- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah kıyamam derdinide anlatmaya çalışıyo yavrum benim. tekrarlamaz inşallahTr si çatlak galiba
anüs ün içinde kesi gibi iz var
ah kıyamam derdinide anlatmaya çalışıyo yavrum benim. tekrarlamaz inşallahTr si çatlak galiba
anüs ün içinde kesi gibi iz var
Sağol canım evet zorlanıyorum biraz en çok uykusuzluk yıpratıyor beni ama onun dışında eşim ve kayınbabam çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar dediğin gibi güzel bir kayınbabam var eşim de ona çekmiş bir çok konuda çok düşünceliler çok yardımcılar sağolsunlar berata babası evdeyken babası bakıyor okul açılınca da işte dedesi bakacak kayınbabam sen bebeğe bak yeter bize diyor sağolsun hiçbir beklentileri yok benden yemekti bulaşıktı filan eşimle hallediyorlar ikisi işleri ben de bebek uyuduğu zamanlarda yapıyorum yemeği bulaşığı çamaşırı ütüyü filan öyle böyle geçiriyoruz zamanı buna da şükür :)Allah sana kolaylık ve sabır versin canım çok zor tahmin bile edemiyorum ama bi kaç sonra rahatlarsın inşallah..
Ne güzel kayınpeder o :))
Merhaba. Uzun zamandir okuyorum burayi ama hic yazmamistim. Ben sizlerden cok sey ogrendim oyuzden yazmak istedim. Ayni sorun esimde ve arkadasimin kucuk cocugunda oldu. Esim koca Adam haliyle uyuyamiyordu acisindan. Cok acirsa cani sicak su dolu legende oturmak Iyi geliyorKrem verdi canım pişik kremi, galiba zorlamazsa zamanla iyileşecek
İnşallah tekrarlamaz bez ı bıraksak iyi olur ama nasıl olacak bilmiyorum
Merhaba. Uzun zamandir okuyorum burayi ama hic yazmamistim. Ben sizlerden cok sey ogrendim oyuzden yazmak istedim. Ayni sorun esimde ve arkadasimin kucuk cocugunda oldu. Esim koca Adam haliyle uyuyamiyordu acisindan. Cok acirsa cani sicak su dolu legende oturmak Iyi geliyorKrem verdi canım pişik kremi, galiba zorlamazsa zamanla iyileşecek
Canim cok istiyorum gelmek ama esim de izinli degil evde ve annemde geciyo genelde iznim. Esim de izinli olsa bi kacardik o tarafa.mery60 çok geçmiş olsun nasıl oldu Tuna canım? üzülme elbet antibiyotik kullanacaklar bundan kaçmak mümkün değil, önemli olan gereksiz kullanmamak. inşallah hemencik iyileşir kuzum..
gerçekten haylazlara rağmen çok güzeldi, iyiki buluşmuşuz :) konuştuğumuz gibi ev ortamı olsa birbirleriyle daha iyi oynarlardı. ilerde o da olur umarım :)
eşinle hala mı konuşmuyosunuz, ama neden böyle yapıyor bir adım atsa bu erkekler incileri mi dökülür.. hep kadınlar alttan alsın istiyorlar. insanında tüm leyfi kaçıyor böyle bi durumda..
gelincikgibi canım bizimkinin hiç ağız kokusunu hissetmedim. için rahat etsin diye bi doktora götür istersen okul açılmadan. ben hiç bişey yapmıyorum dişleri için yapmak lazımsada ne yapmak kazım bilmiyorum diş macununu mutlaka yer o yüzden vermedim. diş fırçasını bizden görünce istedi aldık ona öyle fırçalıyo bazen ama onuda aldı oyuncak etti kendine sürekli elinde. doktora sormak lazım ne yapmak lazım diye..
dadera inşallah canım çok istiyorum mutlaka buluşucaz bigün. istanbula gelirsen izninde mutlaka haber ver ben iki hafta daha burdayım.
yemek konusuna artık neden aramıyorum napayım yıprattım kendimi çok. bu yüzden bayağı bağırıp çağırdım çocuğada
Durukuşumun doğum gününde bol bol fotoğraf video çek bizede göster :))
BRBM geçmiş olsun canım minicikken hasta olunca zor oluyo doktora götürdün mü?
