2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

canım 7 ocakta kontrolüm var transfer tarihim belli değil belli olunca yazarım
bursa acıbadem şahin zeteroğlu doktorum .
4 embriyom 2 şer 2 şer donduruldu ohss nedeniyle transfer ertelendi.bu ay yapılacak.
benide ekle

benimde bu ay bir sorun çıkmazsa 3 adet 5. gün embriyosu transfer olacak estrofem kullanıyorum bugün 13. günüm bugün dr. kontrolum var inşallah kalınlaşma olmuştur

bu arada 28 yaşında bursa art de yaptırıyorum bat 26 aralık

Son düzenleme:
oooo ne güzel burda bi sürü bursalı var:) bende estrofemle başladım 9.gün hala kullanıyorum cumartesi kontrolüm var transfer tarihi belli değil henüz

Bugün transferin 5.gunu progestoron ve e 2 testi yaptırım sonuçlar öğleden sonra çıkacak progestan iğnesinde beni mahvetti popomdan Yatıp kalkamıyorum karın kaslarını çok kullanmak tutunmayı engeller mi acaba ben niye bu kadar umutsuzum herkes çok hevesli negatif olursa nasıl söyleyecem eşim bile gun sayıyo ama ben çok ruhsuzum her şey boşuna gibi geliyo

canım 7 ocakta kontrolüm var transfer tarihim belli değil belli olunca yazarım bursa acıbadem şahin zeteroğlu doktorum 4 embriyom 2 şer 2 şer donduruldu ohss nedeniyle transfer ertelendi.bu ay yapılacak benide ekle

Canım yaş ve adet tarihinide yazarsan eksiksiz ekleyeyim listeye...

benimde bu ay bir sorun çıkmazsa 3 adet 5. gün embriyosu transfer olacak estrofem kullanıyorum bugün 13. günüm bugün dr. kontrolum var inşallah kalınlaşma olmuştur

Hoşgeldiniz hemen ekliyorum sizleri...
Evet Bursalı birkaç arkadaş oldu... Bu arada dünde bursalı bir arkadaşım aradı hamile olduğunu söyledi... Bir potansiyel görüyorum bursa da :KK70:

Tedavide olan arkadaşlar sadece "estrofem" mi kullanıyor tedavi aşamasın da...
Biraz tedavinin işleyişi hakkında bilgi istedim ama beni duyan yok maşallah, küseceğim şimdi :KK20:

Yavrularımız gibi bizi donduran bu soğuk günden hepinize GÜNAYDIN...
Aranızda daha önce dondurulmuş tedavisi gören veya şuanda tedavi aşamasında yol almış arkadaşlar,
tedavi akışı ne şekilde oluyor biraz bilgi verebilirler mi?
Adetin kaçıncı günü başlanıyor, hangi ilaçlar kullanılıyor, muayeneye kaç kez gidiliyor, adetin kaçıncı günü transfer oluyor gibi kafamda binlerce soru var :) beni bu konuda aydınlatır mısınız buz bebiş anneleri :KK48:

Neden cevap yazmazsınız kızçeler....

Yavrularımız gibi bizi donduran bu soğuk günden hepinize GÜNAYDIN...
Aranızda daha önce dondurulmuş tedavisi gören veya şuanda tedavi aşamasında yol almış arkadaşlar,
tedavi akışı ne şekilde oluyor biraz bilgi verebilirler mi?
Adetin kaçıncı günü başlanıyor, hangi ilaçlar kullanılıyor, muayeneye kaç kez gidiliyor, adetin kaçıncı günü transfer oluyor gibi kafamda binlerce soru var :) beni bu konuda aydınlatır mısınız buz bebiş anneleri :KK48:
Canim ben ilac kullanmiorum sadece ovulasyon zamanima bakildi cumartesi catlatma ignesi oldum 10 ocak transferim var iste nasip olursa

Benim transfer iste adetin 20.gu une denk gelio

MERHABA CANIM BENIDE EKLERSEN SEVİNİRİM

MHTPFTH... YAŞ 29 MERKEZ İZMİR EUROFERTİL BAT 22 ARALIK TRANSFER 8 OCAK

Canım yaş ve adet tarihinide yazarsan eksiksiz ekleyeyim listeye...

Hoşgeldiniz hemen ekliyorum sizleri...
Evet Bursalı birkaç arkadaş oldu... Bu arada dünde bursalı bir arkadaşım aradı hamile olduğunu söyledi... Bir potansiyel görüyorum bursa da :KK70:
canım son adet tarihim 6 ocak yaşım 28

MERHABA CANIM BENIDE EKLERSEN SEVİNİRİM
MHTPFTH... YAŞ 29 MERKEZ İZMİR EUROFERTİL BAT 22 ARALIK TRANSFER 8 OCAK

Ekledim canım inşallah uğurlu gelir sana topik...

estrofem coraspin elevit omega 3 kullaniyorum ben

Tedavide sanırım herkes estrofem içiyor diğer ilaçlar tedaviye destek için sanırım... Adetin 2.günü mü başlanıyor estrofem'e... Bende şuanda FerroSenol (Kansızlık olduğu için), Glifor ve Folbiol kullanıyorum... Adet olunca görüşelim dedi doktorum...

amanda29 amanda29 seninle beraber aralikta negatifim olmuştu hatirlarsan eger bilmiorum,22 aralikta adet oldum simdi dondurulmuşumla yeniden deneyecez Allah im nasip ederse inşallah,yas 28,benimde bir oğlum var ,kardeş istioruz Yarabbim nasip etsin cümlemize

Canım ya nerede tedavi gördüğünü de yazar mısın? Tablomuz eksiksiz olsun değil mi yani :)

Merhaba Arkadaşlar

Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:

NICK_______ YAŞ__MERKEZ_______BAT______TRANSFER____TEST____SONUÇ

1 Eskisehir_____30___Özel İzmir_________19 Aralık____02 Ocak_______14 Ocak

2 Mhtpfth_____29____İzmir EuroFertil____22 Aralık____08 Ocak

2 EsEs50______28___?________________22 Aralık____10 Ocak

3 Ersu________28___Bursa Art__________26 Aralık

4 Umutt88_____26___PembeMavi Bursa____28 Aralık

5 Umutlugirl____30___Bahçeci Fulya_______02 Ocak____19 Ocak

6 Biyologmerve__28___Bahçeci Fulya_______05 Ocak

7 Nurse51______28___Bursa Acıbadem______06 Ocak

8 Amanda29____34___Memorial Şişli_______28 Ocak
Mrblar bende 6 ocak dondurulmuş embriyomu transfer ettirdim.atın15 inde belli olacak kısmetse

ben bugün dr gittim 13. günde rahim kalınlığı 6,2 mm estrofemi günde 4 e çıkardı 13 ocakta tekrar gitcem eğer 8 mm geçerse transfer yapılacak o gün belli olur transfer tarihi hayırlısı

ben bugün dr gittim 13. günde rahim kalınlığı 6,2 mm estrofemi günde 4 e çıkardı 13 ocakta tekrar gitcem eğer 8 mm geçerse transfer yapılacak o gün belli olur transfer tarihi hayırlısı

İnşallah 13 ocakta gittiğinde herşey yolunda olur ve biran evvel bebişlerine kavuşursun... Benim daha tedaviye başlamaya çok var o yüzden sizleri okudukça sabretmek daha kolay oluyor...

X