2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Slm kizlar
uzun zamandir girmedim nete bekleme surecinde netten uzak kalmak istedim.
cok sukur dun sonucumu aldim hamileyim.
beni de listede gincellermisin cmm
transfer 22 ocak sonuc 7subat pozitif bahceci fulya.
Rabbim isteyen herkeze nassip etsin ins.pc ye cok giremiyorum kizlar.sizleri cok opuyorum

Canım Rabbim hayırlısı ile buluştursun seni yavruları bir daha da ayırmasın... Hoppa
[/QUOTE]
Hayırlı olsun tamamına ersin çok sevindim seni merak ediyordum bende

Bende ilaçlara devam ediyorum 11 Şubat çarşamba 16:00 da kontrolüm var. Bakalım rahim duvarı kalınlığı ne durumda...
İnşallah bir sorun çıkmazsa benimde transfer günüm belli olacak...
randevundan && 1 hafta sonrasına verirse 18 ine transfer olursun bitanem,benimki ole olmustu

Geldim kızlar sonuç pozitif çok çok çok mutluyum.Allahıma çok şükür.Allah hepinize pozitif haberleri almayı nasip etsin inşallah.İyiki varsınız bana bu bekleme sürecinde çok iyi geldiniz destek oldunuz Allah hepinizin yüzünü güldürsün:))))

Ohh hayırlı olsun için rahatlamıştır artık ,akşamdan beri :) tebrik ederim senı guzel anneeeee:anneadayı::emir_bebek::nazar::KK68: darısı bekleyen guzel annelerın basına:KK68::KK68:

Ohh hayırlı olsun için rahatlamıştır artık ,akşamdan beri :) tebrik ederim senı guzel anneeeee:anneadayı::emir_bebek::nazar::KK68: darısı bekleyen guzel annelerın basına:KK68::KK68:
Saol canım bana çok destek oldun sonucu alana kadar bayılcaktım zaten ama çok şükür:)
Aminnnnn Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...

Geldim kızlar sonuç pozitif çok çok çok mutluyum.Allahıma çok şükür.Allah hepinize pozitif haberleri almayı nasip etsin inşallah.İyiki varsınız bana bu bekleme sürecinde çok iyi geldiniz destek oldunuz Allah hepinizin yüzünü güldürsün:))))
oo maşallah,harika bir haber,Allah kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

randevundan && 1 hafta sonrasına verirse 18 ine transfer olursun bitanem,benimki ole olmustu

Bende senden aldığım bilgiler doğrultusunda Tabloya 18 transfer 28 test yazdım... Dereyi görmeden paçaları sıvamak da üstüme yoktur... :KK70:

Kızlar bu arda 11. Gün değer 127 çıktı nasıl sizce çokdüşük değil dimi ????

Canım çok ama çok tebrik ederim... İşte bu hamişler ordusunu kuracağız Allahın izni ile...
Değerinde gayet güzel canım inşallah kat kat artacak...

X