• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlarrr yaaa lohusalk bitti ama ben simdi depresyona gryr olablrmym acaba. Kendimi cok sıkılmış hissedyrmm bunaldmm biran öncee işe başlamak istyrmmm oglanla hastane ve anne harici biryere gidemyrm :KK43: darlandim cok kötü.
Olabilir cnm.bnde hep ewdeyim artik ewde olmayida gectim cocugumun uykusu duzene girsin gazi fln.olmsin ewde olayim diyorum napim.bn ucretsz izne ayrilcm.kizina bakcak kimse yok kucuk diye uzuluyirym ama hergun aglma sinir olma durumum mevcut .bide ustune esim sana uzukuyorum gamileliktede pek bi yere gidemedin.simdide oyle acabasenin.ustune mi yikiyorum tum yuku fln diye konusuyo bni geriyo iyice.

bide dogumdan sonra vucudum maffoldu catlaklar ve sarkik gobekle kendimi hic kadin gibi hissetmiyorum valla depresyona girmek uzereyim :(
Benim karnım da çok çatladı yaa:( ne olduysa doğuma iki hafta kala oldu valla. Korse giymeme rağmen hala eski haline dönebilmiş değil. Hem çatlak hem sarkık bi göbeğim var. Nasıl eski haline dönecek bilmem ki :'(

Kizlarrr yaaa lohusalk bitti ama ben simdi depresyona gryr olablrmym acaba. Kendimi cok sıkılmış hissedyrmm bunaldmm biran öncee işe başlamak istyrmmm oglanla hastane ve anne harici biryere gidemyrm :( darlandim cok kötü.
Bana da geliyor arada öyle bunalım durumları. çalışmaya alışık olanlar için uzun süre evde takılmak sıkıyor tabii. Ben birinci dönem işe başlamamayı düşünüyorum bebeğime kendim bakabilmek için. Sen ne zaman başlıyorsn?

Ben de ucretsiz izne ayrilcam canim 1 yil bebegimde zaman gecirmek annesi olarak bnm bakmam daha dogru
Aynn cnm.kucuk ler simdi anneme bile simdi birskip bi avmye gittim.nasil gidip geldim.bilemedim.bide emmesini girunce acikinca fln baska oluyo insan.

bide dogumdan sonra vucudum maffoldu catlaklar ve sarkik gobekle kendimi hic kadin gibi hissetmiyorum valla depresyona girmek uzereyim :KK43:
Canm bende catladm okadr olmadi son ayda hatta sin hafta olanlar oldu :( gobek falan yokta beni evde olmak bunalima.sokuyor birde sicakalr uzerine gelde bunalma.

Olabilir cnm.bnde hep ewdeyim artik ewde olmayida gectim cocugumun uykusu duzene girsin gazi fln.olmsin ewde olayim diyorum napim.bn ucretsz izne ayrilcm.kizina bakcak kimse yok kucuk diye uzuluyirym ama hergun aglma sinir olma durumum mevcut .bide ustune esim sana uzukuyorum gamileliktede pek bi yere gidemedin.simdide oyle acabasenin.ustune mi yikiyorum tum yuku fln diye konusuyo bni geriyo iyice.
Canm yaa kiyamam aglayncada cok zor elden biseyde gelmyr anlyrm seni bizdede olyr o aglamalar. Esinin farkinda olmasina sevnmelisin benm öküz kocamda keske farknda olsa gecen kavga ettk iyiki bir cocuk bakyrsn delirdn dio.

Ya az evvel kaka yapti bezinde vok cok az idrar vardi ve cok hafif pembemsi leke kan sanirsam bebek susuz kalinca mi oluyor acaba ay kafayi tirlatacam
Susuzlktan olyrms canm ne ile beslyrsn anne sutu mu mama mi. Eger mama veryrsn su vermelsn cokta sicak anne sutunde su vermene gerek olmyr.

Kizlarrr yaaa lohusalk bitti ama ben simdi depresyona gryr olablrmym acaba. Kendimi cok sıkılmış hissedyrmm bunaldmm biran öncee işe başlamak istyrmmm oglanla hastane ve anne harici biryere gidemyrm :KK43: darlandim cok kötü.
Gizem bende öyleydim, git çık bir iki elbise ayakkabı çanta al, saça bir fön , baştan yaptırdım , kendime 500 tl harçlık verdim resmen , çok morelim düzeldi , ağda manikür,Kaş bıyık, inanılmaz rahatlatıyor bak dene

Bana da geliyor arada öyle bunalım durumları. çalışmaya alışık olanlar için uzun süre evde takılmak sıkıyor tabii. Ben birinci dönem işe başlamamayı düşünüyorum bebeğime kendim bakabilmek için. Sen ne zaman başlıyorsn?
Ben ekim 8 de baslyrm canm. Bazen biran once baslamak istyrm ama sonra oglmdan ayrlcm die uzulyrm karisik yani tam depresf dusunceler benmle :(

Back