Canim gecmis olsun cok kiyamam nasil da anlatmia derdiniKrem verdi canım pişik kremi, galiba zorlamazsa zamanla iyileşecek
tatilinin sonrasının iyi geçmesine çok sevindim canım gördüm eminönündeki fotoğraflarınızı hatta dedim içimden meri kesin çarşıyı gezer güzel şeyler bulur diye :) fırsatım olsa bende gidecektim ama zamanında annem zoruyla o kadar gezdimki o insan trafiğinde nefret ediyorum artıkSelam kızlar nassığız iyimisiiğz ? :)) biz yarın dönüyoruz, tatil bitti gitti. İkinci haftam daha iyi geçti. Çünkü teyzeme gittik ve çok güzel bir dört gün geçirdik. Hani akraba falan sevmem diyordum y, insan gerçekten bazen kanından birini arıyormuş.. konuştuk dertleştik. Kendisi de zor yıllardan geçti ve tecrübeli. Beni anladığını ve haklı bulduğunu duymak bana çok iyi geldi. Hafifledim gerçekten. Daha güçlü hissediyorum kendimi. Eşimle aram da şimdi daha iyi. Eski halim,ze döndük sayılır son bir kaç gündür. Tuna bu tatilde çok eğlendi. Çok şey gördü, konuşması da ilerledi. Bir sürü şey aldık, uyku arkadaşı aldık eşek, bez taktırmadan kabul etmedi. Bez taktık eşeğe öyle biraz sevdi. Belki elimi bırakır artık. Kitaplar aldık, doktor seti aldık. Doğum günü için de malzeme aldım tahtakaleden. Allahım o nasıl b,r kalabalık, araç trafiğinin sıkışıklığını gördüm de insan sıkışıklığını da görmediydim :) bi ara Tuna eziliyordu, esnafın biri bizi çekti kenara kurtardı. İstanbul çok güzel ama gezmelik. Yaşanmaz tövbe.. :) Çok gezdik yorulduk ama acısını çıkardık, artık köyümüzde şade ve insansız hayatımıza dönmeye hazırız
@AyazBeyaz canım ayaz nasıl oldu artık bitti atlattınız dimi pipiş işini :))
@yeb4 Can'ım o iştahsızlık dönemleri bu ara hepsinde var anladığım kadarıyla ama begümünki biraz fazla olmuş. Bu ara çok inatçılık yapıyorlar. Mesela tunaya soruyoruz bu balonu ister misin diye, düşün yAni bide balon, tepiniyor hayır diye ama en sonunda kabul ediyor ve neşeyle oynuyor. İlk başta ama illa ki o tepşnmeyi bi yapacak. Belki Begüm de o tür bişey yapmıştır ve sonunda acıkınca yemiştir patatesi. Ah yaramaz bunlar yaa....
@MaRaL_ canım Hakan'ına geçmişler olsun, nasıl acıyordur kim bilir.. merhem falan sür ihmal etme. O çatlakların kabız olmasıyla falan bi ilgisi yokmuş, ishal olsa bile kanayabiliyormuş.
@dadera Can'ım yarın durunun Doğum günü dimi? Allah uzun ve mutlu bir ömür versin, yerim o ponçik kolları :)) ay ne şanslıyım ya burada en çok ben görüştüm sizinle :))
BRBM ah canım Allah sana kolaylık versin, bebişi kucağına sar Annesi, bak benim sana en büyük tavsiyem bu. Wrap sling al, Facebook'ta babywearing diye bi grup var üye ol, az çok bilgi edinirsin. Ben Tuna'yı bile daha düne kadar taşıyordum, hem sana kolaylık hem bebeğin seninle yakınlık kurması rahat uyumasını sağlar, hem de sıcacık durur koynunda gazı azalır, hem de ellerin boşta kalır her işini görürsün.
@hebelee eşya aldınız mı bacım, ben burada bir dünya home decor mağaza gezdim kesin karar verdim, az eşya çok huzur :)) nasıl da pahalı oy anam oy.. ama ne güzel ya her şeyi baştan alabilmek:) sen naptın iki bebekli hayata alıştın mı? Bak tavsiye ver brbb ye :)
İşta böyle kızlar. İnşallah ikinci dönemimiz hepimiz için daha iyi olur amin.
anladım tatlım olsun yaşadıkça tüm zamanlar bizim elbet bir fırsatını buluruz.Canim cok istiyorum gelmek ama esim de izinli degil evde ve annemde geciyo genelde iznim. Esim de izinli olsa bi kacardik o tarafa.
