- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.041
Senin kizlarin kac yasindalar canim?Allah bagislasin 3. Erkek mi istiyorsun:) tbi saglikli olsunda cinsiyet onemli degil ama icinden gecen vardir:) ben kiz olursa yune cok sevinecegim ama dedigim gibi saglikli olsunda kiz erkek farketmez!Aynen 2. Kızımı sanki daha dün doğurdum gibi şimdi kendi kendine yemek yiyo. Büyük kızım zaten nasıl da Büyüdü hiç anlamadım. Şu bi gerçek Rabbim nasıl kolaylığını veriyor ve zor günleri nasıl unutturuyor çok şükür. Şimdi ilkmiş gibi Hevesle bunu hissedeceğim günleri bekliyorum.
Yok canim yanlis degil, vallahi benim kizim 20 aylik daha kendi bebek sayilir ikinciye hamilelik ayni anda zorladi biraz. Azicik kendi isini kendi yapabilecegi yasta ilmasi rahatlatir seni. Birde benim kiz yapili biraz karnimda cok batma var kaldirip indirdikce ama yapabilecegim bisey yok onu da ihmal edemem kiAynen bende de aynı durum.biz Dr a ailecek gittik.dr kızımı görünce bayagi ara vermişsiniz nerdeyse gelin olacak kızınız dedi.kizim 4 yaşında bu arada.daha yeni bebeklik çıktı gibi geliyor bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Aaaa halt etmis o insanlar:) aksine bir tane olunca ikinci daha cok istiyor insan bir kere o duyguyu o sevgiyi tadinca. Insallah 3. Istemem ben gaza gelipte:) yas 35 zaten 3. Zor artik tedavi medaviAyy cnm maşallah ne güzel insanlar bir tane olsun birdaha düşünmezsin diyolar böyle düşünmene çok sevindim:)
Ay ne güzel. Bende merak ettim bakalım neler olucak
Biraz ara vermişsin :) ben 2.5 yaş planladım Aralarını çok şükür Rabbim nasip ettiAynen bende de aynı durum.biz Dr a ailecek gittik.dr kızımı görünce bayagi ara vermişsiniz nerdeyse gelin olacak kızınız dedi.kizim 4 yaşında bu arada.daha yeni bebeklik çıktı gibi geliyor bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Yok canımya bakma sen onlara 2. 3. Daha tatlı geliyor insana çünkü bilinçli oluyorsun eşinde bilinçli oluyo ve 2. Daha kolay büyüyorAyy cnm maşallah ne güzel insanlar bir tane olsun birdaha düşünmezsin diyolar böyle düşünmene çok sevindim:)
Büyük 5 i dolduracak Şubat'ta küçük 2 yaşında Eylül doğumlu. :)Senin kizlarin kac yasindalar canim?Allah bagislasin 3. Erkek mi istiyorsun:) tbi saglikli olsunda cinsiyet onemli degil ama icinden gecen vardir:) ben kiz olursa yune cok sevinecegim ama dedigim gibi saglikli olsunda kiz erkek farketmez!
