• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canım lanolin bepanthene kar etmedi ben de sağlık Ocağına gittim ilaçlar üç günde ancak kar etti mümkünse haftalık sağma makinesi kirala ben acıdan o tarafı daha az verdim sonuç daha az süt geceleri orayı veriyorum ki süt artsın bence yarın aile hekimine danış çok geçmiş olsun
Ne yazikki bulundugum yerde kiralayacak makina yok cok sordum eczsnelerde de makina tarzi yok elle sagdim ama tek gogus emziriyorum o da cok agriyor ama digeri kadar degil doymadi gece yavrum sık sık uyandi bilmiyorum canim cok sikkin bir kere mama vermedim mamaya dusecem diye cok korkuyorum

Canm ben bugun birtane kalmsti sabahlari kaka yapyr die primayi cikattp onu bagladm ve ona kaka yapti hicte sizdrmadi denedm yani ben begendm alcm ondn ve prima gibi sert degl birde bacak aralari daha aralk duryr primada bunda oyle degl daha rahat kapatablyr cocuk.
Ben de molfix kullaniyordum bir de huggises alayim dedim ve oglum sanki az da olsa pisik oluyor kirmizi kirmizi olmus bezden olabilir diye dusundum keske yine molfix le devam etseydim

Canm ben bugun birtane kalmsti sabahlari kaka yapyr die primayi cikattp onu bagladm ve ona kaka yapti hicte sizdrmadi denedm yani ben begendm alcm ondn ve prima gibi sert degl birde bacak aralari daha aralk duryr primada bunda oyle degl daha rahat kapatablyr cocuk.
baska denedin mi abla sleepy i yine memnun kaldiysan bende alim benm oglum hic kapatamiyo bezden bacaklarini

Hanimlar Merhaba benim 40 gün mememde yaşayan bebeğim 5 gündür grevde. Nedeni araştırdım karnabahar gibi kokulu sebzeler olabilirmiş. Daha da yemedim ama bitmedi grevi. Acikinca mecbur emer diye mama da vermiyorum ama çok dişli çıktı. Biberona alışmış olamaz çünkü sadece emiyor du. Var mı benzer durum yaşayıp başa çıkan bana akıl verebilecek
Canim kardes falan geliyo olmasi sakin?hamile kalinca sutun tadı degisirmis emmek istemezmis bebwk diyw duydum.sut korur diye korunilmayinca olabiliyo boyle.olabilir mi sence?

öyleyse ben de bundan sonra sleepy alıp kullanayım. molfixde de yanlardaki bariyerler kızımın bacaklarında iz yapıyordu bu yapmadı hiç

kızlar yardım lütfen. oğlum emmeden anca 45 dk durabiliyo sonra başlıyo ağlamaya. doyduğuna eminim çünkü mama verdiğimde de yine emmek istiyo:( hiç güzel vakit geçiremiyoruz sürekli mızmızlanıyo kendi başına durmuyo hiç. emziği de çok kullanamıyorum koliğiz çünkü:( ne yapayım sizce? büyüyünce düzelir mi? bana hiç düzelmeyecek gibi geliyo daha 65 günlüğüz

kızlar yardım lütfen. oğlum emmeden anca 45 dk durabiliyo sonra başlıyo ağlamaya. doyduğuna eminim çünkü mama verdiğimde de yine emmek istiyo:KK43: hiç güzel vakit geçiremiyoruz sürekli mızmızlanıyo kendi başına durmuyo hiç. emziği de çok kullanamıyorum koliğiz çünkü:KK43: ne yapayım sizce? büyüyünce düzelir mi? bana hiç düzelmeyecek gibi geliyo daha 65 günlüğüz
Emzik neden kullanmiyosun canim???

Ne yazikki bulundugum yerde kiralayacak makina yok cok sordum eczsnelerde de makina tarzi yok elle sagdim ama tek gogus emziriyorum o da cok agriyor ama digeri kadar degil doymadi gece yavrum sık sık uyandi bilmiyorum canim cok sikkin bir kere mama vermedim mamaya dusecem diye cok korkuyorum
Internet'ten de kiralık gönderen şirketler var ben de tek göğüs emziriyorum bir sefer de 15-15 yapamıyorum sağ göğsümde süt azdı gece 2 kez emzirmeyi ona ağırlık verdim bir de süt old bilmen için taş gibi olması gerekmiyor örneğin benim taş gibi bebeğimin hasta olmaması için sağmam gerekiyor bir de benim sütümün azalmasına süt bezeleri sebep oldu cerraha gittim öyle öğrendim canım niyetim akıl vermek değil asla deneyimlerimi paylaşmak istedim ikimize de gazsız sağlıklı günler

Canim benim bebegim ayni hareketleri gazi oldugunda ya da kaka yapmaya calistiginda yapiyo memede.memedeykwn guc aliyo daha fazla yapmaya calisiyo.basta bende anlam veremiyodum.sonra farkettim
nette hic hos seyler yazmiyo ama canim uyku meyonkolisi olabilirmis cok korkuyorum annem her bebekde olur dedi bugun ama bilemiyorum iste

kızlar yardım lütfen. oğlum emmeden anca 45 dk durabiliyo sonra başlıyo ağlamaya. doyduğuna eminim çünkü mama verdiğimde de yine emmek istiyo:( hiç güzel vakit geçiremiyoruz sürekli mızmızlanıyo kendi başına durmuyo hiç. emziği de çok kullanamıyorum koliğiz çünkü:( ne yapayım sizce? büyüyünce düzelir mi? bana hiç düzelmeyecek gibi geliyo daha 65 günlüğüz
benim bebegimde oyle canim cabuk acikiyo

Kizlar oglum bugun nerdeyse hic uyumadi sadece 20 dkkika daldi kalkti geri,malum goguslerim yara sagmaktan da kollarim yoruldu denemek icin mama vereyim dedim icmedi sadece 1 yudum aldi memede istemiyor oyle oyalandik bu saate kadar surekli ayagimda uyumuyor,en son emzirdim dayanamadim acirsa acisin derken emdikten sonra kustu agiz dolusu 2 kere cok mutsuzum niye boyle oldu :(

kizlar bebegim aksamlari aglarken kizariyo ikiniyo bacaklarin ice cekiyor C seklinde duruyor.bu gazinin oldugunumu bildiriyor kaka sorunumuz yok cok sukur.

Back