2015 Temmuz Anneleri

kızlar ya ben açık çay içiyorum bazen koyu da getiriyor çaycı siz içiyormuusnuz bir zararı var mı süt de içmiyorum
inan ben çay tüketimini azaltamadım zaten şekrsiz içiyorum ama artık iyice açık içiyorum hatta bizim okulda kahve sati oluyor öyle güzel kokuyor ki dayanamıyorum içiyorum

Sagol cnm peki sana alttan bakildigi halde mi goremediler? Benim doktorun baya umutsuz konustu cunku. Hic oyle bi sans yok gibilerinden. Sadece operasyonla ilgili konustu
canım benim inan şuan ne desek içini rahatlatmayacak biliyorum ve seni çok iyi analıyorum ama benim bir arkadşımda daböyle olmuştu hatta ilki düşük yaptı ikinci de deaynı şeyleri duydu ama inanmadı benim bebeğimin kalbi atacak dedi ve çok şükür şuan oğlu iki yaşında sadece dua et bebeğin sağlıklıysa mutlaka bi mucize olur ve doktorlar daima en kötüsüne hazırlar bende yaşadım aynısını

Cumartesi doktora gidiyorum.Bakalım pıtpıtları duyabilecek miyiz? Kızımda hiç böyle olmamıştım.Yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum.Bir yediğimi bir daha yiyemiyorum.4.haftada 59 kiloydum şimdi tok karna 57yim.Ne güzel kilo veriyorum diyemiyorum çünkü iştahsızlık ve bulantıdan kızıma bile yemek hazırlayamıyorum.Tekrar tat alma duyumun geri gelmesini diliyorum.Bir de bir an önce geçse de şu ilk aylar bebek için alışverişe başlasak:)

Merhabalar, benim de 20 ekim. Hamile olduğumu yeni öğrendim. Pek hazırlıklı olmadığım bir durumdu. Bakalım haftaya kalp atışını duyabilecek miyim? Aranızda duyanlar var mı kalp atışlarını?

CCanim cok sevindim.darisi bize.bende cumartesi gidecegim.cok merak ediyorum.

Merhabalar, benim de 20 ekim. Hamile olduğumu yeni öğrendim. Pek hazırlıklı olmadığım bir durumdu. Bakalım haftaya kalp atışını duyabilecek miyim? Aranızda duyanlar var mı kalp atışlarını?

Benimde 19 ekim çok yakınız. Duymadım daha işlerim çok yoğun du bu hafta gidemedim haftaya cumaya gideceğim ins:) sen bugün mu öğrendin hayırlı olsun

13.11 da regli olmadım çok ciddi karın ağrım vardı 3 gün geçmedi 3 gün gecikince 16.11 kan testi yaptırdım bhcg 512 çıktı 19.11 da Dr um kongredeydi başka doktora gittim ultrasonla baktı kese var dedi haftaya cuma ya gideceğim tekrar inş kendi doktorum
Sen nasıl ogrendin[/QUOTE]
senle çok yakınız cnm hayırlı olsun benimde 18 gittinmi dr[/QUOTE

senin bat tarihin ne canım birde kasık ağrın varmı benim geçti evham yapıyorum bende 2 aylık kalbi durdu kaybettim gitmeyecektim haftaya kadar içim rahat değil ctesi kese için gidcem
ben sat 17 ekim. bat 17 kasımdı. az ağrım oldu belli belirsiz. biraz bulantım var ağızımın tadı değişti. ben yarın görürüm diyorum keseyi. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…