2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Saol amandacım kuralım valla canım hepimiz koca göbekli olalım:)))inşallah canım şimdiden artçakmı nasıl gelişçek derdine düştüm :)

Bende senden aldığım bilgiler doğrultusunda Tabloya 18 transfer 28 test yazdım... Dereyi görmeden paçaları sıvamak da üstüme yoktur...

...
kendimde asagi yukari tahmin ederek gidiorum tedavilerde canim napalim sabirsizlanioruz bebisler icn
bayagi zamanin azaldi canim sonuda müjdeli olur insallah

Gözünüz aydiiiiiinnn canimmmm.o kadar çok sevindimki.kendime sevinmisim gibi..darısı yarin benim başıma. .

Kizlar bugun gittim doktora rahim duvarim kalinlasmamis esrofemi sabah 2 aksam 2 yapti cumaya kadar yine kalinlasmazsa bu ay iptal donmuslarima

Bende ilaçlara devam ediyorum 11 Şubat çarşamba 16:00 da kontrolüm var. Bakalım rahim duvarı kalınlığı ne durumda...
İnşallah bir sorun çıkmazsa benimde transfer günüm belli olacak...

Amanda sorularimizi atlamadan tek tek cevapladigin icin tesekkur ederim..sana Allahtan en kisa zamanda bebegini kucagina almani dilerim..

Gozun aydin...Masallah.. Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin.. Darisi tum umutlularin basina İnsallah..

Gozun aydin...Masallah.. Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin.. Darisi tum umutlularin basina İnsallah..
Aminnnn canım.Sıra sende canım geri sayım başlasın senin için. Allah hamilelerin dualarını kabul edermiş tüm dualarım sizlerle:)

Kızlar birde şunu paylaşmak istiyorum 7. Gün dayanamayıp idrar testi yapmıştım evde negatif çıkmıştı hani hayalet çizgi bile değildi yani' eşime bile söyleyememiştim ama bugün şükür iyi çıktı. benim gibi yapıp negatif alan varsa umudunuzu kaybetmeyin lütfen yada en iyisi yapmayın:)

Kizlar herseyi ilk burda sizlerle yasadigim icin en basit soruda bile takildim...Hamilelik testi nerde yapilir? Progestani saglik ocaginda yaptiriyorum..orda da bu testin sonucu ertesi gun cikiyomus... Siz nerde yaptiriyor ne zaman sonuc aliyorsunuz..

Canım transferini yaptırdığın klinik uzakmı neden orda yaptırmıyosun ben orda yaptırdım ama uzaksa herhangi bir labaratuvarda hastanede yaptırabilirsin beta hcg dediğin zaman yapıyorlar...

Ben yapmistim canim hemde dün onuncu günümde negatif çıktı. yarin ne zaman olacak offf

yumukbir35362 .!.:
Canım transferini yaptırdığın klinik uzakmı neden orda yaptırmıyosun ben orda yaptırdım ama uzaksa herhangi bir labaratuvarda hastanede yaptırabilirsin beta hcg dediğin zaman yapıyorlar...
Hem uzak hem biraz pahali gibi geldi 70 tl gibi.. Sizin yaptirdiginiz klinikte fiyat nedir acaba...

Ben yapmistim canim hemde dün onuncu günümde negatif çıktı. yarin ne zaman olacak offf
Ahhh canım son 2 gün inan hiç uyumadım ama11. Gün kana pozitif çıkıp hala idrar negatif çıkanda gördüm .Bol bol dua et canım ben öle yaptım.Meryem suresi var onu okumanı tavsiye ederim. Merakla yarın sonucunu bekliyorum.Allahın izniyle sevinicez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…