- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.401
Yaa ben unibaby kullanyrm hic te denemdm kendimdeCanım bende unibaby nin almıştım bende ilk kendimde dwnedim yüzümü gözümü hep yaktı o kadar da olumlu yorumlar okumuştum ama gerçekten yanıldım evde zaten yıkıyorum ama dışarı çıkınca o mendilleri yıkarak kullandım ve sağda solda kullandım hep sonra e bebek de baby me var onu bir alıp deneyim dedim su ve doğal pamuktan üretilmiş zararlı hiç birşey yok kendimde denedim ilk başta gerçekten yanma olmadı sanki bir bezi ıslatmışımda güzümü silmişim gibi hissettim şimdi boynunu felanda rahatlıkla siliyorum hatta mendili dilime bile dokundurdum ama hiç bir yanma yada başka birşey olmadı :) bundan sonrada bu ürünü kullanmaya devam edicem
Bende en iyisi o diye aldım ama yanılmışım bak bi yüzünü sil Gözlerini sil nasıl yanıcak ama baby me öyle değilYaa ben unibaby kullanyrm hic te denemdm kendimdeiyisi die aldm ya bak uzuldm simdi ama okadrda kullandm (
Huggies arkasi lastiklikizlar bebek bezlerinin arka bel kiaimlari hep mi lastiksiz ya bugun hastanede emzirirken kakasini yapti oglum hep sirtina cikti bu bezi ilk defa bu kadar istemedim yani diger bezler nasil ya kullandigim bez prima hangi bezi kullandiginizi ve memnun olup olmadiginizi soyler misinz
bu bezimiz bitsin alcam hemen ya emilimi guzel ama bi kakasini cok yaptigi zaman sorun yaşıyorum insallah huggies de yasamam o sorunu :)B
Huggies arkasi lastikli
Bende denym bari cnm suninciri benm sut damla gelyr artk bitckbir iki kere yiyip birakma.ama paket halinde satiliyo kiloluk yani burda oyle sizin orayi bilmiyorum ama sen 1 kilo al bir hafta ye yedikce su icesin gelir zaten tatli oldugundan. insallah cogalir guzel haberlerini bekliyorum canin
Ben Prima care kullanıyorum memnunum ama huggies kız bebek için olan bezlerinide canım çok çekiyor :) çok tatlılarB
Huggies arkasi lastikli
Yasamazsn tatlm merak etmebu bezimiz bitsin alcam hemen ya emilimi guzel ama bi kakasini cok yaptigi zaman sorun yaşıyorum insallah huggies de yasamam o sorunu :)
Canm huggies al aradaki farki gorcksn yumusack huggies prima cok sertms alnca.anladm hem bacaklarna iz yapyrdi surekli şimdi kalmadı öyle birşeyBen Prima care kullanıyorum memnunum ama huggies kız bebek için olan bezlerinide canım çok çekiyor :) çok tatlılar
yap abla gercektn ise yariyo ben bir ay boyunca yedim yeni biraktim yemeyi diyebilirim yani cok sukur hamdolsun oğlum doyuyo artik :)Bende denym bari cnm suninciri benm sut damla gelyr artk bitck
evet bacaklarnda iz oluyo surekli 1 den direk 3 bedene gectm ama yine oluyo bi deneyim insallahCanm huggies al aradaki farki gorcksn yumusack huggies prima cok sertms alnca.anladm hem bacaklarna iz yapyrdi surekli şimdi kalmadı öyle birşey
yap abla gercektn ise yariyo ben bir ay boyunca yedim yeni biraktim yemeyi diyebilirim yani cok sukur hamdolsun oğlum doyuyo artik :)
evet bacaklarnda iz oluyo surekli 1 den direk 3 bedene gectm ama yine oluyo bi deneyim insallah
cerzcilerde oluyo genelde marketlerdede bulabilirsin ama markettekiler hem sekerlemis oluyo hemde pahali oluyo paket halinde satiliyo 1 kilo yada yarm kilo olark istersen cerez gibi girip çıkıp ye istersen suda kaynatip hem suyunu hem denesini yiyebilirsin ama kaynatmadam yedim gunde 3 litrede su ictim dogum yaptigm hafta 3 gun sutum yoktu ve bebegim doymadigindan 180 gr vermisti 1 hafta mama verdim kuzuma bunu da duyunca hemen denedm ve ise yaradi mamayi hemen kestim 2 3 gunden etkisini gosterdi bendenasil yapiyorsun inciri??
