2015 Temmuz Anneleri

Yaa ben unibaby kullanyrm hic te denemdm kendimde iyisi die aldm ya bak uzuldm simdi ama okadrda kullandm (

B
Huggies arkasi lastikli

bir iki kere yiyip birakma.ama paket halinde satiliyo kiloluk yani burda oyle sizin orayi bilmiyorum ama sen 1 kilo al bir hafta ye yedikce su icesin gelir zaten tatli oldugundan. insallah cogalir guzel haberlerini bekliyorum canin
Bende denym bari cnm suninciri benm sut damla gelyr artk bitck

nasil yapiyorsun inciri??
cerzcilerde oluyo genelde marketlerdede bulabilirsin ama markettekiler hem sekerlemis oluyo hemde pahali oluyo paket halinde satiliyo 1 kilo yada yarm kilo olark istersen cerez gibi girip çıkıp ye istersen suda kaynatip hem suyunu hem denesini yiyebilirsin ama kaynatmadam yedim gunde 3 litrede su ictim dogum yaptigm hafta 3 gun sutum yoktu ve bebegim doymadigindan 180 gr vermisti 1 hafta mama verdim kuzuma bunu da duyunca hemen denedm ve ise yaradi mamayi hemen kestim 2 3 gunden etkisini gosterdi bende

Cook sagol canim onu deniycem ben de

Ilk haftalarda sarıktan dolayı kan şekeri düşer bu bir sağlık sorunudur ve 2-3 saate bir bebekler beslenmeli ama canım şu anda bir sağlık sorunu olmayan bebeği sakın uyandırma, uyku minik bebeklerde beslenme kadar önemli, bebek acıkınva kendiliğinden uyanıyor , bebekleri strese sokuyor öyle uyandırmalar bırak mışıl mışıl uyusun sen kilo alımına bak , bu büyüme, zihin , vs hormonların rosi ama hepsi uyurken çalışıyor, sakın kaldırma

Diğerleri saha yüzü silmeden benim elimi kurutup soyuyor en doğalı o cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…