2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Insallah bunlar bebegimizin varliginin belirtileridir ben oyle dusunup kendimi rahatlatiyorum benim belim bugun daha az agriyor ve ates basmasi bendede var normalde corap patik giyerim simdi corap bile fazla geliyor
canım bunlar inşallah tutunma belirtileridir.Bende
Aynen canım bende öyle düşünüyorum , pozitif düşün diyorlar,tutunmuş arkadaşlar :) :) öyle düşünücekmişim
canım bence bunlar inşallah tutunma belirtileridir
.DAha önce bende yaşadım belim ağrıyınca regl olucam sanmıştım fakat hamileliktenmiş.İnşallah Allahın izniyle seninkide öyle olur.Güzel haberlerini bekliyoruz....

selam fulya3535 sanırım sende İzmirlisin Dr. İsrael Bey yaptı sanırım transferini adını çok duydum.Umarım pozitif sonucunu bizimle paylaşırsın...

Gunaydin kizlar nasilsiniz #gazia bugun test gunun insallah mutlu olursun bu mubarek gunde Allah yuzunu guldursun insallah

Insallah insallah oyledir canim

@SSGG canım ne söylesem üzüntünü hafifletemem biliyorum... Ama kader bu kimimize hemen gülüyor kimimizi biraz bekletiyor... İnşallah bu son üzüntün olur ve en kısa zamanda yavruna kavuşursun canımmm...
Biz her zaman yanındayız...

Sonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
Hadi hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. Canım senin kaç embriyo transfer edilmişti.

Sonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
Bugun moralim cok bozuk nedense isminden bildirim geldigini gorunce nolur iyi haber olsun dedim cok sukur guzel haber senin adina cok sevindim insallah Allah saglikla sihatli kucagina alirsin cok mutlu oldum

Canım Allah hayırlı etsin nasıl sevimdim anlatamam... İnşallah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütürsün bebeğini...
Öyle olumlu haberler almak en etkili ilaç bizler için...

Allahımm insllh dedıgın gıbı olur canım...Hepimize dua edıyorumAllah dualarımızı kabul etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…