Bende evinde hayvan bakabilene özenmişimdir hep. Ablamın kedisi var hamile kalıp doğurursa yavrusunu alayım diyorum 2 aylıkken ama cesaret edemiyorum bakamam diye sonuçta onlarında ilgiye ihtiyaçları var sadece bakımla olmuyo.bakalımmm :) çok farklı hikayeler duyuyorum çevremden, daha bebeğin hareketlerini anne hissedemeden hissedip (3. 4. ayda) patisiyle karnına dokunan köpekler fln, heyecanla bekliyorum
Aynen çok doğru demişsinAaaa halt etmis o insanlar:) aksine bir tane olunca ikinci daha cok istiyor insan bir kere o duyguyu o sevgiyi tadinca. Insallah 3. Istemem ben gaza gelipte:) yas 35 zaten 3. Zor artik tedavi medavi
hımm ayıptır sorması ama size ilişki serbetmi cnm , biz doktora sormayı unutmuşuz.Canim ara doktorunu sor ama kahverengi normal diyor arkadaslar forumda daha onceleri. Herhalde progesteron birde hamilelik kilcal damarlari genisletiyormus o yuzden minik kanamalar olabiliyormus. Bu arada kizima hamileykrn sanirim 10. Haftaydi tatildeydik ve iliski sonrasi benden bildigin sakir sakir kan bosaldi ben dedim tamam dusurdum bebegi nasil agliyorum durmuyir kan. Doktoru aradim normalmis megerse, kilcal damar catlarmis bazen kanama olurmus. Sonra bur arkadasim anlatti onun tum hamileliginde iliski sonrasi bayagi kanamasi olurmus. Kizi var onunda. Aklinizda olsun arkadaslar paniklemeyin oyle birsey olursa
ya şimdi birde troidmi çıktı , diğer hamileliklerimde kaçtı acaba eski tahlillerimede bakıcam ,Normal degil canim maksimum 2,5 normal kabul ediliyor. Benim 3.0 cikti hemen .25 mg en dusuk dozdan baslattilar tiroid ilacina ki burada asla ilac vermeye yanasmiyorlar normalde. Doktor onemli hergun kullanacaksin dedi. Sen hemen danis kendi doktoruna. Su aile hekimleri de bilip bilmeden konusuyo bazen. Hamilelikle normal zamandaki deger araliklari farkli. Ben haftaya kan testi ile bakilacak yine tsh ne durumda diye. Aman ihmal etme canim!
çok şükür geldin hadi hayırlısı olsun temmuz annesimerhabalar temmuz anneleri ben geldim..bugün pıt pıtlarımı duydum çok sükür.6.haftamdayım.
D vitamini çok önemli ihmal etme canım.Merhaba arkadaşlar. dr dan geliyorum. d vitamini eksigim cok fazla cikti. ampul verdi takviye. gunde yarim ampul. aranizda daha once kullanan var mı?
bir de bebegimin kalp atislaeini dinletti. cok degisik ve guzel bir hismis. aglamakliyiim biraz
süpersin bende pazartesi hayırlısı ile pıt pıtlarımı göreyim çok daha rahatlayacağım
ben kullandım tedaviye başladığımızda iki tane ampul içtim 15 gün arayla şuan değerim normal ama doktorum gebelik oluşunca keseye görmeye gittiğimizde d vit damla verdi ondan kullanıyorum yağlı olması biraz kötü bir durum. ama günde yarım ampul fazla gelir gibi geldi yinede bilemedim ne kadar kullanacaksın bu şekilde..Merhaba arkadaşlar. dr dan geliyorum. d vitamini eksigim cok fazla cikti. ampul verdi takviye. gunde yarim ampul. aranizda daha once kullanan var mı?
bir de bebegimin kalp atislaeini dinletti. cok degisik ve guzel bir hismis. aglamakliyiim biraz
inşaallah canııım pazartesi transfere göre 6+5 ama dünkü kese boyutuna göre daha küçük ama inşallah benim bebişimde seninki gibi hızla büyümüştür.cycas geldiğimiz yeri unutmayalım tabi ki ama adapte olmak için burası da güzel.. minik kalbi görür duyarsın inşallah canım pazartesi kac hafta kac gunluk oluyorsun..
D vitamini çok önemli ihmal etme canım.
Negüzel gözün Aydın.
ben kullandım tedaviye başladığımızda iki tane ampul içtim 15 gün arayla şuan değerim normal ama doktorum gebelik oluşunca keseye görmeye gittiğimizde d vit damla verdi ondan kullanıyorum yağlı olması biraz kötü bir durum. ama günde yarım ampul fazla gelir gibi geldi yinede bilemedim ne kadar kullanacaksın bu şekilde..
bu arada hayırlısı olsun ne güzel bir mutluluktur o inşaallah bizde görürüz pıtpıtlarımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?