- 25 Ağustos 2014
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Hoşgeldin aramıza dün burda başka bir arkadaşın testide öyle oldu ikinci çizgi çok silikti pazartesiyi bekleyemdi dün akşam özel hastaneye gitti kan verdi ve sonuç mutlu sonnn :)))Merhaba kızlar bende aday adayıyim suan :) inşallah rabbimin izniyle bu ay meleğim gelir 12gun once ovitrelle ignemi vuruldum dun test yaptim cok cok acik pembe ikinci çizgi cikti inşallah test bozuk degildir olmazsam pazartesi kan vercem hakkimizda hayırlısı olsun. . Aminn
Ayy inşallah benimde mutlu son olsun 17 aydir ugrasiyorum inşallah bu ay son olsunn :) :)Hoşgeldin aramıza dün burda başka bir arkadaşın testide öyle oldu ikinci çizgi çok silikti pazartesiyi bekleyemdi dün akşam özel hastaneye gitti kan verdi ve sonuç mutlu sonnn :)))
İnşallah canım amin rabbim hayirlisiyla versin sağlıkla dogurmayi nasip etsin :)Ne güzel inş hayırlı olur herkese bende yeni düşük yaptım inş biraz ara vericem Temmuz çok zor ama belki Ağustos olur nasip
Hayırlı olsun cnm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ınsallah yarin test yapcam benimkide garantilenir rabbimin izniyle amiin allah isteyen herkese versinTestimde bu arkadaşlar 15. saniyede çizgi çıktı. 9 aydır bugünü bekliyordum.
sağol cnm inşallah sağlıklı ilerler.Senin de umarım yarın yüksek çıkar testte.Ne zamandır düşünüyorsun bir de ilk bebek mi?Hayırlı olsun cnm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ınsallah yarin test yapcam benimkide garantilenir rabbimin izniyle amiin allah isteyen herkese versin
Canım sat aynı seninle..:) inşallah tamamına erdiririzBenim de sat 25 eylüldü. Adetime 1 hafta kala ikinci silik çizgiyi gördüm. 5 gün kala kan testinde beta hcg 84,66 çıktı. :) Perşembe güne randevu aldım. Bakalım keseyi görebilecek miyiz :)
Merhaba :)Canım sat aynı seninle..:) inşallah tamamına erdiririz
Canım allah bana da nasip etsin bebişimi kucagıma almayı..normal doğum mu yaptın?..Merhaba :)
Benim de beklenen dogum tarihim 2temmuz 2014tu:)
Oglum 20haziranda geliverdi.:)
Keyifli bi hamilelik gecirmeno dilerim.hayirli olsun :)
Malesef normal dogum yapamadim.cunku bebegim donmedi basi hep yukardaydi. Sezaryen oldu.Canım allah bana da nasip etsin bebişimi kucd almayı..normal doğum mu yaptın?..
benim de sat 3 ekim :) amaa umutsuzluk yok biri mol gebelik olmak üzere 2 düşük yaşadım ama ben bile umutsuz değilim rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin bize bebeklerimizi. biz de bu ay denememizi yaptık umarım hepimiz 10 gün içinde güzel haberler alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?