- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
canım bunlar inşallah tutunma belirtileridir.BendeInsallah bunlar bebegimizin varliginin belirtileridir ben oyle dusunup kendimi rahatlatiyorum benim belim bugun daha az agriyor ve ates basmasi bendede var normalde corap patik giyerim simdi corap bile fazla geliyor
canım bence bunlar inşallah tutunma belirtileridirAynen canım bende öyle düşünüyorum , pozitif düşün diyorlar,tutunmuş arkadaşlar :) :) öyle düşünücekmişim
selam fulya3535 sanırım sende İzmirlisin Dr. İsrael Bey yaptı sanırım transferini adını çok duydum.Umarım pozitif sonucunu bizimle paylaşırsın...Kizlar bgn transferimiz 3.gunu hafif hafif karin agrilarim oluyor. Bu normal degil mi.? Panik yapmiyrm sonucta bi islem gecirdim . Sureklide yatmiyrm dun 40 dk yurudum bgb de sabahtan 30dk yurudum. Oyle surekli yatmiyrm.bendw insulin direnci var. Ilkinde o yuzd3n tutmadigini düşünüyorum. Yuruyus ve diyet iyi geliyor. Sizler neler yapiyorsunuz?
Test gunu gelenler ben şimdiden heyecenlaniyrm sizi dusunemiyrm
Insallah insallah oyledir canimcanım bunlar inşallah tutunma belirtileridir.Bende
canım bence bunlar inşallah tutunma belirtileridir
.DAha önce bende yaşadım belim ağrıyınca regl olucam sanmıştım fakat hamileliktenmiş.İnşallah Allahın izniyle seninkide öyle olur.Güzel haberlerini bekliyoruz....
hadi insallah.. umut olsun bize insallahKan verip geldim Hakkımızda hayırlısı olur inşallah 12 gibi çıkacak sonucum şimdilik beklemedeyim
HADİ HAYIRLISI CANIM İNŞ POZİTİF GÖRÜRSÜN BEN BİLE HEYECANLIYIMKan verip geldim Hakkımızda hayırlısı olur inşallah 12 gibi çıkacak sonucum şimdilik beklemedeyim
Hadi hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. Canım senin kaç embriyo transfer edilmişti.Sonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
Sonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
gozun aydin olsun Rabbim tamamina erdirsin insallahSonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
çokkkkk sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin bu değer bayağı yüksek ikiz olma ihtimali olabilir :)Sonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
Bugun moralim cok bozuk nedense isminden bildirim geldigini gorunce nolur iyi haber olsun dedim cok sukur guzel haber senin adina cok sevindim insallah Allah saglikla sihatli kucagina alirsin cok mutlu oldumSonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
Sonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
inan çooooooooooooooooooooook sevindi hayırlı uğurlu olsun inş allah tamamına erdirsinSonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi
Allahımm insllh dedıgın gıbı olur canım...Hepimize dua edıyorumcanım bunlar inşallah tutunma belirtileridir.Bende
canım bence bunlar inşallah tutunma belirtileridir
.DAha önce bende yaşadım belim ağrıyınca regl olucam sanmıştım fakat hamileliktenmiş.İnşallah Allahın izniyle seninkide öyle olur.Güzel haberlerini bekliyoruz....
Hayırlı olsun canım...cok sevindim...darısı bız bekleyenlerin basınaSonucum çıkmış 211 nolur dua edin Allah tamamına erdirsin bu defa şuan ilk şoktayım Pazar yaptırabilirsem pazar yoksa Pazartesi tekrarlayacağız testi