- 30 Aralık 2012
- 655
- 1.719
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 7 ocakta kontrolüm var transfer tarihim belli değil belli olunca yazarım bursa acıbadem şahin zeteroğlu doktorum 4 embriyom 2 şer 2 şer donduruldu ohss nedeniyle transfer ertelendi.bu ay yapılacak benide ekle
benimde bu ay bir sorun çıkmazsa 3 adet 5. gün embriyosu transfer olacak estrofem kullanıyorum bugün 13. günüm bugün dr. kontrolum var inşallah kalınlaşma olmuştur
Yavrularımız gibi bizi donduran bu soğuk günden hepinize GÜNAYDIN...
Aranızda daha önce dondurulmuş tedavisi gören veya şuanda tedavi aşamasında yol almış arkadaşlar,
tedavi akışı ne şekilde oluyor biraz bilgi verebilirler mi?
Adetin kaçıncı günü başlanıyor, hangi ilaçlar kullanılıyor, muayeneye kaç kez gidiliyor, adetin kaçıncı günü transfer oluyor gibi kafamda binlerce soru var :) beni bu konuda aydınlatır mısınız buz bebiş anneleri
Canim ben ilac kullanmiorum sadece ovulasyon zamanima bakildi cumartesi catlatma ignesi oldum 10 ocak transferim var iste nasip olursaYavrularımız gibi bizi donduran bu soğuk günden hepinize GÜNAYDIN...
Aranızda daha önce dondurulmuş tedavisi gören veya şuanda tedavi aşamasında yol almış arkadaşlar,
tedavi akışı ne şekilde oluyor biraz bilgi verebilirler mi?
Adetin kaçıncı günü başlanıyor, hangi ilaçlar kullanılıyor, muayeneye kaç kez gidiliyor, adetin kaçıncı günü transfer oluyor gibi kafamda binlerce soru var :) beni bu konuda aydınlatır mısınız buz bebiş anneleri
canım son adet tarihim 6 ocak yaşım 28Canım yaş ve adet tarihinide yazarsan eksiksiz ekleyeyim listeye...
Hoşgeldiniz hemen ekliyorum sizleri...
Evet Bursalı birkaç arkadaş oldu... Bu arada dünde bursalı bir arkadaşım aradı hamile olduğunu söyledi... Bir potansiyel görüyorum bursa da
Tedavide olan arkadaşlar sadece "estrofem" mi kullanıyor tedavi aşamasın da...
Biraz tedavinin işleyişi hakkında bilgi istedim ama beni duyan yok maşallah, küseceğim şimdi
MERHABA CANIM BENIDE EKLERSEN SEVİNİRİM
MHTPFTH... YAŞ 29 MERKEZ İZMİR EUROFERTİL BAT 22 ARALIK TRANSFER 8 OCAK
estrofem coraspin elevit omega 3 kullaniyorum ben
amanda29 seninle beraber aralikta negatifim olmuştu hatirlarsan eger bilmiorum,22 aralikta adet oldum simdi dondurulmuşumla yeniden deneyecez Allah im nasip ederse inşallah,yas 28,benimde bir oğlum var ,kardeş istioruz Yarabbim nasip etsin cümlemize
Mrblar bende 6 ocak dondurulmuş embriyomu transfer ettirdim.atın15 inde belli olacak kısmetseMerhaba Arkadaşlar
Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...
İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
NICK_______ YAŞ__MERKEZ_______BAT______TRANSFER____TEST____SONUÇ
1 Eskisehir_____30___Özel İzmir_________19 Aralık____02 Ocak_______14 Ocak
2 Mhtpfth_____29____İzmir EuroFertil____22 Aralık____08 Ocak
2 EsEs50______28___?________________22 Aralık____10 Ocak
3 Ersu________28___Bursa Art__________26 Aralık
4 Umutt88_____26___PembeMavi Bursa____28 Aralık
5 Umutlugirl____30___Bahçeci Fulya_______02 Ocak____19 Ocak
6 Biyologmerve__28___Bahçeci Fulya_______05 Ocak
7 Nurse51______28___Bursa Acıbadem______06 Ocak
8 Amanda29____34___Memorial Şişli_______28 Ocak
Benide eklersen listeye sevinirim.yaş 25 antalya 6 ocakta transfer oldu 15 ocakta test günümMrblar bende 6 ocak dondurulmuş embriyomu transfer ettirdim.atın15 inde belli olacak kısmetse
Ben sadece estrofem kullanıyorumTedavide olan arkadaşlar sadece "estrofem" mi kullanıyor tedavi aşamasın da...
Biraz tedavinin işleyişi hakkında bilgi istedim ama beni duyan yok maşallah, küseceğim şimdi
ben bugün dr gittim 13. günde rahim kalınlığı 6,2 mm estrofemi günde 4 e çıkardı 13 ocakta tekrar gitcem eğer 8 mm geçerse transfer yapılacak o gün belli olur transfer tarihi hayırlısı