2015 Temmuz Anneleri

Hayırlı olsun benim kide 19 ekimdi pek yakınız birbirimize Rabbim bagislasin
sağol Allah sizede nasip etsin gerçekten insanın üzerinden kocaman bir yük kalkıyor içim rahatladı bu zamana kadar korkudan bişey olacak diye doğru düzgün sevinememiştim şimdi göbek atasım var

bushra_84 kııııııız ay çok sevindimmmm

Ay bizim topik pek Çenesiz he bi grip çıkıyom sayfalar birikmiş çen çen çen
Allah muhabbetimizi artırsın
Geçmişi okuyamadım inş kötü bişey yoktur.

Ay canim gozun aydin darisi basimiza ins.Ne guzel bir sey degil mi..Beni daha haftaya cagirdi ama ben cumaya aldim randevu.simdiden gitsem duyrdim belkide.beklemek ne zor geliyor bize bilmiyor ki bu doktorlar..neyse gec olsun guc olmasin..
aynen senin günün bende önde hayırlısıyla duyarsın miniğinin kalp sesini içimizde ne güzel bi canlı büyüyor bu gerçekten bir mucize

sağol Allah sizede nasip etsin gerçekten insanın üzerinden kocaman bir yük kalkıyor içim rahatladı bu zamana kadar korkudan bişey olacak diye doğru düzgün sevinememiştim şimdi göbek atasım var

Ben de inş haftaya senin gibi olurum ondan sonra haberlesiriz sürekli dua edelim birbirimize gözün aydın tekrar ya ne güzel masallah

canım ben de farkettm onu kalbim bazen hızlı hızlı atıyo gibi oluyo.
Benim tansiyonun düşük 10-6 çıkıyor. Hamilelikte önce hep yüksek olurdu. 13-7 genelde olurdu. Bugün başka bir doktora gittim. 5 aydan sonra tehlikeli olabilir sürekli tansiyonun ölç dedi. Ayrıca onada muayene oldum karından baktı kese 7 mm dedi. Ayın 22 de baktırdigimda aynı şekilde 7mm demişlerdi. Moralim biraz bozuldu.

Ben de inş haftaya senin gibi olurum ondan sonra haberlesiriz sürekli dua edelim birbirimize gözün aydın tekrar ya ne güzel masallah
Teşekkür ederim.Hepimiz için dua ediyorum Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Haberlerinizi bekliyorum.

bugün kontrole gittikten sonra haber verirsin cnm , sağlık ocakları daha fazla sıkı takip yapıyorlar ,, biz birde riskli gebelik durumuna girdiğimiz için kontrole gitmesemde eve telefon ederlerdi , kontrole gel diye :)

Kızlar sağlık ocağına niçin gebelik diye haber veriyoruz ve Niçin şimdiden bizi cagriyorlar anlayamadım. Konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

biz temmuz anneleri ne kadar evhamlıyız moralini bozucak ne var doktordan doktora fark edebiliyor cihazları bile farklı oluyor moralimizi çabucak bozuyoruz ben geçen hafta kesede bebek yok dediler 5 gün bana kabus gibi geldi hayattan tad alamdım çok şükür bişeycik yokmuş ancak oluşmuş bebişim

Benim gibi her gün kusan var mı?..primabella gebelik saati aldım ama o da iyi geldi diyemem.sabah işe giderken dolmuştan inip sokağa kustum

Teşekkür ederim.Hepimiz için dua ediyorum Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Haberlerinizi bekliyorum.
Haftaya ayin 6 sinda bende gideceğim. İnşallah bizde sizin gibi güzel haberlerinizi paylaşıyor. Sizin adınıza sevindim. Allah sağlıklı sekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Aslında haklısınız ama tüp bebekte olunca endişemiz iki kat oluyor. Hep bir şeyleri beklemekte tedavi süresi geçtiğinde olsa gerek... yada dediginiz gibi biz temmuz anneleri bir araya geldik :))))

Haftaya ayin 6 sinda bende gideceğim. İnşallah bizde sizin gibi güzel haberlerinizi paylaşıyor. Sizin adınıza sevindim. Allah sağlıklı sekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
inşallah içinizi ferah tutun bide benim gibi bol bol dua edin inşallah karnımızda tekmeler attığı zamanlarıda yazarız

canım clexane 4 mü devam ediyordun sen , ikiz olunca değiştimi ?
Evet canim,yok degismedi ayni,gunde tek sefer clexane 0.4 kullaniyorum.
Aaa çok güzel. .. Hayırlı olsun.
Canim cok tesekkur ederim.Rabbim yavrularimizi saglikli bir sekilde bizlere bagislasin.
Sagol canim,hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi insaAllah.

Canım kesen kaç mm? Keseyi görmek dahi insanı biraz rahatlatiyor değilmi? Hayırlı olsun

inşallah içinizi ferah tutun bide benim gibi bol bol dua edin inşallah karnımızda tekmeler attığı zamanlarıda yazarız
Amin canım. Gerçekten bu zorlu bir süreç. Allah hepimizin yüzünü güldürsun bu emeklerimizi boşa çıkarması. İnşallah o günlerde göreceğiz, birbirimizle paylaşacağız. Birbirimize dua edelim. Hamilelerin duası kabul olur derler. Hepimiz aynı yolda benzer telaşe içindeyiz. Rabbim hepimizin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…