2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Hayırlı olsun bebeğiniz bu topiğe yeni bakıyorum. Bende fulyada mustafa bahçeci hastasıyım. 14 ocak transferim yapıldı başka şehirde olduğum için bir daha hiç gidemedim muayeneye sonrasında da ilgileri devam ediyor mu? Şuan hamileliğiniz nasıl geçiyor ? Sevgiler

teşekkür ederim sizinde hayirli olsun

hamile olduktan sonra Aytun hanima yönlendiriyorlar kendileri bakmıyor :)

Belki sonraki ay olması daha hayırlı olacaktır canım rabbim doğru zamanı öyle güzel ayarlıyor ki geriye dönüp baktığında özellikle bu tüp bebek sürecinde çok çok daha iyi anlıyabiliyorsun. En doğru zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim isteyen herkese canım hayırlı geceler...
teşekkür ederim sizinde hayirli olsun

hamile olduktan sonra Aytun hanima yönlendiriyorlar kendileri bakmıyor :)
Aytun hanım tanımıyorum soyismi nedir? İlk muayeneyi yapıp yönlendirdiker değil mi?

Anne adayları pembemsi leke geldi benden az önce çok korktum uzandım dua ediyorum. Lekelenme yaşayan başka arkadaşımız var mı? 10 hafta muayenemde 2. Kesenin durduğunu ve içinin boş olduğunu öğrenmiştik işte o kese kanama alanı oluşturuyormuş acaba ondan mı oldu ki diye kendi mi teselli ediyorum. Dualarınızı bekliyorum sevgiler

Anne adayları pembemsi leke geldi benden az önce çok korktum uzandım dua ediyorum. Lekelenme yaşayan başka arkadaşımız var mı? 10 hafta muayenemde 2. Kesenin durduğunu ve içinin boş olduğunu öğrenmiştik işte o kese kanama alanı oluşturuyormuş acaba ondan mı oldu ki diye kendi mi teselli ediyorum. Dualarınızı bekliyorum sevgiler

Canım bende hem pembe hemde kahverengi lekelenme yaşadım... 10 gün Progesteron iğne vuruldum geçti çok şükür...
Rengi tam kırmızı olmadıkça ve miktarı az olduğu sürece endişe edilecek bir durum yok diyor doktorlar ama sen yinede kendi doktorunla bir görüş canım...

Canım bende hem pembe hemde kahverengi lekelenme yaşadım... 10 gün Progesteron iğne vuruldum geçti çok şükür...
Rengi tam kırmızı olmadıkça ve miktarı az olduğu sürece endişe edilecek bir durum yok diyor doktorlar ama sen yinede kendi doktorunla bir görüş canım...
Sağol canım cevabın için tekrar etmediği için telaş yapmadım inşallah diğer boş kesedendir. Bebeğim sağlıklıdır diye pozitif düşünüyorum.

ben 7. gün idrar testi yaptım pozitif çıktı bugünde kan verdim

inşallah hayırlı sonuçlar alırım

daha önceki olumsuz gebeliklerden sonra şimdi keseyi ve kalp atışını duymadan hamileyim diyemeyeceğim sanırım

daha önceki olumsuz gebeliklerden sonra şimdi keseyi ve kalp atışını duymadan hamileyim diyemeyeceğim sanırım
Tebrikler:) benim beta hcg 5bin olmadan idrar da cikmadi walla:)

amanda29 amanda29 canim beni listeden düşermisin ben bebegi kaybettim maalesef... Rabbim sizinkileri size bağışlasın biz olmayanlarada nasip etsin insallah...

inşallah hayırlı sonuçlar alırım daha önceki olumsuz gebeliklerden sonra şimdi keseyi ve kalp atışını duymadan hamileyim diyemeyeceğim sanırım

Ne diyorsun harika bir haber bu kadar erken öğrenmekte kese ve kalp atışını beklerken sıkıntı aslında...
Hayırlısı olsun Rabbim devamını nasip etsin...

amanda29 amanda29 canim beni listeden düşermisin ben bebegi kaybettim maalesef... Rabbim sizinkileri size bağışlasın biz olmayanlarada nasip etsin insallah...

Canım sözlerin teselli edemeyeceği bir durum keşke yanında olup omuz uzabilsem :KK43:
Rabbim sabrını versin canım...

Hayırlısı ile güzel sonucunu al canım rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin bebeğine kavuş dualarımız hep bir

Canım hangi ilaclari kullaniyorsun. Pregnyl ignesi kullaniyormusun ?

X