• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Merhaba hanımlar.
Temmuz annelerine yazıyorum ama cuma günü doktorumuz,
yüksek ihtimal erken doğum dedi.
32-36 hafta arası.

ilki düşük olmuştu. 10 aysonra hamile kalabildim. biliyorum şuana kadar hiç böyle olmamıştım geçen hafta perşembe günü gittik. haftaya cumartesi dedi ama yarın gitmemek için sabırsızlanıyorum:anneadayı:

çok haklısın seni çok iyi anlıyorum bende dayanamadan erkenden gittim elinden geldiği kdr sabret canım ..

ben yokken ne kadarda çok yazılmış yetişemiyorum kızlarrr :) bir şey sormak istiyorum folic asit in bildiğiniz bir yan etkisi var mı bulantı şişkinlik mide yanması iştah vs.. ben hep içtikten sonra bu belirtilerim artıyor... kilo konusundaki fikrim dee kızlarr alması kolay vermesi zor.. bnde korkuyorum elimizden geldiği kadar dikkat edelim sonra zorlanmayalım.. diyetisyene gidip beslenme programı almayı düşünüyorum ...
Evet çok birikiyo çoğunlukla yazılanlar görülmüyor ne yazıkki. Görülmesi için muhabbetlerden Alıntı yapmak gerekiyor onu anladım.
Folik asit gaz yapıyo onu farkettim.

Evet çok birikiyo çoğunlukla yazılanlar görülmüyor ne yazıkki. Görülmesi için muhabbetlerden Alıntı yapmak gerekiyor onu anladım.
Folik asit gaz yapıyo onu farkettim.
bencede yapıyo.. ben araştırdım bi yan etkisi falan yazmıyo ama mide yanması falan yaptı bana çok.. sabah içiyodum ben kahvaltı sonrası hep aynı saatte , artık akşamları içeceğim sanırım

Günaydın kızlar :) simdi doktordan çıktım bebisimin kalp atışlarını duydum sonunda :) ama bi hafta küçükmüş bebeğim :KK43: normalde 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış

Canım geç döllenmedir canını sıkma.Bende 6 haftalık gittiğimde biri 5+3 biride 5 gözüküyordu keselerin.
Merhabalar bulantilar tam gaz devam. Özellikle sabahlari. Su an kizim oksuruyor diye doktora geldik.acilde hava veriliyor .teyzesi yanında ben kafeterya dayim ayni havayi teneffüs etmemek icin .bise olmaz dediler ama yinede tedirgin oldum. Evede makinacaldircak doktor sizce bana zarari olurmu.Hamilelik zor .buyuturken daha zor .sanırım hamilelikte en rahat gunler :)

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.
slm hafta sonu doktora gittim ultrasonda bebeğimin kesesi göründü 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dediler :)

Hayırlı olsun canım,inşaAllah pıt pıtlarıda duyarız :)
ben tesettürlüyüm bende şimdiden düşünüyorum yaz ayında nasıl giyinicem diye

Bende tesettürlüyüm canım,ben tayt askılı giyip üstüne incecik ferace giymeyi düşünüyorum.Ya da uzun kollu giyip üstüne bol uzun yelekler :)
merhaba kızlar. nugün renkli doplerr çekildim. kalp atışını duyduk çok şükür. bbir sıkıntımız yok. 3 tüp kan birde idrar verdim. bir dahaki randevum 6 hafta sonraya. tabiki bir sıkıntım olmazsa :*

Hayılrı olsun canım,darısı bana ve henüz duymamışlara.
Havalar soğuk ve kapalı ay patladım evde 2 kızımda grip oldu benim de Boğaz'ım ağrıyo gece öksürükten uyuyamadım :KK43: pozitif bişeylere öyle ihtiyacım var ki ah ah. Çıkıp dışarı gezmek istiyorum hava buz gibi. Çok şükür mide bulantım geçti :)

Çok geçmiş olsun canım,Rabbim acil şifalar versin.İnşaAllah bir an önce toparlanırsınız.

