- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Merhaba 4 yaşında bir prensesim var ikinci çocuk istiyoruz ama bizim için zamanı olduğunu düşünüyorduk ama bir kaç gün önce kaçamağımız oldu ertesi günü de yumurtlama günümmüş 15 gün sonra belli olur Allahım öncelikle bebek hasreti çekenlere nasip etsin.. eğer benimleyse 2015 temmuz annesi olacağım şuan için beklemedeyim :)
ahhhhh sat 3 ekim.. inş bende temmuz 2015 annesi olurum aday adayıyım ama umutsuzum
Inşallah güzel haberlerinizi alırız. Meslektas miyiz :) psikolojik danışmansin di mibenim de sat 3 ekim :) amaa umutsuzluk yok biri mol gebelik olmak üzere 2 düşük yaşadım ama ben bile umutsuz değilim rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin bize bebeklerimizi. biz de bu ay denememizi yaptık umarım hepimiz 10 gün içinde güzel haberler alırız :)
Insallahhhhhh :) hayir malesef degilim. Maria puderin kisaltilmisi olarak kullaniyorum ama psikolojik danisman cok arkadasim var. Ben de cocuk gelisimciyim yani ucundan da olsa icindeyim psikolojinin :)Inşallah güzel haberlerinizi alırız. Meslektas miyiz :) psikolojik danışmansin di mipdr yi görünce sormak istedim
:) yine insan var işin içinde yakınız doğru.Insallahhhhhh :) hayir malesef degilim. Maria puderin kisaltilmisi olarak kullaniyorum ama psikolojik danisman cok arkadasim var. Ben de cocuk gelisimciyim yani ucundan da olsa icindeyim psikolojinin :)
ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :) darısı başımaa..ben şubattan beri bhcg düşsün diyer kan veriyorum ama ilk defa bu ay adete 3 gün kala bhcg yüksek çıksın diye vereceğimmm :)Merhaba ben 2011 mart annesiyim
Adetime 4 gun var daha bugün kan testi yaptirdim 66.78 cikti degerim 2 hafta sonra çağırdı bakalım topigimiz hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?