2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

TE="mhtpfth, post: 38953664, member: 609354"]KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMM SONUCUM 288,81 ÇIKTI DARISI İSTEYEN HERKESIN BASINAAA RABBIM YUZUNUZU GULDURSUN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..[/QUOTE]

Canim hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı da nasip etsin

TE="mhtpfth, post: 38953664, member: 609354"]KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMM SONUCUM 288,81 ÇIKTI DARISI İSTEYEN HERKESIN BASINAAA RABBIM YUZUNUZU GULDURSUN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..

Canim hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı da nasip etsin[/QUOTE]

amın cnm allah rzı olsun saol darısı basına ınş..

Merhaba Arkadaşlar

Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak ?
E eskisehir 28Bursa Art26 Aralık?? ?
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 Ocak? ?
E eskisehir 22Euro Fertil ?15 Ocak27 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak ?
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak? ?
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak?? ?
E eskisehir 28Bursa Acıbadem06 Ocak?? ?
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak?? ?
E eskisehir 30M.Park B.Evler 12 Ocak ? ?? ?
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak?? ?
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta Gelişmesiİptal
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak ? ? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ? E eskisehir ??20 Ocak?? ?
E eskisehir 34Memorial Şişli28 Ocak?? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem??? ?
E eskisehir ????? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]
[TR][/tr]
benimde dondurulmuş embriyo transferm 4.gün once yapıldı sonuc beklıoruz olumlu inş

Hepiniz Hoşgeldiniz ve umarım hepimiz Hoş bir şekilde Anneler topiğine transfer oluruz :)

Elbette eklerim bunun için buradayım :)))) Yaşını da yazarsan eksiksiz devam ederiz canım...

Ekledim canım, inşallah hep pozitif sonuç yazmak nasip olur bana...

Canım hayırlı olsun transferin inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere... Listedeki bilgileri yazarsan senide hemen ekleyeyim listeye... İpi ilk sen göğüsleyeceksin şimdilik...

Canım İnşallah başarılı bir transfer olur ve bebişlerine en kısa zamanda kavuşursun... Listedeki bilgilerini tam yazarsan ekleyeyim listeye...
benide ekleyin lütfen 26 ocakta kan testı yaptıracagım.. acıbadem maslak blnt tıas doktoum

HAMILEYIMMMMMMMM SONUCUM 288,81 ÇIKTI DARISI İSTEYEN HERKESIN BASINAAA RABBIM YUZUNUZU GULDURSUN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..[/QUOTE]
[QUOTE=". Bu güzel haberleri Alınca mutlu oluyorum ilk dondurulmuşumda Yüzüm gülmedi inşallah ikincisinde bende güzel haberler veririm . Canım senin kaçıncı denemen birde transferden sonra nelere dikkat ettin ben hep dinlendim sonuç negatif

canım ben ekimde pozitifi görüp kasım başında düşük yaptım sonra ki adetimle de hemen dondurulmuş tedavime başladım. herşey çok güzeldi endometrium yumurtalıklar ama benim buz bebişler sağlıklı çözülmedi transfer iptal oldu kısmet değilmiş inşallah senin yüzün güler. ben bu ayki adetimle sıfırdan başlayacağım herşeye
Çok gecmis olsun canim,neden saglikli çözülmediler acaba birsey dediler mi,benim de haftaya pazartesi ya da sali transfer olacak 5.gün embriyosu dondurulmustu stres oldum simdi :-(

10930891_10205891401870895_5152063470423853181_n.jpg
kızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu

10930891_10205891401870895_5152063470423853181_n.jpg
kızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu
Hayırlı olsun canım ya maşallah. Allah tamamina erdirsin. sen ayin 12 sinde mi transfer oldun ya ben de yapsamm ki çok merak ediyorm

hepinizie çok teşekkür ederim darısı başınızıa

ssgg evet canım ayın 12sinde oldu transfer

X