2015 Temmuz Anneleri

Kızlar verem aşısı yanı BCG asisi ateş yapar mi pazartesi 2 aşı olduk onlar ateş yaptı veremi cuma günü yapalım dedi ebe agie gelmesin diye ama sormayı unuttum ateş yapar mi diye

Ben 2saatte bir emziriyorum sadece kaç cc felan hiç bilmiyorum hiç sağmadımda

Canım en iyisini yapıosun ben şimdi sağıyorum bazen yok az çıktı yok çok çıktı bigün bigüne uymuo napcaımı şaşırdım ben de.
Galiba hafta başı tarttırıp 3-4 gün sadece emzirip kilo alımına bakmak en mantıklısı olucak.

canım sadece emzirip dışkısını kontrol ettin mi hiç

selam kizlar keyifler nasil :) bebegim bugun 43 gunluk ve az once bisey yapti :) kucagimda uzatdigimda govdesini dikeltip oturmaya calisiyodu

Bnmde kafam.karsik olmadi bnde doktra sorayim gene.surekli elini emiyo bnide smiyi sut yetmiyomu diyorum dolu oldugunda da aynisini yapiyo bilemedim
canim bende sutumun yetmedigini saniyodum ama yanilmisim.bebegim surekli meme istiyodu emzige alistirdim rahatladim vallahi tokkende emip kusuyodu sonra ben damakli emzik aldim

bebegine anne sutu veren anneler bebislerinize su veriyormusunuz ben vrrmiyorum dogrumu yapiyorum acaba

Canim ben emzige alistirdim damakli wee nin bazen mumkun degil almiyor ama uykuya geciste cok iyi oluyor gunduzleri uykusu gelince kendiliginden uyuyor ama aksam mumkun degil hele ki uykusu gelince basliyor aglamaya bende ayagimda salliyorum uyku egitimi de neymis anacim olmuyor :)

Neden yetmedigini dusumuyorsumln?

Canım benim baya sıkıntılı bi sürecim var. Doğum sonrası enfeksiyondan 1 gün hastanede yattım ve 1hafta antibiyotik aldım. Bu süreçte sıkıntı stresten sütüm neredeyse kesildi damla şeklindeydi. Kızım emmeyi reddetti. Sadece mama alıyordu. Şimdi tekrardan artırdım ama kızımı emziriyorum yatırıyorum mesela uyumuo bi türlü ama mama verdiğimde uyuyo.sağıyorum 120 cc sütü tek seferde içio ve 2saat sonra tekrar Acıkıo. Ama bende 2 saat sonra tekrardan bi 120 birikmio

Bazen benimki gunduz uyumadan önce çırpınıyo annemde ayagında salla diyoda ya çok zor ayakta sallamak hadi salladım uyuttum kalkamıyorum yerinden bırakınca uyanıyoo mantıgını anlamadım

Aslında bu süt olayı emdikçe geliyo vucut bile 2saatte bire alışıyo benim oğlum uyanmaya yakın sinyal veriyor memeler çok ilginç bol bol emzir inş çok artar

İnşallah canım veririz benim hafif göbek kaldı.bende sezeryan oldum korse takiyorum ama dikislerim aciyo arada

benimkide aynı canm
Benim kızım da öyle maalesef 40 çıkınca düzelir dediler 2 aylik olduk halen öyle Kucagimda uyuyor yerine koyunca hemen uyanıyor Burun tıkanıklığı var arada bi çok daha fazla tikali oluyor ya da Gazi mi var acaba ondan mi diyorum Bilmiyorum çok uykusuz geçiyor günler Ne zaman düzene girer ki?

Anladm canim insallah daha da bollasir sutun pozitif olalim sut cogalsin benim de bazen az bazen cok ama su bir gercekki bulgur pilavi yedigim gun goguslerim dolu dolu oluyo dene istersen

Bazen benimki gunduz uyumadan önce çırpınıyo annemde ayagında salla diyoda ya çok zor ayakta sallamak hadi salladım uyuttum kalkamıyorum yerinden bırakınca uyanıyoo mantıgını anlamadım
Yok oyle olmuyor bizde daldigi anda birakiyorum uyuyo yine ama yine de zor ayakta sallamak ama mecbur kaldim aksam aglamaya baslayinca susturamiyorum uykuya gecemiyor cunku memede de uyumuyo bazen gece uyaniyo kaka yapiyo hooop uyku kaciyo yine sallamak zorunda kaliyorum neyseki gece hemen daliyo zor is hani her sekilde zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…