2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Kızlar midem çok ağrıyor hergün daha fazla agriyor tas oturmuş sanki mideme nane limon icsem rahatlatır dedim ama nane rahimde kasılma yapuyomus diye okudum bilgisi olan varmı ağrıyı nasıl gecircem:KK43:

Kızlar midem çok ağrıyor hergün daha fazla agriyor tas oturmuş sanki mideme nane limon icsem rahatlatır dedim ama nane rahimde kasılma yapuyomus diye okudum bilgisi olan varmı ağrıyı nasıl gecircem:KK43:
Ibrahim saracoglu ilik sut icin demisti canim

soda icmei dene..ama bence nolur nolmaz doktora danisman daha iyi olur...gecmis olsun

ay benimde dun aksam oyleydiii
midem yaniyordu resmen :KK43:
araliklar birseyler atistirmaaya bak

Ca
peki başka dondurulmuşun varmı canım ???
Canim ilk denemem tutmadi.bu ikinci denememdi.iki dondurulmuş um vardi dr.ikisinide koyalim dedi . ikinci denenemde tutmadi çok umit vaad etti.kaliteli,6.gün embriyosu, , yaşın küçük dedi. çok umitlenmistim.tibbi olarak açıklaması nedir bilemiyorum.

Ca

Canim ilk denemem tutmadi.bu ikinci denememdi.iki dondurulmuş um vardi dr.ikisinide koyalim dedi . ikinci denenemde tutmadi çok umit vaad etti.kaliteli,6.gün embriyosu, , yaşın küçük dedi. çok umitlenmistim.tibbi olarak açıklaması nedir bilemiyorum.
canım üzülmekte haklısın insan kendini çok yorgun bitkin hissediyor ama bak ben 2 aşılama geçirdim ve bu 3. tüp bebek denememdi toplamda 5 tedavi yani benim tıbbi olarakta hiçbir sorunum yoktu ama olmadı işte. sende yılma sakın umudunu yitirme ALLAH OL DER VE OLUR sakın bunu unutma olurmu canım ???

[QUOTE="gokyuzun, post: 39344086, member: 6237dahaknim olmadı negatif . çok Üzgünüm kahroldum.dunyam basima yıkıldı.[/QUOTE]

Canim Allah sabir versin... uzulme lutfen..bu sefer olmadi diyelim..umudunu itirme sakin...bi dahaki sefere İnsallah gucunu toplarsin..

gokyuzun .!.:
Ca

Yasinda kucukmus zaten...hiic uzulmene gerek yok...peki neden tup bebege basvurdun kendiliginden hamile kalmana engel neydi?

X