2015 Temmuz Anneleri

Kizlr bnm kiz pes pese uc kere hapsuriyor ve oksuruyor usuttu sanirim napayim ben.esime desem simdi kizar bna iyi bakmiyosun diye

hiç korkma canım bizimki doğduğundan beri böyle hatta doğdu bir iki dakika sonra hapşurdu 3 kere
öksürükde son 2 haftadır oluyor böyle normalmiş ama korkma sen

Bnmki emiyo bes dk.vu saat snra geri.istiyo vermezsen agliyo ne bilim.napcksam esimde kucahina alistrdin cocuk artik oyle uyuyo bi duzen.oturtamadin diye kiziyo gerkesin tribide bnaa

emzik dene istersen :)

hiç korkma canım bizimki doğduğundan beri böyle hatta doğdu bir iki dakika sonra hapşurdu 3 kere
öksürükde son 2 haftadır oluyor böyle normalmiş ama korkma sen
Iyi bari cnm bizde banyo aksam yaptiriyoZ iyi uyusun diye bizim tosbada inadina uyanik kaliyo :) ama kndi ewimde aksam yaptrcm.mecbur esim oyle geliyo alistrayim diyorum.dun mevluttede az ceryandami kaldi neyse ishalde olmus ins.duzelir :)

Iyi bari cnm bizde banyo aksam yaptiriyoZ iyi uyusun diye bizim tosbada inadina uyanik kaliyo :) ama kndi ewimde aksam yaptrcm.mecbur esim oyle geliyo alistrayim diyorum.dun mevluttede az ceryandami kaldi neyse ishalde olmus ins.duzelir :)

düzelir annesi napsın ayak uyduramadılar daha dünyaya

benimki de öyleydi ve gaz problemi yaşıyodum şimdi emzikle 2 saate tamamlıyorum daha rahatım Allaha şükür. emzik ver bence

emziği almıyo sadece gece uykuusuna geçeceği zaman kabul ediyo onu da dün gece 20 kere düşürdü bu sefer geri arıyo uyanıyo daha yorucu oldu aldım en sonunda emziği de

benimkide almamıştı ben çok çaba verdim o attı ben verdim o attı ben verdim şimdi alıştı biraz bende rahat ettim kuru olunca almıyorlar ben azıcık sütümü sağıp batırıyorum alıyor sıpa kandırıyorum onu

waaay iyiymiş bu yöntem.aslına bakarsan emziğe alıştırmayı kendim çok da istemiyorum galiba ilerde bıraktırması zor olur diye korkuyorum biraz.emeklemeye başlayınca sürekli yere düşen bi emziği alıp tekrar ağzına almasını istemiyorum vs...şimdi netten uyku eğitimini araştırıyorum da kendi kendine uykuya dalmasını öğretin diyo benimki hep memede dalıyo .uykusunun geldiğini anlayınca ben de meme veriyorum hemen uysun diye süt olmayan memeyi veriyorum ki sadece uysun yeni emdiyse mesela..yanlış yaptığımı anladım.biyerden başlamak lazım...

Eğer emzirmeyi düzene koyarsan kendiliğindende dalar uykuya bence hem emzikde o çılgınca emme isteklerine iyi geliyor
Uyku eğitimi daha önemli bana kalırsa bırak alışsın emziğe

şimdi benimki bide elini emmeye başladı şapur şupur emziği atıyo eli direk ağızda emzikten tatlı geliyo heralde bütün elini ağzına sokmaya çalışıyo

Kızlar bebişleriniz kaç saatte ne kadar cc süt içio ? Ben mama takviyesi yapıodum doktorum da kilo alımı iyi emzirmeye ağırlık ver dedi ama aç da kalsın istemiyorum sütüm yetmio gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…