E bebekten paketini 18 liraya almıştım o yüzden Stok yaptım bitsin o zaman senin için bir paket alıp deneyeceğim :)Canm huggies al aradaki farki gorcksn yumusack huggies prima cok sertms alnca.anladm hem bacaklarna iz yapyrdi surekli şimdi kalmadı öyle birşey
:)) tamm cnmE bebekten paketini 18 liraya almıştım o yüzden Stok yaptım bitsin o zaman senin için bir paket alıp deneyeceğim :)
Cook sagol canim onu deniycem ben deCanım bende unibaby nin almıştım bende ilk kendimde dwnedim yüzümü gözümü hep yaktı o kadar da olumlu yorumlar okumuştum ama gerçekten yanıldım evde zaten yıkıyorum ama dışarı çıkınca o mendilleri yıkarak kullandım ve sağda solda kullandım hep sonra e bebek de baby me var onu bir alıp deneyim dedim su ve doğal pamuktan üretilmiş zararlı hiç birşey yok kendimde denedim ilk başta gerçekten yanma olmadı sanki bir bezi ıslatmışımda güzümü silmişim gibi hissettim şimdi boynunu felanda rahatlıkla siliyorum hatta mendili dilime bile dokundurdum ama hiç bir yanma yada başka birşey olmadı :) bundan sonrada bu ürünü kullanmaya devam edicem
Ilk haftalarda sarıktan dolayı kan şekeri düşer bu bir sağlık sorunudur ve 2-3 saate bir bebekler beslenmeli ama canım şu anda bir sağlık sorunu olmayan bebeği sakın uyandırma, uyku minik bebeklerde beslenme kadar önemli, bebek acıkınva kendiliğinden uyanıyor , bebekleri strese sokuyor öyle uyandırmalar bırak mışıl mışıl uyusun sen kilo alımına bak , bu büyüme, zihin , vs hormonların rosi ama hepsi uyurken çalışıyor, sakın kaldırmaKizlar merhaba..masallah diyeyim oglum 2-3 gecedir gece uykisuna 23:00 gibi yatiyo sabah 4 gibi uyaniyo...ben arada uyanip onu uyandirmiyorum.acikinca uyanir diye dusunuyorum.uyuyan bebegi rahatsiz etmek istemiyorum.gecenlerde arkadaslara gittik.onlarin bebeği 3 hafta buyuk.3 saate 1 alarm kurup besliyolarmis gerci sirf mama ile besleniyo onlarin bebegi.ama kiz kan şekeri duser fln diyop kafami karistirdi.benim bildigim o olay ilk haftalar önemli..oyle degil mi hala riskli mi sizce?bi de bebek cok uyuyunca gece sut fazla geliyo galiba memeler çatlamış.oysaki hamilelikte hic çatlak olmamistii.gece bebek uyanmasa da sagman lazim diyceksiniz ama ona da kim kalkicak sagma makinasini da almadim gerek duymadigimdan
Diğerleri saha yüzü silmeden benim elimi kurutup soyuyor en doğalı o cnmArkadaslar islak memdil olarak ne kullaniuorsiniz? Bem simdilik pamuk ve su kullaniyorim ama unibaby'nin yenidogan islak memdilinden almistim bir koli yakinda ona gecerim diye dusunuyordum ama bigin tesadufen bir tane cekip kendi yuzumu sildim yuzim yandi, cok uzuldum bebikimin yumusacik poposuni boyle yakarsa guya en dogali diye secerek aldim
Var mi oneriniz dogal alkol paraben parfuum vs icermeyen?
CNN bozma morelini hep emzir bebek hep memede kalsın 20 saat filan hep açık kalsın sütü bebek meme ucunu uyarınca artıyor o uyarı beyni harekete geçiriyor sakın pes etmeBende denym bari cnm suninciri benm sut damla gelyr artk bitck
Eminim memnun kalıcaksın sanki kendin pap:)) tamm cnmbende babyme islak mendili denycm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?