- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
6. Gun tatlim bugun dr umuz 15. Gun istio testiİNŞ CANIM BENIM SENDE POZİTİFİ GÖR EN KISA ZAMANDA SENIN TRANSFERIN OLDUMU KAÇINCI GUNUNDESIN..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Gun tatlim bugun dr umuz 15. Gun istio testiİNŞ CANIM BENIM SENDE POZİTİFİ GÖR EN KISA ZAMANDA SENIN TRANSFERIN OLDUMU KAÇINCI GUNUNDESIN..
6. Gun tatlim bugun dr umuz 15. Gun istio testi
TE="mhtpfth, post: 38953664, member: 609354"]KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMM SONUCUM 288,81 ÇIKTI DARISI İSTEYEN HERKESIN BASINAAA RABBIM YUZUNUZU GULDURSUN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..
benimde dondurulmuş embriyo transferm 4.gün once yapıldı sonuc beklıoruz olumlu inşMerhaba Arkadaşlar
Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...
İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
[TR][/tr]
E eskisehir 25 Antalya 16 Aralık 06 Ocak 15 Ocak E eskisehir 29 İzmir Euro Fertil 22 Aralık 08 Ocak 19 Ocak E eskisehir 30 Antalya Tüp Bebek 23 Aralık 12 Ocak 20 Ocak (2 Emb) ? E eskisehir 28 Adana ? 12 Ocak 22 Ocak (2 Emb) ? E eskisehir 29 Adana Ankada 25 Aralık 13 Ocak 23 Ocak ? E eskisehir 28 Bursa Art 26 Aralık ? ? ? E eskisehir 26 Pembe Mavi Bursa 28 Aralık 14 Ocak ? ? E eskisehir 22 Euro Fertil ? 15 Ocak 27 Ocak (2 Emb) ? E eskisehir ? Adana Acıbadem ? 16 Ocak 28 Ocak ? E eskisehir 33 Bahçeci Fulya 29 Aralık 17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ? E eskisehir 30 Bahçeci Fulya 02 Ocak 19 Ocak ? ? E eskisehir 28 Bahçeci Fulya 05 Ocak ? ? ? E eskisehir 28 Bursa Acıbadem 06 Ocak ? ? ? E eskisehir 29 Malatya Doğu Fertil 07 Ocak ? ? ? E eskisehir 30 M.Park B.Evler 12 Ocak ? ? ? ? E eskisehir 33 Malatya F.Ersen 14 Ocak ? ? ? E eskisehir 30 Maslak Acıbadem 15 Ocak ? Yumurta Gelişmesi İptal E eskisehir 28 Yurtdışı 17 Ocak ? ? ? E eskisehir 30 Özel İzmir 18 Ocak ? ? ? E eskisehir ? ? 20 Ocak ? ? ? E eskisehir 34 Memorial Şişli 28 Ocak ? ? ? E eskisehir 34 ? ? ? ? ? E eskisehir 27 Maslak Acıbadem ? ? ? ? E eskisehir ? ? ? ? ? ?
[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
benide ekleyin lütfen 26 ocakta kan testı yaptıracagım.. acıbadem maslak blnt tıas doktoumHepiniz Hoşgeldiniz ve umarım hepimiz Hoş bir şekilde Anneler topiğine transfer oluruz :)
Elbette eklerim bunun için buradayım :)))) Yaşını da yazarsan eksiksiz devam ederiz canım...
Ekledim canım, inşallah hep pozitif sonuç yazmak nasip olur bana...
Canım hayırlı olsun transferin inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere... Listedeki bilgileri yazarsan senide hemen ekleyeyim listeye... İpi ilk sen göğüsleyeceksin şimdilik...
Canım İnşallah başarılı bir transfer olur ve bebişlerine en kısa zamanda kavuşursun... Listedeki bilgilerini tam yazarsan ekleyeyim listeye...
bende dorduncu gunundeyım ve sanırım aynı doktorda transferımız olmuşBir belirti varmiydi bende suan 4. Gunumdeyim çok sevindim hamileymissiniz inşallah kucağıni almakta nasip olur
Çok gecmis olsun canim,neden saglikli çözülmediler acaba birsey dediler mi,benim de haftaya pazartesi ya da sali transfer olacak 5.gün embriyosu dondurulmustu stres oldum simdi :-(canım ben ekimde pozitifi görüp kasım başında düşük yaptım sonra ki adetimle de hemen dondurulmuş tedavime başladım. herşey çok güzeldi endometrium yumurtalıklar ama benim buz bebişler sağlıklı çözülmedi transfer iptal oldu kısmet değilmiş inşallah senin yüzün güler. ben bu ayki adetimle sıfırdan başlayacağım herşeye
ne güzel bir gün ya haberler süper tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin inşallahkızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu
Hayırlı olsun canım ya maşallah. Allah tamamina erdirsin. sen ayin 12 sinde mi transfer oldun ya ben de yapsamm ki çok merak ediyormkızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu
Arkdsm gozun aydin :) tebrikler. Iki adet mi 5. Gun embriyosuydu?kızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu
evet canım 2 adet 5. gün birinci kalite dedi doktorumuzArkdsm gozun aydin :) tebrikler. Iki adet mi 5. Gun embriyosuydu?
listedesin canim silinmemissinBenim negatif olduğundan dolayı mı listeden silindim :-(((((((;