- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.701
Onun icinde ilaveten zeytinyagi bazli nemlendirici varmis canim gereksiz geldi banaO devam Mendilli yazan ne acaba
Masallah erken donmeye baslamis bebegin.bundan sonra daha dikkatli olman lazim.biz ayin 30unda e aylik olucaz insallah.ben de 1 hafta once bebegimi yuzustu koydum karni yere gelecek sekilde oyleyken dondu sirtininustune..sonra aksam babasina gostereyim dedim aksam donemedi Allahtan videosunu cekmistim.sabahlari daha dinc enerjik oluyolar onu farkettimKizlarrr bebeğim 2,5 aylık oldu.bugün esimle kahvaltı yaparken kızımı odaya yatırdim oynasın kendi kendine diye.birden ağlamaya başladı içeriye girdiğimde dönmüs yüzüstü yatıyodu korktum birden panikledim kucağıma aldım. Sizin bebislerle dönmeye başladimi
Cook haklisin canimm.ewde var wmzik almistim bu gececdenicem bakalim napcak tekrar bi kaynatmam lazim.sanurim damkli almisim bi tarafi kesik gbi.bnmkinin 13 saat uyumadigini biliyorum mevlut gunu oyle olmustu kucagimda salliyorum valla napim uyusun yeterki.emzir yatr besikte salla olmuyo bizde.durmuyo besikte salkayinca kusuyo . Cok zor bide bn hftays ewime gidiyorum cok.moralim bozuksimdi annm tutiyidu yemk yiyodum yada bi saat uyuyodum ewde kimse yok yrdim etcek esim de aksam geliyor ins.gaz olayi hemn biterde rahata ereriz uykulari duzenli olur.
. canım ben de senin gibiyim bayram bitince evime gidicem doğumdan beri annemdeyim. Annem yine iki günlüğüne benimle gelicek evi toparlamaya yardım edicek amansonra ben de tek başıma bakıcam artık kızıma. Emzik meselesine gelirsek ben de kullanıyorum damaklı emzik uykuya dalmasında çok etkili oluyo gerçekten. Yarım kundak da aynı şekildeBeenim gbi yarim.kundak yapipta uyutmaya calisan varmi aeanuzda.kndimi vicdaben rahtsz hissediyorum.ama uyumuyorda kizim eliyle uyandriyor kndini surekli
Kızlar bi de sudocrem kullanan var mı aranızda? Pişik için bepanthol kullanıyordum bitmek üzere. Bundan sonra sudocrem alayım diyorum nasıl memnun musunuz
Sadece anne sütüyle besleniyorsa normal canım. Benim kızım da bazen 3 gün yapmadığı oluyor bazen de günde iki kere bile yapıyorkizlar oğlum 3 gündür kakasini yapmiyo ya gazini yapiyo ama kakasini yapmiyo ne yapmam lazim
evet sadece anne sütüyle besleniyo baska bisey vermiyorum arada su da veriyorumSadece anne sütüyle besleniyorsa normal canım. Benim kızım da bazen 3 gün yapmadığı oluyor bazen de günde iki kere bile yapıyor
Arkadasimda damaksz al dedi de kafmm karisti
Benim kızım da öyle maalesef 40 çıkınca düzelir dediler 2 aylik olduk halen öyle Kucagimda uyuyor yerine koyunca hemen uyanıyor Burun tıkanıklığı var arada bi çok daha fazla tikali oluyor ya da Gazi mi var acaba ondan mi diyorum Bilmiyorum çok uykusuz geçiyor günler Ne zaman düzene girer ki?
Beenim gbi yarim.kundak yapipta uyutmaya calisan varmi aeanuzda.kndimi vicdaben rahtsz hissediyorum.ama uyumuyorda kizim eliyle uyandriyor kndini surekli
unibaby ile yuzunu agiz cevreni bi silsene resmen yakiyorKızlar burda baby&me ıslak mendilden bahsetmişsiniz. Ben doğduğundan beri uni baby yenidoğan kullanıyorum. Kafam karıştı ben de mi alıp bi denesem acaba?kullananlar gerçekten fark ediyo mu içerik aynı mı
Ewde damakli var almisim belki lazim.olur diyede bibkere verdim almdi bnde israr etmedim.:)sen bilirsin damaklı daha kolay ama :)
Bnmki gunduz kundakta uyuyor gece tobe istersen bagla uyumuyor.6 saattr uykuszum gazinida cikariyo ama uyumuyo bn bittim cocuk uyumuyo .Canım bende yapıyorum yoksa 5 dakika uyuyamıyor ama gözetim altında tutuyorum ne bilim beli mi olur yüzüne ağzına yorgan gelirde eliyle iter belki diye geceleri uykuya dalınca acıyorum kundaktan
Canim Allah senin yardimcin olsun insallah...isin zor gercekten bi de ustune koca ve kv dirdiri...ben burdan okuyunca sinirleniyorum.ezdirme kendini fazla..sen de ogretmendin di mi ne zaman donmeyi basliyosun ise?ben subatta dusunuyorum bakalimBnmki gunduz kundakta uyuyor gece tobe istersen bagla uyumuyor.6 saattr uykuszum gazinida cikariyo ama uyumuyo bn bittim cocuk uyumuyo .
Sagol cnm bi saat olsun uyku yok.korkuyorum cocuga bisey olcak diyr.gitmk.hic istemiyorumda mecbur iste.bnm iznim ekimin.ikisinde bitiyor.ucretsz izne ayrilcm.nisan gbi donucem cnm.cocuguma bakn olmzsa ki olmick biliyorum o zmn belki 2 yil ayrilirim.bn kv bakarim diyodu simdide kocam napar yalniz diyo.camasiri fln var diyor.oyle iste.bnde diyemiyorum bisey hatri kirilmasin diye ama bnmki kiriliyo anlayanda yok zatenCanim Allah senin yardimcin olsun insallah...isin zor gercekten bi de ustune koca ve kv dirdiri...ben burdan okuyunca sinirleniyorum.ezdirme kendini fazla..sen de ogretmendin di mi ne zaman donmeyi basliyosun ise?ben subatta dusunuyorum bakalim
kangurular yatar pozisyonda kullanilmiyo mu yoksa yatar pozisyonda olan sadece nu kanguru mu var?the baba sling diye geçiyor burada daha çok fotografı var
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...g-kanguru-ozel-bebek-tasiyici-laigh-186675246
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?