• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

üzülme canım hatırlasana bende de olmuştu o hem de daha ilk günlerde, bişey olmaz Allahın izniyle moralini yüksek tut, kızını kucaklamadan yardımcı ol ona :)
evet cnm aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum , çamaşırımı sürülen leke yok ,, tuvalet kağıdına geldi kurulanırken kahverengi jel kalıntıları , daha öncedende başıma geldi aslında ama bu kucağıma alma meselesi yüzünden huzursuzum biraz :)

ben bugün aldım başladım bile ama madem dediğinden alayım tekrar.Sonuçta eğer başka bi seçenek varsa değerlendirmek lazım yok sağlık için tek bu bu şekilde üretilebiliyo dense belki uygun olabilir ama müdaili varsa ona yönelmek doğru olur diye düşünüyorum
Evet canım alternatifi yoksa mecbur kullanıyorsun,sakıncalı değil ama alternatifi varsa alternatif kullanılmalı diye biliyorum.
ayy süpermiş çokmu pahalıdır acaba alsak birer tane :) ama elimin altında öyle bir cihaz olursa ben kafayı yerim heralde tutmayın beni :KK66:
Henüz üretilmedi o cihaz canım,film gelecekte geçiyordu :KK48: Keşke olsa öyle bir makine hergün bakarım hatta hep bebeğimi izlerim :KK48:

evet cnm aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum , çamaşırımı sürülen leke yok ,, tuvalet kağıdına geldi kurulanırken kahverengi jel kalıntıları , daha öncedende başıma geldi aslında ama bu kucağıma alma meselesi yüzünden huzursuzum biraz :)
Canım kahve az bir leke tehlikeli değil diye biliyorum,içini ferah tut.Annesin sen diğer yavrunada kıyamıyorsun ne yapacaksın.Rabbim korusun ikisinide,hepimizinkinide.

kahverengi eski kan demek, canınızı sıkmayın diyorlar... Ayrıca hepimizin anneleri kinci çocukta bizide kucağına aldı, hemen birşey olmaz bence...

Merhaba kızlar Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olucam... gebelik cok stresli bir süreç biz daha kalp atışlarıni duymadik 8 aralıkta kontrolum var ama nadil beklicem bilemiyorum acaba pzrtz 6+1 haftalik olucam baska bi doktora gitsem mi ne dersiniz

Kızlar benim dışımda evde köpeği - kedisi olan var mı ?

Onların nasıl anlaşacaklarınıda ayrı bir heyecanla bekliyorum. :)

Decavit verdi canim onu da benim zorumla cok halsizim dedim kanim da 10 cikti ztn.ona da bisey vermedi bulanti yapar diye.Bu decaviti de iste buyuk ve kokulu dedi.icemezsen folbiola devam edersin dedi.
Aynen canım evlatlarımızın sağlığı önemli,bizlerde veririz zamanla :) Doktorun hangisini verdi elevit mi decavit mi?Elevitse eczaneden açmadan değiştir decavitle :)

kahverengi eski kan demek, canınızı sıkmayın diyorlar... Ayrıca hepimizin anneleri kinci çocukta bizide kucağına aldı, hemen birşey olmaz bence...
benim aşılama tedavisiyle olduğu için birde erken doğum kaybım düşüklerim kötü bir geçmiş olunca tedirgin oldum cnm :) Allaha emanet hepsi :)

Merhaba kızlar Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olucam... gebelik cok stresli bir süreç biz daha kalp atışlarıni duymadik 8 aralıkta kontrolum var ama nadil beklicem bilemiyorum acaba pzrtz 6+1 haftalik olucam baska bi doktora gitsem mi ne dersiniz[/QUOT
Canım biz senle ayniyiz.demekki bana pazartesiye randevu verdiler 6 0 olacagim bende ultradonla kalp atacakmi bakalim dedi doktor hayirlisi inşallah

benim aşılama tedavisiyle olduğu için birde erken doğum kaybım düşüklerim kötü bir geçmiş olunca tedirgin oldum cnm :) Allaha emanet hepsi :)

yarın randevuda patır patır (pıt pıt demiyorum böyle güçlü güçlü atsın inşallah) atan kalbi duyup rahatlarsın inşallah... Olumsuz anılarımız hepimizi tedirgin yaptı, inşallah hepsinin yerine güzel bir hamilelik anısı olacak bu seferkiler ve temmuzda herkes bebeğini kucağına almış olacak =)

yarın randevuda patır patır (pıt pıt demiyorum böyle güçlü güçlü atsın inşallah) atan kalbi duyup rahatlarsın inşallah... Olumsuz anılarımız hepimizi tedirgin yaptı, inşallah hepsinin yerine güzel bir hamilelik anısı olacak bu seferkiler ve temmuzda herkes bebeğini kucağına almış olacak =)
aminnnn canım hayırlısıylaa inşallahhhh :) Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin :)

bende previt positive kullanıyorum. ama yanında extradan folik asitte içmemi istedi doktor. fazla gelmezmiki previtin içinde zaten folik asit var çünkü
bence gerek yok bende previt positive kullanıyorum içinde 800 mg folik asit var zaten almamız gereken günlük doz 400 yetiyor yani ekstrasına hiç mi hiç gerek yok.

Bende cuma günü kalp atışı için gideceğim
İkimizde güzel haberlerle döneriz inşallah
Dr ne söylerse sonucu yaz buraya tamam mi o merak ederim;-)
Canım merhaba kalp atışı için gidecektin bugün merak ettim.benim tsh yjksekti doktorum hemen endokrin uzmanına yönlendirdi,tekrar test falan istedi uzman ilaç tedavisine başlıcaz sonuçlara göre, erken teşhis önemliymiş ve sürekli kontrollü gidicez inşallah herşey yolunda gider , bebişimiz iyiymiş çok şükür:KK46:

Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii
Ben 5+2'de gitmiştim bende de sadece kese vardı. Bebek veya kalp atışı 8. haftada görünüyor diye biliyorum. önümüzdeki cumartesiye randevum var benim 8. haftaya denk geliyor. doktora dedim bebek nerede? onu 2 hafta sonra göreceğiz dedi. telaşlanmayın bence.

Back