Bugun moralim cok bozuk nedense isminden bildirim geldigini gorunce nolur iyi haber olsun dedim cok sukur guzel haber senin adina cok sevindim insallah Allah saglikla sihatli kucagina alirsin cok mutlu oldum
Senin moralin niye bozuk canım yaaa... Kim veya ne üzdü seni bakemmmm...
Kasik agrilarim basladi ayaklarimda usuyo adet olacak gibiyim bugun cok aglamakliyim kendimi mutfaga vurdum simdi kafami dagitmak icin boyle beklemek oldumu olmadimi bu belirsizlik psikolojimi bozuyor ama kendimi toplicam nasipse olacak bugun cok dua ettim kendim icin hepiniz icin Allah guzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize gazia pozitifinden sonra daha iyiyim sanirim ust uste negatifleri gormek moralimi bozduSenin moralin niye bozuk canım yaaa... Kim veya ne üzdü seni bakemmmm...
Hadi hayirlisi bebisleri alngel insallah hep seninle kalirlar sonucun pozitif olur Ben coraspirin elevit estrofem ve crinone jel kullaniyorum bide tsh icin ilac benim yuksektide ama dr gore degisiyor ve hastanin durumuna goreArkadaşlar pazartesi Allahın izniyle ,transferim olacak acaba transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor,ya da ne kullandınız
Tesekkürler canım,inşallah hepimiz hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuşuruz,ben transfer öncesi crinone jel,estrofem,coraspin kullaniyorum sanirim transfer sonrasi da devam edecek,bazılari iğne de kullaniyomus transfer sonrası ,bakalım doktorum nasil uygun görecek,ben tsh a baktirmistim cok súkür normal çıktıHadi hayirlisi bebisleri alngel insallah hep seninle kalirlar sonucun pozitif olur Ben coraspirin elevit estrofem ve crinone jel kullaniyorum bide tsh icin ilac benim yuksektide ama dr gore degisiyor ve hastanin durumuna gore
Insallah sonucun pozitif olur.. kardesArkadaşlar pazartesi Allahın izniyle ,transferim olacak acaba transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor,ya da ne kullandınız
Vucudumuza o kadar hormon alıyoruz ki onda.n olmuş olabilir dr ara sor için rahat ederArkadaşlar adetim biteli 3 gun oluyor bugün birden koyu kahve akıntı geldi hiç böyle olmazdı . TekaşlNdım böyle olan arkadaşlar var mı
Canım hayırlı olsun bebegin cok ama cok sevindim inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik donemi gecirirsinGünaydın
gunaydin canim :)Gunaydin guzrl anne adaylari nasilsiniz
hadi inşallah canim hayirlissi ile git al gel buz bebisini annesiGünaydın kızlar benimde transfer gunum belli oldu buz bebislerde bi sorun cikmazsa çarşamba gunu transferim varrrrrr:)))
bikac güne olursun canimArkadaslar Günaydın mesaj yazıp üzüntüme ortak olan arkadaşlar dan Allah razı olsun. İyi ki varsınız hic kimsenin bilmediği bi süreç yaşadım sadece sizlerle paylastim herseyimi sizler bu süreçte hep yanımda oldunuz dualarınizla. Toparlanmaya çalışıyorum. Pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Yeni tedaviye başlayanlara da bol şans diliyorum allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Şimdi bi sorum olacak benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlarım ne zaman adet oldunuz ben ilaçları bıraktım ama daha olmadım.
Hayırlı olsun arkadaşım sonucun pozitifmis. Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.Sayfada gezinirken senin de Adana da tedavi olduğunu gördüm. Doktorun kim di acaba öğrenebilir miyimGünaydın
Canim adet günüm 4 gün geçti hala gelmedi. Bekliyor um bakalım. Sen kaç gün sonra oldnbikac güne olursun canim