• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olucam... gebelik cok stresli bir süreç biz daha kalp atışlarıni duymadik 8 aralıkta kontrolum var ama nadil beklicem bilemiyorum acaba pzrtz 6+1 haftalik olucam baska bi doktora gitsem mi ne dersiniz
Hayırlı olsun canım,hoşgeldin aramıza :)Bence beklemelisin.
Decavit verdi canim onu da benim zorumla cok halsizim dedim kanim da 10 cikti ztn.ona da bisey vermedi bulanti yapar diye.Bu decaviti de iste buyuk ve kokulu dedi.icemezsen folbiola devam edersin dedi.
Decavitse sorun yok canım,kullanda halsizliğin geçsin canım.

kızlar tsh 3.20 çıkmış , aile hekimliğindeki doktor normal dedi , yarın kadın doğumcuma göstercem , sizce nasıl ?
Normal degil canim maksimum 2,5 normal kabul ediliyor. Benim 3.0 cikti hemen .25 mg en dusuk dozdan baslattilar tiroid ilacina ki burada asla ilac vermeye yanasmiyorlar normalde. Doktor onemli hergun kullanacaksin dedi. Sen hemen danis kendi doktoruna. Su aile hekimleri de bilip bilmeden konusuyo bazen. Hamilelikle normal zamandaki deger araliklari farkli. Ben haftaya kan testi ile bakilacak yine tsh ne durumda diye. Aman ihmal etme canim!

Aile hekimin hemşiresi elevit pronatal tavsiye etti Hasta oldum ağzım uçuk doldu deyince siz kullandınız mı bi sakınca yoktur heralde değil mi
Elevit rahatca kullanabilirsin hatta hamilelikte multivitamin zaten kullanilmali diye biliyorum. Bende elevit kullanmistim simdi burada baska birtane kullaniyorum. Hatta bana asilamaya baslamadan once kullandirmaya basladilar yani iki aydir aliyorum canim. Faydasi var zarari yok yani:)

Yakında o kalp atışlarını hıçkırıklarını hareketlerini bizzat hissedicez :D
Sanki icimi okudun arkadasim ya, dun aksam kizim hasra uyumadim hic yatakta yatarken hani gaz dolasir ya hissedersin oyle oldu birden kizimin ilk hareketlerini hissettigim geceyi hatirladim cok duygulandin. Sobra kizim yanimda bana sarildi ahhhh dedim nerden nereye buyudu bile ikinci geliyor:) daha neler neler hissedecegiz iyisiyle kotusuyle varsin kalp atisini duymayayim!! Var olmasi yeter! Ay duygusal oldu bu cok:):)

Sanki icimi okudun arkadasim ya, dun aksam kizim hasra uyumadim hic yatakta yatarken hani gaz dolasir ya hissedersin oyle oldu birden kizimin ilk hareketlerini hissettigim geceyi hatirladim cok duygulandin. Sobra kizim yanimda bana sarildi ahhhh dedim nerden nereye buyudu bile ikinci geliyor:) daha neler neler hissedecegiz iyisiyle kotusuyle varsin kalp atisini duymayayim!! Var olmasi yeter! Ay duygusal oldu bu cok:):)
Aynen 2. Kızımı sanki daha dün doğurdum gibi şimdi kendi kendine yemek yiyo. Büyük kızım zaten nasıl da Büyüdü hiç anlamadım. Şu bi gerçek Rabbim nasıl kolaylığını veriyor ve zor günleri nasıl unutturuyor çok şükür. Şimdi ilkmiş gibi Hevesle bunu hissedeceğim günleri bekliyorum. :D

çok geçmiş olsun cnm bizdede durumlar aynı düzelmedi halen daha yarın kendi kontrolümden sonra onuda doktora getircem ,, evet analık böyle bişey demek hangisinden vazgeçersin , az önce okuldan geldi , pilav üstü fasulye sever onu yiyordu , bir taraftanda benle konuşuyor bir taraftan öksürük yemek genzine kaçtı nefes alamadı boğuluyor sandım hopp kucağıma aldım sırtını yumurukladım balkona çıkardım neyseki şükür düzeldi ,gelde ilgilenme bakma mümkün değil ki . Allahıma emanetler , bu arada kullandığım jel kahverengi olarak geri gelmiş onada canım sıkıldı biraz hayırlısı artık ..
Canim ara doktorunu sor ama kahverengi normal diyor arkadaslar forumda daha onceleri. Herhalde progesteron birde hamilelik kilcal damarlari genisletiyormus o yuzden minik kanamalar olabiliyormus. Bu arada kizima hamileykrn sanirim 10. Haftaydi tatildeydik ve iliski sonrasi benden bildigin sakir sakir kan bosaldi ben dedim tamam dusurdum bebegi nasil agliyorum durmuyir kan. Doktoru aradim normalmis megerse, kilcal damar catlarmis bazen kanama olurmus. Sonra bur arkadasim anlatti onun tum hamileliginde iliski sonrasi bayagi kanamasi olurmus. Kizi var onunda. Aklinizda olsun arkadaslar paniklemeyin oyle birsey olursa;)

Merhaba arkadaşlar bizde bugün ilk muayenemizi olduk elhamdullillah kesemizi gördük sadece kalp atislarinida duyması umuyorduk ama drumuz 2 hafta sonra ancak görebiliriz ama istersen alttan bakalım dedi bende istemedim.3 hafta sonra gelin dedi.bakalim artık beklemedeyiz

Merhaba arkadaşlar bizde bugün ilk muayenemizi olduk elhamdullillah kesemizi gördük sadece kalp atislarinida duyması umuyorduk ama drumuz 2 hafta sonra ancak görebiliriz ama istersen alttan bakalım dedi bende istemedim.3 hafta sonra gelin dedi.bakalim artık beklemedeyiz
Gözünaydınnnnn onuda duyarsın inş hayırlısıyla :)

[QUOTEymasevde, post: 38031478, member: 573878"]Aktardan nane yağı al iki damla damlat masaj yap başına. Çok yakıyo ama ilaçsız bi şekilde geçiriyo bizzat uyguluyorum başım ağrıdığı zaman[/QUOTE]
Tamam canım hemen deneyeceğim çok sağol

Aynen 2. Kızımı sanki daha dün doğurdum gibi şimdi kendi kendine yemek yiyo. Büyük kızım zaten nasıl da Büyüdü hiç anlamadım. Şu bi gerçek Rabbim nasıl kolaylığını veriyor ve zor günleri nasıl unutturuyor çok şükür. Şimdi ilkmiş gibi Hevesle bunu hissedeceğim günleri bekliyorum. :D
Aynen bende de aynı durum.biz Dr a ailecek gittik.dr kızımı görünce bayagi ara vermişsiniz nerdeyse gelin olacak kızınız dedi.kizim 4 yaşında bu arada.daha yeni bebeklik çıktı gibi geliyor bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Aynen düşünmesi anki daha dün doğurdum gibi şimdi kendi kendine yemek yiyo. Büyük kızım zaten nasıl da Büyüdü hiç anlamadım. Şu bi gerçek Rabbim nasıl kolaylığını veriyor ve zor günleri nasıl unutturuyor çok şükür. Şimdi ilkmiş gibi Hevesle bunu hissedeceğim günleri bekliyorum. :D
Ayy cnm maşallah ne güzel insanlar bir tane olsun birdaha düşünmezsin diyolar böyle düşünmene çok sevindim:)

Back