Teyzesi koyarim insallah foto video yavrum ilk dogum gununde acayip hastaydi kafayi kaldiramiyodu. Insallah iyi olur bunda. Kocaman oldu bunlar yaa tum subat kardeslerimiz kiminin kardesi bile oldu. Zaman hizla akiyo. Iyi ki dogmus subat bebisleri (erken ve gec doganlar da dahil tabiki:) )
Saol canım iyi şimdilik pek şikayet etmiyor. Doğum günü kutlu olsun durukuşun,nice sağlıklı uzum hayırlı yılları olsun inşallahCanim gecmis olsun cok kiyamam nasil da anlatmia derdini
Tatilinizin güzel geçmesine sevindim canım iyi motive olmuşsundur okula başlamaya :) sling gerçekten büyük kolaylık ben de onu düşündüm de ama benim sırtımdaki omurga kemiklerimden birinde kırık vardı eskiden yazmıştım hatırlarsan kıpırdayamıyordum berat 2-3 aylıkken hala ağrıyor sırtım biraz fazla ayakta kalınca veya bebeğin gaz sancısı olduğunda kucağımda 10 dk gezdirince baya ağrıyor o yüzden bebişi uzun süreliğine iş yaparken slingde taşımam sakıncalı olabilir benim için canım çünkü doktor demişti sırtına yük binmemesi lazım diye berat 3 aylıktı o zaman bebeğini bile taşımaman lazım demişti mesela bi yemek yapıyorum yemek işi bittiğinde ocağa koyduğum zaman sırtım çok ağrıyor ayakta duracak halim kalmıyor o kadar kısa sürede düşün yani en fazla 40 dk ayakta kalıyorum yani yemek yaparken bi de bebişle yapsam dayanamam sanırım canımSelam kızlar nassığız iyimisiiğz ? :)) biz yarın dönüyoruz, tatil bitti gitti. İkinci haftam daha iyi geçti. Çünkü teyzeme gittik ve çok güzel bir dört gün geçirdik. Hani akraba falan sevmem diyordum y, insan gerçekten bazen kanından birini arıyormuş.. konuştuk dertleştik. Kendisi de zor yıllardan geçti ve tecrübeli. Beni anladığını ve haklı bulduğunu duymak bana çok iyi geldi. Hafifledim gerçekten. Daha güçlü hissediyorum kendimi. Eşimle aram da şimdi daha iyi. Eski halim,ze döndük sayılır son bir kaç gündür. Tuna bu tatilde çok eğlendi. Çok şey gördü, konuşması da ilerledi. Bir sürü şey aldık, uyku arkadaşı aldık eşek, bez taktırmadan kabul etmedi. Bez taktık eşeğe öyle biraz sevdi. Belki elimi bırakır artık. Kitaplar aldık, doktor seti aldık. Doğum günü için de malzeme aldım tahtakaleden. Allahım o nasıl b,r kalabalık, araç trafiğinin sıkışıklığını gördüm de insan sıkışıklığını da görmediydim :) bi ara Tuna eziliyordu, esnafın biri bizi çekti kenara kurtardı. İstanbul çok güzel ama gezmelik. Yaşanmaz tövbe.. :) Çok gezdik yorulduk ama acısını çıkardık, artık köyümüzde şade ve insansız hayatımıza dönmeye hazırız
@yeb4 Can'ım o iştahsızlık dönemleri bu ara hepsinde var anladığım kadarıyla ama begümünki biraz fazla olmuş. Bu ara çok inatçılık yapıyorlar. Mesela tunaya soruyoruz bu balonu ister misin diye, düşün yAni bide balon, tepiniyor hayır diye ama en sonunda kabul ediyor ve neşeyle oynuyor. İlk başta ama illa ki o tepşnmeyi bi yapacak. Belki Begüm de o tür bişey yapmıştır ve sonunda acıkınca yemiştir patatesi. Ah yaramaz bunlar yaa....
@MaRaL_ canım Hakan'ına geçmişler olsun, nasıl acıyordur kim bilir.. merhem falan sür ihmal etme. O çatlakların kabız olmasıyla falan bi ilgisi yokmuş, ishal olsa bile kanayabiliyormuş.
