2015 Temmuz Anneleri

ha

tüp bebek benim cnm
transferden sonra 13. gün değerim (17.11.2014 deki) 342
sat tarihim 21.10.2014
Merhabalar benimde tüp bebek fakat bir tane transfer yaptılar. 4000 değerlerde kese görülüyor dedi doktorum. Bana göre sizin değer normal görülüyor çünkü iki transfermis. Siz bence en yakın zamanda gidin doktora. Sizin kalp atışı dahi görülebilinir. Hayırlı olsun

bugün dr a gittim zaten..
tek kese göründü...
değerim 9453 çıktı..
belki göremediğim bir kese daha olabilir dediği için yeniden kanıma bakıldı...
bugunlerde değerim 6000 gibi olmalı , 15000 gibi çıkarsa ikiz demişti

N

Neden moralin bozuldu 4 gun
senle çok yakınız cnm hayırlı olsun benimde 18 gittinmi dr

senin miden bulanıyor mu? benim sadece sabahları sonra deli gibi yiyorum. bu iştah açıklığı pek hoşuma gitmiyor

Kızlar sağlık ocağına niçin gebelik diye haber veriyoruz ve Niçin şimdiden bizi cagriyorlar anlayamadım. Konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba canim. Saglik ocaklarina bipgi vermemiz gerekiyor cunku bulndugun yerdeki tum bebeklerin sayisina gore asi getiriyorlarmis. Asi zamani geldiginde kayitsiz bebege asi yapamiyorlarmis.Bana s.ocagi hemsiresi oyle demisti.

Kizlar gaz probleminizi nasil cozuyorsunuz

ben pek bişey hissetmiyorum...bulantımda yok ...özel istediğim bişeyde..sadece arada kasıklarımda adet sancısı gibi sancılarım oluyor ki normal bunlar...
kızımdada rahat geçirmiştim hamileliğimin genelini...
umarım hepimizin hamileliği rahat rahat geçer...bebişler gününde sağlıcakla doğar...

inş. canım ben ilk bebeğimi 4,5 aylık hamileyken kaybettim. o yüzden biraz fazla stresliyim
Allah sabır versin canım. Ne yaşadığını sanırım en iyi ben anlarım. bende nisanda 17 haftalık bebeğimi kaybettim. Şu anda 6. haftamı bitirmek üzereyim ama korkular ve endişelerde bizle büyüyo
İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi (aminnnn)

Kizlarr benim cok uykum geliyor ya yatakdan cikmak istemiyorum hep uyumak istiyorum sizdede bole oluyormu?

Kizlarr benim cok uykum geliyor ya yatakdan cikmak istemiyorum hep uyumak istiyorum sizdede bole oluyormu?

Evet canim bende de oyle oluyor. Doktora sordum tshina bakildi mi dedi bende hipotiroit hastasiyim zaten dedim o zaman yukselmistir bi bakalim dedi gercektende yuksek cikti ilacin dozu iki katina cikti simdi daha iyiyim allaha sukur

ben uyuyamadım gece iyi haberler alıyım diye çok dua ettim Allah yüzümüze güldü meleğimin kalbi güm güm atıyordu :d
canım senle sat yakın ben yarın doktora gideceğim bende kalp atımını duyarmıyım acaba ilk oğlumda 7 haftalıktı duyduğumuzda

Arkadaslar dua edin bnm icin yarin usg randvm var gecen hafta 7.haftamdi ama gec dollnme old cin kalp atisini duyamak ins yarin duyarm ve rahatlarim 1 haftdr ewde yatyrdm kanamam ve dusuk tehlimem old icin.artik normale donmek isime gitmek ve hamilelgmn tadini cikarmak istiyorum.

Evet canim bende de oyle oluyor. Doktora sordum tshina bakildi mi dedi bende hipotiroit hastasiyim zaten dedim o zaman yukselmistir bi bakalim dedi gercektende yuksek cikti ilacin dozu iki katina cikti simdi daha iyiyim allaha sukur
Allah allah bende nevar ki bole oluyorum du bakayim gidince sorayim bi doktoruma bole gidersem hareketsizlikden 9 ay sonra davul olucam

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım dualarım senle ve bebeğinle

Aynı tarihimiz fakat benim hesapladigimda 25 temmuz görülüyor. Neyse kese görülüyor güzelim. Ben cumartesi vajinal bugün normal ultrasonla gördüm. Sende görebilirsin tahminim. Hayırlı olsun.

Aynı tarihimiz fakat benim hesapladigimda 25 temmuz görülüyor. Neyse kese görülüyor güzelim. Ben cumartesi vajinal bugün normal ultrasonla gördüm. Sende görebilirsin tahminim. Hayırlı olsun.
sağol canım seninde hayırlı olsun kalp atışı için nezamana çağırdı peki seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…