- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.501
Merhabalar benimde tüp bebek fakat bir tane transfer yaptılar. 4000 değerlerde kese görülüyor dedi doktorum. Bana göre sizin değer normal görülüyor çünkü iki transfermis. Siz bence en yakın zamanda gidin doktora. Sizin kalp atışı dahi görülebilinir. Hayırlı olsunha
tüp bebek benim cnm
transferden sonra 13. gün değerim (17.11.2014 deki) 342
sat tarihim 21.10.2014
bugün dr a gittim zaten..Merhabalar benimde tüp bebek fakat bir tane transfer yaptılar. 4000 değerlerde kese görülüyor dedi doktorum. Bana göre sizin değer normal görülüyor çünkü iki transfermis. Siz bence en yakın zamanda gidin doktora. Sizin kalp atışı dahi görülebilinir. Hayırlı olsun
Benim tansiyonun düşük 10-6 çıkıyor. Hamilelikte önce hep yüksek olurdu. 13-7 genelde olurdu. Bugün başka bir doktora gittim. 5 aydan sonra tehlikeli olabilir sürekli tansiyonun ölç dedi. Ayrıca onada muayene oldum karından baktı kese 7 mm dedi. Ayın 22 de baktırdigimda aynı şekilde 7mm demişlerdi. Moralim biraz bozuldu.
senle çok yakınız cnm hayırlı olsun benimde 18 gittinmi dr
Kızlar sağlık ocağına niçin gebelik diye haber veriyoruz ve Niçin şimdiden bizi cagriyorlar anlayamadım. Konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim
Kizlar gaz probleminizi nasil cozuyorsunuz
Allah sabır versin canım. Ne yaşadığını sanırım en iyi ben anlarım. bende nisanda 17 haftalık bebeğimi kaybettim. Şu anda 6. haftamı bitirmek üzereyim ama korkular ve endişelerde bizle büyüyoinş. canım ben ilk bebeğimi 4,5 aylık hamileyken kaybettim. o yüzden biraz fazla stresliyim
Kizlar gaz probleminizi nasil cozuyorsunuz
Kizlarr benim cok uykum geliyor ya yatakdan cikmak istemiyorum hep uyumak istiyorum sizdede bole oluyormu?
Bende de öyle inan ama mecbur çıkıyorum oyataktanKizlarr benim cok uykum geliyor ya yatakdan cikmak istemiyorum hep uyumak istiyorum sizdede bole oluyormu?
AlemsinKocayi baska odada yatirarak cozuyorum canim baska cozum yolu yok
canım senle sat yakın ben yarın doktora gideceğim bende kalp atımını duyarmıyım acaba ilk oğlumda 7 haftalıktı duyduğumuzdaben uyuyamadım gece iyi haberler alıyım diye çok dua ettim Allah yüzümüze güldü meleğimin kalbi güm güm atıyordu :d
Allah allah bende nevar ki bole oluyorum du bakayim gidince sorayim bi doktoruma bole gidersem hareketsizlikden 9 ay sonra davul olucamEvet canim bende de oyle oluyor. Doktora sordum tshina bakildi mi dedi bende hipotiroit hastasiyim zaten dedim o zaman yukselmistir bi bakalim dedi gercektende yuksek cikti ilacin dozu iki katina cikti simdi daha iyiyim allaha sukur
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım dualarım senle ve bebeğinleArkadaslar dua edin bnm icin yarin usg randvm var gecen hafta 7.haftamdi ama gec dollnme old cin kalp atisini duyamak ins yarin duyarm ve rahatlarim 1 haftdr ewde yatyrdm kanamam ve dusuk tehlimem old icin.artik normale donmek isime gitmek ve hamilelgmn tadini cikarmak istiyorum.
ben ankara etimesgut senOoo buralar hep istanbullu olmuş kizlar yok mu Ankaralılar
hsyır hiç bulanmıyor benim iştahımda hiç yokN
Neden moralin bozuldu 4 gun
senin miden bulanıyor mu? benim sadece sabahları sonra deli gibi yiyorum. bu iştah açıklığı pek hoşuma gitmiyor
Bende cumartesi gidiyorum. İnşallah kalp atışlarıni duyarız.CCanim cok sevindim.darisi bize.bende cumartesi gidecegim.cok merak ediyorum.
Aynı tarihimiz fakat benim hesapladigimda 25 temmuz görülüyor. Neyse kese görülüyor güzelim. Ben cumartesi vajinal bugün normal ultrasonla gördüm. Sende görebilirsin tahminim. Hayırlı olsun.ben sat 17 ekim. bat 17 kasımdı. az ağrım oldu belli belirsiz. biraz bulantım var ağızımın tadı değişti. ben yarın görürüm diyorum keseyi. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
sağol canım seninde hayırlı olsun kalp atışı için nezamana çağırdı peki seniAynı tarihimiz fakat benim hesapladigimda 25 temmuz görülüyor. Neyse kese görülüyor güzelim. Ben cumartesi vajinal bugün normal ultrasonla gördüm. Sende görebilirsin tahminim. Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?