Benim çift rahmim var.
Sürekli lekelenmeler oluyor bu yüzden.
Her hafta 2-3 kez doktordayız bu yüzden.
Çift rahimden dolayı, 40 haftayı tamamlayamıyor bile dedi.
Erken doğum dedi.
Çok zor bir durum inş sağlıkla kucağına almak nasip olur. Hiç stres yapma kendini yorma yatarak geçirmen mümkünse hep yat. Arkadaşım o şekilde 37. Haftasını tamamlayıp doğurdu hiç belli olmaz seninkide

Ya arkadaşlar ben çok bunaldım. Mesleğim öğretmenlik. 2. sınıf okutuyorum. sürekli istekleri yaramazlıkları sorunları bitmiyor..sınıfta kokuyor çocuklar kokuyor zaten sürekli bulantı ve gaz var midemde. hiç birşeye tahammülüm yok inanın 2 haftada pes ettim..

Canım benim bulantılar da fena durumda sabah kahvaltı ettim bdaha öğle yemeği yiyemedim işte çok zor oluyo öğürmeye başladım işte de.Ben metpamide başladım sen ne kullanıyosun?​
Canim bende calisiyorum.aynen iste cok zor oluyo.yemekhaneye giremiyorum.banada doktor diomina verdi.ama etkisi yok gibi

Benim çift rahmim var.
Sürekli lekelenmeler oluyor bu yüzden.
Her hafta 2-3 kez doktordayız bu yüzden.
Çift rahimden dolayı, 40 haftayı tamamlayamıyor bile dedi.
Erken doğum dedi.
şimdi anladım umarım herşey yolunda gider sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah

Ya arkadaşlar ben çok bunaldım. Mesleğim öğretmenlik. 2. sınıf okutuyorum. sürekli istekleri yaramazlıkları sorunları bitmiyor..sınıfta kokuyor çocuklar kokuyor zaten sürekli bulantı ve gaz var midemde. hiç birşeye tahammülüm yok inanın 2 haftada pes ettim..
haklısın canım iş ve iş yeri çok önemli hamilelikte insan bunalabilir.. bi kaç gün rapor alma imkanın var mı ??

haklısın canım iş ve iş yeri çok önemli hamilelikte insan bunalabilir.. bi kaç gün rapor alma imkanın var mı ??
Rapor alsam ne olacak ki çocuklar geri kalıcak dersten sonra veliler başlar geri kaldık diğer sınıflardan onlar şurda biz burdayız diye..yani alsam da gelimce sorun yaşayacağim..

günaydınn bende sadece meyve fln yiyebiliyorum zeytin çok severim ama midemi çok yaktığı için yiyemiyorum mide bulantımı bastırmak içinde çubuk kraker yiyorum sadece :KK43:
Kızlar sabahtan beri yazıyorum görülmedi mesajlarım arada. Bulantı bilekliği alın şuan normale döndüm sabah bi güzel kahvaltı yaptım. En aza indiriyor o bulantıları benim zaten azalmıştı tam geçirdi​
Canim gercekten etkilimi.benimde ihtiyacim var.

Rapor alsam ne olacak ki çocuklar geri kalıcak dersten sonra veliler başlar geri kaldık diğer sınıflardan onlar şurda biz burdayız diye..yani alsam da gelimce sorun yaşayacağim..
o da doğru haklısın .. her işin zorluğu var kendine göre.. bende vardiyalı çalışıyorum.sabah 5te kalkmak ve bir buçuk saat yolda serviste geçirmek zor geliyor midem bulanıyor ama şu aşamada yapacak birşey yok ..

bugun kalp atislarimizi ve bebegimizi gordum . çok tatli yaa minicik bir insan bir mucize.allahim cok buyuksun.10mm imis normal dedi dr. darisi gormeyen annelerin basina bir cogu gordu ama yined vardir gormeyenler belki.

canım çok sevindim benimki daha 3mm miş :) yarın tekrar gidicem belki büyümüştür :)

bugun kalp atislarimizi ve bebegimizi gordum . çok tatli yaa minicik bir insan bir mucize.allahim cok buyuksun.10mm imis normal dedi dr. darisi gormeyen annelerin basina bir cogu gordu ama yined vardir gormeyenler belki.
Hayırlı olsun canım.Amin,inşaAllah.Ben varım,cuma günü gideceğim doktora.İnşaAllah duyabiliriz kap atışlarını ikisininde :)

Back