2015 Temmuz Anneleri

Hanımlar Doktorumuz bugün ikili test istedi bizden. Ben ist da anadolu yakasındayım. Zeynep Kamilden başka nerede yaptırabilirim? Bilginiz var mı?

Teşekkür ederim. Kalp atışında sonra bilgi verelim o zaman.
Özel gidip ben hamileyim demene gerek yok zaten herhangi bi hastanede muayene olunca Kayıtlı olduğun sağlık Ocağına bilgi gidiyor. Onlar seninle ilgileniyor hemşire arıyo. Yani benim iki kızımda da böyle oldu gidip demedim hamileyim diye

bende yarın doktora gideceğim keseyi görmeye ama ümit ediyorum kalp atışınıda görürüm diye offf

Merhabalar, Biz de pazartesi günü gidip bebisimizin resmini cekip geldik:). 2 cm olmus boyu, gelisimi filan iyimis, haftasiyla esit gidiyormus.Yine kan ve idrar aldilar, tahliller yapilacakmis yine...Kilo, tansiyon filan ölctüler,burada(almanya da) annelik defteri (mutterpass) diye bisey veriyorlar, hamileliginiz boyunca kendinizle doktora götürüyorsunuz tüm bilgileriniz ona isleniyo ve doguma kadar böyle gidiyo...Mutterpassimizi da aldik, resmimizi de arasina koyup geldik.4 hafta sonra yine gidicez hayirlisiyla bi aksilik cikmazsa 13. haftaya denk geliyor. Rabbim sorunsuz sonuna ulastirsin insallah...

Sağol a
Hoşgeldin hasta gebeler kervanına sadece nane limon yapacak başka bişey yok bol bol su ama ben onu bile içemiyorum birde çalışıyorum durum vahim yani...geçmiş olsun
sağol arkadaşım,doktora gittim, doktorum, ıhlamur az , adaçayı içme dedi,kuşburnu,limon bal , ılık su, zencefil iç ve en önemlisi ,bol bol istirahat, ama bende çalışıyorm , ve hiç iyileşemedim.kendimden değil yavruma bişi olması beni korkutuyor

Kızlar çok şükür kalp atışını gördük,duyduk bugün.allah hepinize nasip etsin tamamına erdirsin inşallah...2 gün bebek geri SAT2a göre dedi ama çok önemli değil yumurtan geç olgunlaşmıştır dedi gerçekten de öyle oldu aşılama olduğu için yumurta takibim yapıldı takmadım çok kafaya,Ama bebek boyu şu kalp atış sayısı şu fln bişey demedi bana verdiği ultrason kağıdında CRL:1,02 cm yazıyo bebeğin boyu mu bilemedim.Percentile %67 yazıyo.Neyse bi problem olsa söylerdi heralde dr. 12 aralık randevum var,kalp atışlarını duymaya devam edersek risk büyük ölçüde azalmış olucak dedi dr. inşallah bi sorun çıkmaz o zamana kadar da ben kan idrar testleri yaptırdım ama yetişmedi tabi şimdi netten baktım bazıları alt sınırda çıkmış kafama takıldı yazsam siz yorumlayabilirmisiniz?

Hematoloji de
RBC 4,31 çıkmış olması gereken 4,38-5,77
EO 0,7 0,9-6
BA 0,0 0-0,2
HGB 13,5 13,6-17,2
MCV 96,1 80,7-95,5
MCHC 32,6 32,7-37,5

İdrar da
Dansite 1,009 olması gereken 1,01 -1,03
Sanırım kan alt sınırda sizce kan hapına başlamalı mıyım?Dr u aramalı mıyım?

daha cok erken zaten bugunlerde pek bulanti olmuyor yedinci haftaya girince basliyor.umarim baslamaz tabi. bende dune kadar o kadar cok yiyordum ve migdem hic bulanmiyordu. iki gundur sabahlari asit kusmadan birsey yiyemiyorum sonra biraz rahatliyorum. gun icindede acikmaya baslayinca bulanmaya basliyorum. iki gun oncesindeki kadar istahli degilim artik zorluyorum kendimi

Kızlar neler yapiyorsunuz. Nasıl geciyor gunleriniz? Biz artik 2 aylık olduk bile :) bide bulantilat olmasa çok güzel olacak.

Canım çok teşekkür ederim benim doktor rahat ama benim içime sinmiyor hiç. Bu arada gittin mi doktora duydun mu kalp atışını

kızlar merhaba ,,
ne olacak bu bulantılar... hayat cok keyifsiz oldu.. ne düşünmeliyim onu bile bilmiyorum..
desteğiniz lazım

Canım çok teşekkür ederim benim doktor rahat ama benim içime sinmiyor hiç. Bu arada gittin mi doktora duydun mu kalp atışını
Kızlar çok şükür kalp atışını gördük,duyduk bugün.allah hepinize nasip etsin tamamına erdirsin inşallah...2 gün bebek geri SAT2a göre dedi ama çok önemli değil yumurtan geç olgunlaşmıştır dedi gerçekten de öyle oldu aşılama olduğu için yumurta takibim yapıldı takmadım çok kafaya,Ama bebek boyu şu kalp atış sayısı şu fln bişey demedi bana verdiği ultrason kağıdında CRL:1,02 cm yazıyo bebeğin boyu mu bilemedim.Percentile %67 yazıyo.Neyse bi problem olsa söylerdi heralde dr. 12 aralık randevum var,kalp atışlarını duymaya devam edersek risk büyük ölçüde azalmış olucak dedi dr. inşallah bi sorun çıkmaz o zamana kadar da ben kan idrar testleri yaptırdım ama yetişmedi tabi şimdi netten baktım bazıları alt sınırda çıkmış kafama takıldı yazsam siz yorumlayabilirmisiniz?

Hematoloji de
RBC 4,31 çıkmış olması gereken 4,38-5,77
EO 0,7 0,9-6
BA 0,0 0-0,2
HGB 13,5 13,6-17,2
MCV 96,1 80,7-95,5
MCHC 32,6 32,7-37,5

İdrar da
Dansite 1,009 olması gereken 1,01 -1,03
Sanırım kan alt sınırda sizce kan hapına başlamalı mıyım?Dr u aramalı mıyım?

Kizlarrr yardim edinnn bugun keseyi gorduk ama biraz kan gelmis migdem de cok bulaniyo bu kanin gelmesi normal miii ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…