canim ben yurtdisindayim tedavim farkli ama arkadaşlardan duyduğuma gore 4-5 güne oluolarmisCanim adet günüm 4 gün geçti hala gelmedi. Bekliyor um bakalım. Sen kaç gün sonra oldn
Gökhan çıragil canım doktorum sendemi ankada ya gidiyordunHayırlı olsun arkadaşım sonucun pozitifmis. Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.Sayfada gezinirken senin de Adana da tedavi olduğunu gördüm. Doktorun kim di acaba öğrenebilir miyim
Evet aa canım sen ne zaman transfer oldun. Belki de birbirimizi gormusuzdur orada. Benim Feza bey di gökhan beyi tv de görmüştüm hep o na gitmek istedim ama eşim randevuyi Feza bey e almıştı. Nasip olmadı o doktorla görüşmek.Gökhan çıragil canım doktorum sendemi ankada ya gidiyordun
hadi insallah tutarda bizede umut olursun.. bol dua et..rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallahGünaydın kızlar benimde transfer gunum belli oldu buz bebislerde bi sorun cikmazsa çarşamba gunu transferim varrrrrr:)))
Hadi hayirli olsunGünaydın kızlar benimde transfer gunum belli oldu buz bebislerde bi sorun cikmazsa çarşamba gunu transferim varrrrrr:)))
Sagol canm Evet canım haklısın hayat devam ediyor. 3 adet dondurulmuş var ama suan ne yapıcam bilemiyorumseni o kadar çok iyi anlıyorum ki bir hafta önce bende negatifimi aldımmm Allahım dan sabır diliyorum yola devam edeceğiz başka çaremiz yokkkk canımmm anca toparlandımmm :-(( ama inanıyorummm olacak moralini bozma başka dondurulmuş embriyon var mı ?
13 ünde oldu transferim ben ilk 2010 da gittim Gökhan beye ilk tedavide bir kızım oldu sonrasinda 3 deneme daha oldu bu benim 5.denememdi ama ben çok seviyorum Gökhan beyi çok iyi anlaşıyoruzEvet aa canım sen ne zaman transfer oldun. Belki de birbirimizi gormusuzdur orada. Benim Feza bey di gökhan beyi tv de görmüştüm hep o na gitmek istedim ama eşim randevuyi Feza bey e almıştı. Nasip olmadı o doktorla görüşmek.
CANIM SANKI 2013 DE AYNI TOPIKTEYDIK BENIMDE BIR OGLUM VAR 14 AYLIK .BEN ARALIKTA DONDURULMUSLA DENEDIM NEGATIFTI SONUCUM,10 OCAKTA DA TRANSFERIM VARDI BUZ BEBISIM YASAMADI TRANSFERIM IPTAL OLDU,SIMDI TEKRAR DENEYECEZ NASIP OLURSAKızlar ya çarşamba transfer var ama benim 16 aylık bi oglusum var asiri derecede kucak seviyor bazen diyorum acaba erkenmiydi diye ama 12 yıllık evliyim ve oglum 10. Yilimizda geldi bunun icin daha fazla beklemek istemedim insallah agir kaldirmak zorunda kalmam kafamda bu sorular inanin yeni tedaviye hic odaklanamiyorum bile dualarinizi bizdende esirgemeyin teyzeler☺
Maşallah allah bagislasn. Bende 12 oocak da oldu aramızda 1 gün varmış.benim 3 aşılamam var negatif .tüp bebek ilk denemem di Oraya ilk gittiğimde tuhaf hissetmistim kendimi.soru sormak istemiştim ordaki hastalara a kimse kimseyle konusmuyodu. seni gordum mu acaba çok merak ettim ben oraya 3 ay çok sık gittim çünkü. Ekip guzel iyi ilgileniyorlar gokhan beyi her gittigimde görüyorum hep yüzünde bi tebessüm var. Benm 3 dondurulmuş um var suan neyapcami bilmiyorum ama tedavi düşünürsem belki gökhan bey e giderim. Sen bütün denemelerini gökhan bey e. Mi yaptırdın cnm13 ünde oldu transferim ben ilk 2010 da gittim Gökhan beye ilk tedavide bir kızım oldu sonrasinda 3 deneme daha oldu bu benim 5.denememdi ama ben çok seviyorum Gökhan beyi çok iyi anlaşıyoruz
Canım bende hatırlıyor gibiyim seni o sıra cok grupta vardim ama aktif olarak 2013 kasim anneleri grubundaydim.allah bağışlasın canim senin oglunuda inşallah kardes gelir meleklerimize.face varmisin canımCANIM SANKI 2013 DE AYNI TOPIKTEYDIK BENIMDE BIR OGLUM VAR 14 AYLIK .BEN ARALIKTA DONDURULMUSLA DENEDIM NEGATIFTI SONUCUM,10 OCAKTA DA TRANSFERIM VARDI BUZ BEBISIM YASAMADI TRANSFERIM IPTAL OLDU,SIMDI TEKRAR DENEYECEZ NASIP OLURSA
