Ibrahim saracoglu ilik sut icin demisti canimKızlar midem çok ağrıyor hergün daha fazla agriyor tas oturmuş sanki mideme nane limon icsem rahatlatır dedim ama nane rahimde kasılma yapuyomus diye okudum bilgisi olan varmı ağrıyı nasıl gecircem
Kızlar midem çok ağrıyor hergün daha fazla agriyor tas oturmuş sanki mideme nane limon icsem rahatlatır dedim ama nane rahimde kasılma yapuyomus diye okudum bilgisi olan varmı ağrıyı nasıl gecircem
çok geçmiş olsun canım hiç bilgim yok ama dr. sorsan daha iyi olur sanırım...Kızlar midem çok ağrıyor hergün daha fazla agriyor tas oturmuş sanki mideme nane limon icsem rahatlatır dedim ama nane rahimde kasılma yapuyomus diye okudum bilgisi olan varmı ağrıyı nasıl gecircem
Kizlar bugun gittim doktora rahim duvarim kalinlasmamis esrofemi sabah 2 aksam 2 yapti cumaya kadar yine kalinlasmazsa bu ay iptal donmuslarima
Kızlar midem çok ağrıyor hergün daha fazla agriyor tas oturmuş sanki mideme nane limon icsem rahatlatır dedim ama nane rahimde kasılma yapuyomus diye okudum bilgisi olan varmı ağrıyı nasıl gecircem
Canim olmadı negatif . çok Üzgünüm kahroldum.dunyam basima yıkıldı.
Canim cok sevindim gozun aydinGeldim kızlar sonuç pozitif çok çok çok mutluyum.Allahıma çok şükür.Allah hepinize pozitif haberleri almayı nasip etsin inşallah.İyiki varsınız bana bu bekleme sürecinde çok iyi geldiniz destek oldunuz Allah hepinizin yüzünü güldürsün:))))
ayyy çok üzüldüm seni anlayabiliyorum canım ama demekki zamanı gelmemiş daha diyelim ama sakın umudunu kaybetme olurmu,inşallah bi dahaki tedavin güzel sonuçlanır ...Canim olmadı negatif . çok Üzgünüm kahroldum.dunyam basima yıkıldı.
saol canım darısı senin ve isteyen herkesin başına :)Canim cok sevindim gozun aydin
peki başka dondurulmuşun varmı canım ???ayyy çok üzüldüm seni anlayabiliyorum canım ama demekki zamanı gelmemiş daha diyelim ama sakın umudunu kaybetme olurmu,inşallah bi dahaki tedavin güzel sonuçlanır ...
ayyyy kuzum Rabbim bol sabir versin pes etmek yok gelecek inşallah bebesinCanim olmadı negatif . çok Üzgünüm kahroldum.dunyam basima yıkıldı.
evet ilik balli sut ictim gercekten iyi geldi bide cok az ve sik yemek lazim onu anladimIbrahim saracoglu ilik sut icin demisti canim
Canim olmadı negatif . çok Üzgünüm kahroldum.dunyam basima yıkıldı.
Canim ilk denemem tutmadi.bu ikinci denememdi.iki dondurulmuş um vardi dr.ikisinide koyalim dedi . ikinci denenemde tutmadi çok umit vaad etti.kaliteli,6.gün embriyosu, , yaşın küçük dedi. çok umitlenmistim.tibbi olarak açıklaması nedir bilemiyorum.peki başka dondurulmuşun varmı canım ???
canım üzülmekte haklısın insan kendini çok yorgun bitkin hissediyor ama bak ben 2 aşılama geçirdim ve bu 3. tüp bebek denememdi toplamda 5 tedavi yani benim tıbbi olarakta hiçbir sorunum yoktu ama olmadı işte. sende yılma sakın umudunu yitirme ALLAH OL DER VE OLUR sakın bunu unutma olurmu canım ???Ca
Canim ilk denemem tutmadi.bu ikinci denememdi.iki dondurulmuş um vardi dr.ikisinide koyalim dedi . ikinci denenemde tutmadi çok umit vaad etti.kaliteli,6.gün embriyosu, , yaşın küçük dedi. çok umitlenmistim.tibbi olarak açıklaması nedir bilemiyorum.
gokyuzun .!.:Ca
Canim ilk denemem tutmadi.bu ikinci denememdi.iki dondurulmuş um vardi dr.ikisinide koyalim dedi . ikinci denenemde tutmadi çok umit vaad etti.kaliteli,6.gün embriyosu, , yaşın küçük dedi. çok umitlenmistim.tibbi olarak açıklaması nedir bilemiyorum.