2015 Şubat Anneleri

benim aklıma direkt gaz gelirdi. gazdan dolayı rahatsız oluyor ve onu kaka diye belirtiyor bence. hatta sonraki mesajını okumadan aklıma bu grldi ve sonra günde 5 biberon süt içtiğini yazınca gaz olma olasılığı daha yüksek gibi geldi. bunca zaman dokunmamış olabilir ama bir günde o kadar sütü yetişkin içse gazdan duramaz bence

inşallah ciddi bişey değildir canım yarın bizede haber ver..

Son düzenleme:
MaRaL_ 15 gün daha burdayım bakalım dediğin gibi görücez düzelecek mi eve gidince daha mı kötü olacak :)
bu aralar bizim çocukların hepsinde bişey var cidden. Begümde de iştahsızlık öyle başladı, çok sevdiği şeyleri yememeye başladı sonrası malum..

gelincikgibi sorma canım takmayacağım diyorum nede olsa iyi kötü kahvaltı ediyor başka şeyler yiyor yoğurt makarna gibi diyorum ama olmuyor. kalabalık diye düzeni şaştı diyeceğim ama gelmeden önce başlamıştı bu iştahsızlık.

ya zaten yemek ve uyku sorunu olmasa bide tabii sağlık en başta, yemin ediyorum bu sorunları yaşamayan çocuk baktım demesin döverim :)) her türlü haylazlığına razı olurdum iştahlı ve uyku düzeni olan bi çocuk olsa. biri düzeliyo öteki bozuluyo. dengesiz anacım bunlar

3-5 biberon saymadim cnaim inan ama hep içiyor niye simdi dokunsun ki , ozelliklede geceleri çogaliyor bu durum uyyacagi zaman
gunde 3-4 kere kaka yapinca gaz falan kalirmiki

yok kizz oyle demeee
uydu nun kabliosunu uç keere kopardi benim oglan
sonuncu yedegi takdim çekdigi gibi insiriyor asagi kabloyu koku tv nin ustunde duuryor

evin içinde ziplayrak geziyor komsu yakinda polisi çagiracak:))

dr u aradim yarin oglen getir dedi
anlattigima gore kurt deilmis e ne o zaman
sut olup olmadigni nasil bilecek dr acaba :)
ah be oglum konusup derdini anlatamiyorda çok uzuluyorum o oyle çabalayinca ( ama elimden hiç bisey gelmiyor ki alti temiz kabiz deil ben napayim hiç bimiyorum

bide dr çisini soyliuyormu diye sordu
acaba lazimlikmi istiyor ama gun içinde zaten uç dort defa kaka yapiyor beze zorlanmadan niye hem beze hem lazimliga yapmak istesinki (

Yok canım götürmedim doktora dünden beri burun akıntısı geçti şükür sadece öksürüğümüz kaldı ateşi olsa götürürdüm ama belirtileri grip gibi o yüzden geçmesini bekledim canım evimize geldik bu arada berat yalnız kalınca sakinleşti ankarada coşmuştu kalabalıktan bebişte gündüz uyuyor gece uyumuyor çok az uyuyor geceleri sabahlıyoruz emzirme alt değiştirme gaz çıkarma döngüsüyle zaman geçiriyoruz işte

Bu bebişte bir an önce 2 yaşına gelse de rahatlasam biraz uykusu filan düzene girseydi hiç dayanamıyorum uykusuzluğa bence berata bakmak daha kolay bebişe bakmaktan berat tekken ben hamileyken ev işini yapabiliyordum en azından şimdi bebek ağlayınca hiç bir iş yapamıyorum

Şimdi uyudu dr a iki saat var
1 saat 45 dk sonra evden çıkmam lazım hayatta uyanmaz o saatte
Dünden beri de öksürüyor Dr rhinofatenjıt bilmem ne deyip gönderecek, araya kaynamasa barı asıl götürme sebebim. Öğlen yemeği ni iyi yedi şimdilik kırmızı alarma gerek yok grip için :))

dr a gorunduk
fissur varmis iki tane, o acitiyor mus ,çis yapsa yakiyormus yarayi falan
hiç kabiz olmadi ama bi kere bile zorlasa olabiliyormus buyuk bi ikinmada

kremler falan verdi ama hemen geçmeycek galiba uç haftalik tedavimiz

13.650 gr ve 90 cm boy olmus guzel giidyor gelismesi maasallah , hasta olmayan çocuk bakmasi da kolay mis, hatst olunca yemeyecek zayiflayacak, iki iler bi geri ayni yerimizde sayip dururduk

oksrugede arka azilar çikiyor ondandir dedi
yemedim tabiki evde besimizde gribiz agir olmasakda, benim bogazim agriyor esim halsizim diyor , çocuklarin uçude oksuuryor sabah kalkdiklarinda
herkes grip bir tek hakanin azilarmi oksurtecek:) bisey deemedim tabi dr a ilaç da vesre kullanmiycam nasilsaa