gözün aydın canım güzel bir değer allah tamamına erdirsin darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza inşallahSonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.. cok sevindim.senin adina insallah bize umut olurSonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
subat topigindede vardim canim kasim anneleri grubundada ,face grubunda yokum ama minik dillerde varim ,Canım bende hatırlıyor gibiyim seni o sıra cok grupta vardim ama aktif olarak 2013 kasim anneleri grubundaydim.allah bağışlasın canim senin oglunuda inşallah kardes gelir meleklerimize.face varmisin canım
Canım çok geçmiş olsun, inşaalah bir dahaki sefere şansın iyi gider, sen de anne olursun...Benim kimyasal gebelik olmuştu, ilaçları bıraktıktan 4-5 gün sonra gelmişti, ama koyu renkli ve pıhtı pıhtıydı...Arkadaslar Günaydın mesaj yazıp üzüntüme ortak olan arkadaşlar dan Allah razı olsun. İyi ki varsınız hic kimsenin bilmediği bi süreç yaşadım sadece sizlerle paylastim herseyimi sizler bu süreçte hep yanımda oldunuz dualarınizla. Toparlanmaya çalışıyorum. Pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Yeni tedaviye başlayanlara da bol şans diliyorum allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Şimdi bi sorum olacak benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlarım ne zaman adet oldunuz ben ilaçları bıraktım ama daha olmadım.
Canım, benim kimyasal gebelik sonrası ilaçları bırakınca önce adet oldum pıhtı pıhtı, 4-5 gün sürdü, sonra 4-5 sonra yine adet oldum gibi, 1-2 gün sürdü, yine 4-5gün ara, yine kahverengi yoğun akıntı...Cok garipti, 3 hafta böyle geçti, sonra da normal adet düzenime döndüm...Arkadaşlar adetim biteli 3 gun oluyor bugün birden koyu kahve akıntı geldi hiç böyle olmazdı . TekaşlNdım böyle olan arkadaşlar var mı
Sağol canım sana da geçmiş olsun inşallah cumlemize nasip etsin allahimCanım çok geçmiş olsun, inşaalah bir dahaki sefere şansın iyi gider, sen de anne olursun...Benim kimyasal gebelik olmuştu, ilaçları bıraktıktan 4-5 gün sonra gelmişti, ama koyu renkli ve pıhtı pıhtıydı...
Evet bütün denemeler Gökhan Bey'le oldu 2. De hiç olmadı 3. Ve 4. De düşük yaptım bakalım şimdi Allah tamamına erdirecek mi şuan ben hala sevinemiyorum kalp atışı görmeden huzuru bulamicam Gökhan beyi tavsiye ederim en azından onun Tarzı insani o kadar rahatlatıyor ki kendini iyi hissediyorsunMaşallah allah bagislasn. Bende 12 oocak da oldu aramızda 1 gün varmış.benim 3 aşılamam var negatif .tüp bebek ilk denemem di Oraya ilk gittiğimde tuhaf hissetmistim kendimi.soru sormak istemiştim ordaki hastalara a kimse kimseyle konusmuyodu. seni gordum mu acaba çok merak ettim ben oraya 3 ay çok sık gittim çünkü. Ekip guzel iyi ilgileniyorlar gokhan beyi her gittigimde görüyorum hep yüzünde bi tebessüm var. Benm 3 dondurulmuş um var suan neyapcami bilmiyorum ama tedavi düşünürsem belki gökhan bey e giderim. Sen bütün denemelerini gökhan bey e. Mi yaptırdın cnm
5. Gün embriyosu 13 ünde transfer oldu 23.deki değerim senin kaçtı merak ettimgözün aydın canım güzel bir değer allah tamamına erdirsin darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza inşallah
kaçıncı günü değeri canım bide kaçıncı günü embriyosu konuldu bu aralar takıldım hcg lere ikiz olma ihtimali var gibi benim ama ultrason kesin sonuç verecek