@dadera Can'ım yarın durunun Doğum günü dimi? Allah uzun ve mutlu bir ömür versin, yerim o ponçik kolları :)) ay ne şanslıyım ya burada en çok ben görüştüm sizinle :))
BRBM ah canım Allah sana kolaylık versin, bebişi kucağına sar Annesi, bak benim sana en büyük tavsiyem bu. Wrap sling al, Facebook'ta babywearing diye bi grup var üye ol, az çok bilgi edinirsin. Ben Tuna'yı bile daha düne kadar taşıyordum, hem sana kolaylık hem bebeğin seninle yakınlık kurması rahat uyumasını sağlar, hem de sıcacık durur koynunda gazı azalır, hem de ellerin boşta kalır her işini görürsün.
@hebelee eşya aldınız mı bacım, ben burada bir dünya home decor mağaza gezdim kesin karar verdim, az eşya çok huzur :)) nasıl da pahalı oy anam oy.. ama ne güzel ya her şeyi baştan alabilmek:) sen naptın iki bebekli hayata alıştın mı? Bak tavsiye ver brbb ye :)
Doğum gününüz kutlu olsun canım :)Canim cok istiyorum gelmek ama esim de izinli degil evde ve annemde geciyo genelde iznim. Esim de izinli olsa bi kacardik o tarafa.
Teyzesi koyarim insallah foto video yavrum ilk dogum gununde acayip hastaydi kafayi kaldiramiyodu. Insallah iyi olur bunda. Kocaman oldu bunlar yaa tum subat kardeslerimiz kiminin kardesi bile oldu. Zaman hizla akiyo. Iyi ki dogmus subat bebisleri (erken ve gec doganlar da dahil tabiki:) )
Çok şanslısın çok sevindim öyle olmasına gerçekten.: bebekle ilk günler çok zor oluyor sonuçta yanında öyle anlayışlı ve yardım eden birileri olunca daha az sorunla atlatılıyor süreç..Sağol canım evet zorlanıyorum biraz en çok uykusuzluk yıpratıyor beni ama onun dışında eşim ve kayınbabam çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar dediğin gibi güzel bir kayınbabam var eşim de ona çekmiş bir çok konuda çok düşünceliler çok yardımcılar sağolsunlar berata babası evdeyken babası bakıyor okul açılınca da işte dedesi bakacak kayınbabam sen bebeğe bak yeter bize diyor sağolsun hiçbir beklentileri yok benden yemekti bulaşıktı filan eşimle hallediyorlar ikisi işleri ben de bebek uyuduğu zamanlarda yapıyorum yemeği bulaşığı çamaşırı ütüyü filan öyle böyle geçiriyoruz zamanı buna da şükür :)
Amiiiin amiiiin :))Selam kızlar nassığız iyimisiiğz ? :)) biz yarın dönüyoruz, tatil bitti gitti. İkinci haftam daha iyi geçti. Çünkü teyzeme gittik ve çok güzel bir dört gün geçirdik. Hani akraba falan sevmem diyordum y, insan gerçekten bazen kanından birini arıyormuş.. konuştuk dertleştik. Kendisi de zor yıllardan geçti ve tecrübeli. Beni anladığını ve haklı bulduğunu duymak bana çok iyi geldi. Hafifledim gerçekten. Daha güçlü hissediyorum kendimi. Eşimle aram da şimdi daha iyi. Eski halim,ze döndük sayılır son bir kaç gündür. Tuna bu tatilde çok eğlendi. Çok şey gördü, konuşması da ilerledi. Bir sürü şey aldık, uyku arkadaşı aldık eşek, bez taktırmadan kabul etmedi. Bez taktık eşeğe öyle biraz sevdi. Belki elimi bırakır artık. Kitaplar aldık, doktor seti aldık. Doğum günü için de malzeme aldım tahtakaleden. Allahım o nasıl b,r kalabalık, araç trafiğinin sıkışıklığını gördüm de insan sıkışıklığını da görmediydim :) bi ara Tuna eziliyordu, esnafın biri bizi çekti kenara kurtardı. İstanbul çok güzel ama gezmelik. Yaşanmaz tövbe.. :) Çok gezdik yorulduk ama acısını çıkardık, artık köyümüzde şade ve insansız hayatımıza dönmeye hazırız
Canım bari sen yapma :) takta sallarsan belin bacakların ne olacak bir süre sonra.. onu düşün.. tekrar bi de onu bıraktırmaya çalışacaksınBana deli diyebilir siniz ciddi ciddi ayakta sallayarak uyutmayı düşünüyorum, çok kolay uyyor öyle, artık sabrım kalmadı saatlerce yatak başında bekleme ye