• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Tesekkurler arkadaslar. Ya eminim dr bir ampulu iki gunde iceceksin dedi, 15 gun sonra kontrolum var ama bana da asiri gibi geldi.normal deger araligi 30-100 iken benimki 8 cikti. O sebeple mi dedi acaba' ne bileyim 15 gun de cok off yatin dr u arayayim en iyisi. Kafam karisti.
canım çok fazla olur ayrıca o açtığın ampulleri ışıktan koruman lazım ışık d vitmaninin özelliğini yitiriyor dediğim gibi ben 15 gün arayla iki ampul içtim ilk 27 diydi. içtikten 3 ay sonra bakıldı 44 çıktı. bi sor ama yanlış anlamamışsındır doktorun öyle demiştir ama çok fazla gelebilir gibi geldi.

Biraz ara vermişsin :) ben 2.5 yaş planladım Aralarını çok şükür Rabbim nasip etti
Canım nasib bu kızıma tedaviyle hamile kaldım. 2 yaşından sonra korunmayı bıraktık. Bu yıl tekrar tedavi olmak için Türkiye ye geldik ama daha baslamadan Rabbim nasib etti elhamdullillah

canım çok fazla olur ayrıca o açtığın ampulleri ışıktan koruman lazım ışık d vitmaninin özelliğini yitiriyor dediğim gibi ben 15 gün arayla iki ampul içtim ilk 27 diydi. içtikten 3 ay sonra bakıldı 44 çıktı. bi sor ama yanlış anlamamışsındır doktorun öyle demiştir ama çok fazla gelebilir gibi geldi.
15 gun boyunca kullan demedi gerci. Ben niye oyle anladim ki ah kafam. Heyecandan neyaptigimi da bilmiyorumvorda :) Ama yarin muhakkak arayacagim. Suphelendim. Her yerde okuduguma gore cok cok fazla.

benim kedim var canim bende cok merak ediyorum bana cok duskun napar bebege :) senjndemi kedin var cinsi ne

benim köpeğim var, golden ... senin kedinin cinsi ne ? hiçbirşey yapmaz bence, arkadaşımın kedisi meraklı gözlerle izliyo bebeği, çok sevimliler :) ama yaşayıp göreceğiz ve çok sevimli kareler yakalayacağız bence

Canım nasib bu kızıma tedaviyle hamile kaldım. 2 yaşından sonra korunmayı bıraktık. Bu yıl tekrar tedavi olmak için Türkiye ye geldik ama daha baslamadan Rabbim nasib etti elhamdullillah
Evet canım kısmet bu vakteymiş demek ben isteyerek ara verdin sandım eee sende aslında vaktinde düşünmüşün kısmet. Ne güzel bak tedaviye gerek kalmadan olmuş :D

benim köpeğim var, golden ... senin kedinin cinsi ne ? hiçbirşey yapmaz bence, arkadaşımın kedisi meraklı gözlerle izliyo bebeği, çok sevimliler :) ama yaşayıp göreceğiz ve çok sevimli kareler yakalayacağız bence
En Sevdiğim cins bayılıyorum.tam anaç evcil bi köpek umarım çok güzel eğlenceli kareler yakalarsın bizimlede paylaşırsın.

ankara kedisi cnm biz balik aldik ona bile dokunmadi benimsedi onuda sever sanirim ama misafir cocuklari sevmiyor saklaniyor cok skstriyirlar

hımm ayıptır sorması ama size ilişki serbetmi cnm , biz doktora sormayı unutmuşuz.
Canım benim dr 12. haftaya kadar yasakladı.Aşılama ile olduğundan mı, ilk günlerde jelimin kahverengi gelmesinden mi (ki bunu hatırladığını sanmıyorum),yoksa düşük hikayelerim olduğundan mı bilmiyorum ama yasak dedi.Önceki muaynede şey demişti bazen uyamaabiliriz ama olsa bile afedersin içeri boşalma kesinlikle olmayacak çünkü spermdeki bi madde düşüğü tetikleyebiliyo dedi..Paylaşmak istedim

merhaba kızlar benim 1 yaşında bir oğlum var 2013 kasım doğumlu ve geçen hafta tekrardan hamile olduğumu öğrendim Allah kısmet ederse bu kezde temmuz annesi olacağım inşallah :))
merhaba canım bende geçen sene kasım anneleri topiğindeydim oğlum erken geldi 24 ekimde doğdu. 13 aylık oldu. sende kasım anneleri topiğindemiydim. ikimizinde sat ı aynı sanırım.seninle kaderimiz aynı gibi :) sağlıkcakla al kucağına yavrunu.

Back