bakalim bizim istah ne zmaan etkilenecek grip ten

annen yokmu canim yaninda

hosgeldin iki çocuklu anneler klubune :)
ama uzulme bterin beteri var , senin duurmun beteride 3 çocukkk

annen yokmu canim yaninda

hosgeldin iki çocuklu anneler klubune :)
ama uzulme bterin beteri var , senin duurmun beteride 3 çocukkk
Hoşbuldum canım :) aynen öyle her çocuk ayrı yoruyor insanı çocuklar büyüdükçe fiziksel olarak yorulmuyorsun ama büyüyünce daha rahat gibi
Yok ya annem gelemedi maalesef canım babam izin vermemiş daha doğrusu çalışıyor babam yemek filan beceremiyor söylenmiş yine mi gidiyorsun birazda kaynanası gitsin filan diye annem de gönülsüzdü o öyle deyince ben de tamam gelme dedim kaynanama söyledik gelmesini o da görümcemin çocuğuna bakacağını söyledi görümceminki de ikinci çocuğu 4 aylık ilki de 4 yaşında velhasıl kayınbabam ben geleyim sana yardımcı olurum deyince biz de mecbur kabul ettik o geldi en azından berata bakıyor ben odadan çıkınca beratla bebek başbaşa kalmış olmuyorlar

ben çok dertliyim kızlar, bugün cinnet geçirecektim artık. hiç birşey yemiyor. iştahsız hastalıktan desem dün akiam iki büyük dilim browni kek yedi. canı istediğini çok güzel yiyor. ayrıca bi hastalık belirtiside yok.

bu sabah kahvaltı ettiremedim ne yaptıysam o yumurtasını yemedi. peynir zeytine bayılırdı onlarıda yemedi. hiç birşey yemedi. bende inatla eline hiç bişey vermedimki bari acıksın öğlen yesin.

öğlen makarna vereyim dedim yoğurtu bu sefer niye yoğurt koydun diye yemedi. zar zor biraz yedi makarnadan. akşama kadar yine bişey vermedim acıksın diye. hamsi yaptık önceden balığı çok severdi ama tadına bile bakmadı.

tadına bakıp beğenmese ve yemese yine anliycam ama tadına bakmadan reddediyor. ama tatlıları meyveleri nasıl reddetmiyor hayret!!

gündüz uyumamıştı saat 8 gibi bi baktım kucağımda uyumuş. hasta mı acaba keyfide yerinde bi hastalık belirtisi yok, hem uzun süredir var bu iştahsızlık..

napıcam ben ya. yemin ediyorum bunaldım bu yemek işinden. eve dönünce bir süre bekleyip düzelmezse doktora götürücem mutlaka..

aç aç yattı uyudu öyle gece kalkar dikilir ayağa. kalkarsa biberonla süt veririm belki içer onuda verdim bugün o kadar sevmesine rağmen içmedi

Allah sana kolaylık ve sabır versin canım çok zor tahmin bile edemiyorum ama bi kaç sonra rahatlarsın inşallah..

Ne güzel kayınpeder o :))

yeb4 daha yazmadan cevaplaya bastım kusura bakma :)

Begüm artık biraz fazla yememezlik yapmaya başlamış anlaşılan.. gün içinde yetiyor mu acaba yemesi? Eğer kilo veriyorsa sıkıntı ama sabitse o zaman sıkıntı Yok.. şimdi bi kaç sorun olabilir canım bi de erken uyumasında düşündürücü.. belki dişler hazırlanıyor ve diş erler ağrıyor? Gerçi o zaman tatlı falan da yemez..

İştah konusu çok zor, şimdi belki başkalarından yüz buluyor ondan yemiyor dicem ama İstanbul'a gitmeden önce de vardı diyorsun.. aç yatması sıkıntı değil sen merak etme ayaz çok aç yattı, dün mesela en son 4te yemişti sonra 10da uyudu ama akşam yemeği yemedi eşşek sabah da gayet neşeli kalktı ama ilginç bi
Şekilde aç yatan tok kalkar misali yine az yedi.. başka hiç
Bir şekilde kanmıyor mu? Ne bileyim konuşmaya dalsa, oynarken falan.. mesela ayaz başka yerdeyken hayatta oturup yemez ben kendi yemeğimi yiyince arada giderim yanına ağzına bi kaç lokma bişi atarım.. eşkiden öyle anneler görünce bu ne yaa derdim şimdi kendim yapıyorum

MaRaL_ ah Maralım yazık yavruya bak ne güzel anlatmış derdini aslında sana kaka diyerek.. çok akıllı bunlar.. nasıl bir tedavi verdi krem fitil gibi mi yoksa ağızdan bişi mi? Geçmiş olsun inşallah geçer ve en önemlisi tekrarlamaz

Krem verdi canım pişik kremi, galiba zorlamazsa zamanla iyileşecek
İnşallah tekrarlamaz bez ı bıraksak iyi olur ama nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…