- Konu Sahibi Hedef65tir
hosbulduk :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım, ama 5ay 20 hafta önce doğumdan çıkmış bir rahim senin sağlığını nasıl etkileyecek ? Sezeryansa rahim toparlanmışmıdır, birde canım bebeklerini emziriyırsan , yeni gebelik onları nasıl etkiler? Kaza mı oldu planlı mı? Çok sordum ama bende öğrenmek için sordum, nasip olursa 2. Bebek için:)) tekrar tebrik ederimSlm canlar, bende sizleyim. Dün olmam gereken regl olmayınca bugün 1 test yaptım sonuç +
Kan verdim 238.34
Daha ikizlerim 5 aylık
Şükür bugünümüze, göbişime gelen bebek yada bebekler hoşgeldiniz sefa getirdinizzzz....
Daha çok Küçükler senin için zorlu olacak sanırım Allah kolaylık versin diyeyim şimdidenSlm canlar, bende sizleyim. Dün olmam gereken regl olmayınca bugün 1 test yaptım sonuç +
Kan verdim 238.34
Daha ikizlerim 5 aylık
Şükür bugünümüze, göbişime gelen bebek yada bebekler hoşgeldiniz sefa getirdinizzzz....
12 Haziranda doğum yaptım 34+1 haftalık olarak, tek yumurta ikiz kızlarım var. Sezeryanla doğum yaptım, rahim çoktan toparlandı, 5. regl görcektim işte göremedim Bu kazara oldu, emziriyorum evet 7. aya kadar sorun yok deniliyor. Yetmediği için mama takviyemiz var ayrıca süt annemizde var. Olmadı bırakırım yakın zamanda emzirmeyi. Rabbim büyük yaa, kazara mazara vardır bir bildiği, di mi? O yoktan var edendir, işine karışmak olmaz. Yapabileceğim tek şey emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmak...Hayırlı olsun canım, ama 5ay 20 hafta önce doğumdan çıkmış bir rahim senin sağlığını nasıl etkileyecek ? Sezeryansa rahim toparlanmışmıdır, birde canım bebeklerini emziriyırsan , yeni gebelik onları nasıl etkiler? Kaza mı oldu planlı mı? Çok sordum ama bende öğrenmek için sordum, nasip olursa 2. Bebek için:)) tekrar tebrik ederim
Anladım canım , Rabbim tüm gebelere yardım etsin .12 Haziranda doğum yaptım 34+1 haftalık olarak, tek yumurta ikiz kızlarım var. Sezeryanla doğum yaptım, rahim çoktan toparlandı, 5. regl görcektim işte göremedim Bu kazara oldu, emziriyorum evet 7. aya kadar sorun yok deniliyor. Yetmediği için mama takviyemiz var ayrıca süt annemizde var. Olmadı bırakırım yakın zamanda emzirmeyi. Rabbim büyük yaa, kazara mazara vardır bir bildiği, di mi? O yoktan var edendir, işine karışmak olmaz. Yapabileceğim tek şey emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmak...
tşk ettim.ben tüp bebekte yaptırdım olmad maalesef doktor konusunda çok nasipsizim maalesefaman o doktorlarda banada senin hamile kalman imkansız git direk tüp bebek yaptır dedi günlerce ağladım rabbim nasip etsin doğal yoldan hamile kaldım. allah kucağına almayı nasip etsin canım.
kalp atısları içinmı gıdıceksınız carsamba günüKizlar randevu yoktu çarşambaya alabildim randevu çok heyecanliyim yaa
Benimde kasiklarimda cok agri vardi ve lekelnmeler vardi kahverengi . Dikktet canim cok yorma kendini.Arkadasim iç kanama oldugunda ne gibi şikayet lerin vardi ? Benim de çok fazla karnim agriyor ve lekelenme var
12 Haziranda doğum yaptım 34+1 haftalık olarak, tek yumurta ikiz kızlarım var. Sezeryanla doğum yaptım, rahim çoktan toparlandı, 5. regl görcektim işte göremedim Bu kazara oldu, emziriyorum evet 7. aya kadar sorun yok deniliyor. Yetmediği için mama takviyemiz var ayrıca süt annemizde var. Olmadı bırakırım yakın zamanda emzirmeyi. Rabbim büyük yaa, kazara mazara vardır bir bildiği, di mi? O yoktan var edendir, işine karışmak olmaz. Yapabileceğim tek şey emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmak...
bol bol su için kızlar sağlıklı bir hamileliğin ve doğumun baş yardımcısı su kızlar yanınızda hep bi şişe su olsun..ben evde misafirlikte tv izlerken elimde bi cam şişe su var sizede tavsiye ederim
tşk ettim.ben tüp bebekte yaptırdım olmad maalesef doktor konusunda çok nasipsizim maalesef
Slm, ben kizlarima kullaniyorum, gayet kullanisli . Ama biz daha cok yarim lt lik olanlardan memnunuz, hem agzi daha kücük litrelige göre icmesi daha kolay oluyor.Evde kullanicaksan cok fark etmez ama ise yada disari giderken kullanicaksan litrelik hem cok büyük hem de doldurunca cantaya cok agirlik veriyo, bunu da düsün derim....haklısın canım bende tupperların 1 litrelik olanlarından almayı düşünüyorum çok övüyorlar aranızda suluklarını kullananlar var mı?
Yok keseyi görmek için kalp atisida duyulur mu bilmemkalp atısları içinmı gıdıceksınız carsamba günü
12 Haziranda doğum yaptım 34+1 haftalık olarak, tek yumurta ikiz kızlarım var. Sezeryanla doğum yaptım, rahim çoktan toparlandı, 5. regl görcektim işte göremedim Bu kazara oldu, emziriyorum evet 7. aya kadar sorun yok deniliyor. Yetmediği için mama takviyemiz var ayrıca süt annemizde var. Olmadı bırakırım yakın zamanda emzirmeyi. Rabbim büyük yaa, kazara mazara vardır bir bildiği, di mi? O yoktan var edendir, işine karışmak olmaz. Yapabileceğim tek şey emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmak...