumuyorda kizim eliyle uyandriyor kndini surekli

Kızlar burda baby&me ıslak mendilden bahsetmişsiniz. Ben doğduğundan beri uni baby yenidoğan kullanıyorum. Kafam karıştı ben de mi alıp bi denesem acaba?kullananlar gerçekten fark ediyo mu içerik aynı mı
unibaby ile yuzunu agiz cevreni bi silsene resmen yakiyor
baby&me'yi surdum, hafif bir rahatsizlik hissettim kuruluk gibi ama kesinlikle unibabyden cooook daha iyi yakmiyor cunku

Canım bende yapıyorum yoksa 5 dakika uyuyamıyor ama gözetim altında tutuyorum ne bilim beli mi olur yüzüne ağzına yorgan gelirde eliyle iter belki diye geceleri uykuya dalınca acıyorum kundaktan
Bnmki gunduz kundakta uyuyor gece tobe istersen bagla uyumuyor.6 saattr uykuszum gazinida cikariyo ama uyumuyo bn bittim cocuk uyumuyo .

Bnmki gunduz kundakta uyuyor gece tobe istersen bagla uyumuyor.6 saattr uykuszum gazinida cikariyo ama uyumuyo bn bittim cocuk uyumuyo .
Canim Allah senin yardimcin olsun insallah...isin zor gercekten bi de ustune koca ve kv dirdiri...ben burdan okuyunca sinirleniyorum.ezdirme kendini fazla..sen de ogretmendin di mi ne zaman donmeyi basliyosun ise?ben subatta dusunuyorum bakalim

Canim Allah senin yardimcin olsun insallah...isin zor gercekten bi de ustune koca ve kv dirdiri...ben burdan okuyunca sinirleniyorum.ezdirme kendini fazla..sen de ogretmendin di mi ne zaman donmeyi basliyosun ise?ben subatta dusunuyorum bakalim
Sagol cnm bi saat olsun uyku yok.korkuyorum cocuga bisey olcak diyr.gitmk.hic istemiyorumda mecbur iste.bnm iznim ekimin.ikisinde bitiyor.ucretsz izne ayrilcm.nisan gbi donucem cnm.cocuguma bakn olmzsa ki olmick biliyorum o zmn belki 2 yil ayrilirim.bn kv bakarim diyodu simdide kocam napar yalniz diyo.camasiri fln var diyor.oyle iste.bnde diyemiyorum bisey hatri kirilmasin diye ama bnmki kiriliyo anlayanda yok zaten

Günaydın annişler nasılsınız biz dün 2. ayımızı bitirdik. Günler ne çabuk geçmiş. Buraya hamileyim diye yazıp da sizlerle sevinçlerimizi paylaştığımız günler daha dün gibi. Bulantılar, bebiş cinsiyetini öğrenme heyecanı, karnımızda ilk hareketlerini hissettiğimiz gün, sonra doğumu heyecan ve sabırsızlıkla bekleyişler derkeeeeen geldik bugünlere :)

kizlar kanguru alcam netten arastiriyorum ama ozelliklerinde "İç kısmı bebeğinizin rahat edebilmesi için özel dolguludur.
Omuzdan ayarlanabilen askılı ve belden kemerlidir.
Yüzeyi su geçirmez polyester kumaştan yapılmıştır." bu yaziyo ben yatar pozisyonlu istiyorum yarin yola gidicem ve 10 saat nasil amlicam bunun yatar pozisyona ayarlanip ayarlanmicani ? buna civilden bakiyorum uatar pozisyonu yokmudur acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…