2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Canım şimdi estrofem kullanmaya başladın ya doktor seni çağırıp Rahim Kalınlığını takip edecek ilk kriter şuanda bu,
sonrasında rahim duvarı uygun kalınlığa ulaştığında transfer günü belirleniyor ve transfer saatinden en az 4 saat önce embriyolar çözdürülüyor... Çözülmedi kayıplar dondurma işleminde uygulanan teknolojiye göre yüzdeleri değişiyor Benim merkez en üst düzey dondurma yöntemi kullandığı için %90-95 sağlıklı çözünür dediler ve öylede oldu 2 embriyonun ikiside sağlıklı çözüldü...
Ben de sordum tabi saglikli cozunmeye de bilir eger kalitesiz olularsa zaten yapmayiz transferi dedi
Cihazi yeni almislar ama bi umut belki iyi bi cihazdir diyorum
Keske benimkilerin de ikisi de saglikli cozulse

Ortalama 10 gun estrofem ve folik asit kullaniyosun tabi bu zaman rahim kalinlik suresine göre degisebilir. Transfer gunune 5 gün kala progesteron iceren crinone jel kullaniyosun düşük olmasin diye.
Tesekkur ederim cevabina
Benim dun adetimin 3. Gunuydu bana 23 unde gel dedi.o sureye kadar zaten 13 gun var kafadan estrofen kullanacagim.transferi de muhtemelen 26 si gibi yapariz sorun cikmazsa eger dedi.buda adetimin 19. Gunune denk geliyor.ben 27 gunde bir adet oluyorum bana cok gec bi tarih gibi geldi transfer

Tesekkur ederim cevabina
Benim dun adetimin 3. Gunuydu bana 23 unde gel dedi.o sureye kadar zaten 13 gun var kafadan estrofen kullanacagim.transferi de muhtemelen 26 si gibi yapariz sorun cikmazsa eger dedi.buda adetimin 19. Gunune denk geliyor.ben 27 gunde bir adet oluyorum bana cok gec bi tarih gibi geldi transfer
Benim normalde 14 subatta adet oldum haftasonu oldugu icin randevu yu pztesi aldım sali günü yani ayin 17 sinde sabah akşam estrofem ictim. 23 ünde kontrole gittim rahim kalınlığı 8 mm olmus. Sonra 26 Şubat ta ekstra dan crinone jel sabah akşam basladim. Martin 2 sinde transfer gerceklesti. Ve dün 8. Gün dü dayanamadim kan verdim 83 çıktı ve yarin 10. Günüm o yüzden cok heyecanlıyım inşallah yükselmiştir.

Tesekkur ederim cevabina
Yeni fark ettim estrofem i sana dr yazmadimi kafandan senmi icmeye basladin?????

Tesekkur ederim cevabina

Canım ben Estrofem gün 3 adet (hala içiyorum bu arada) , günde 1 adet de folbiol kullandım...
30 Ocak son adet tarihim
01 Ocak İlk randevu ve muayene (estrofem ve folbiol)
11 Ocak ikinci radevu ve muayene (estrofem, folbiol ve Crinone Jel)
16 Ocak Transfer

Süreye çok takılma canım çünkü tedavide normal adet döngün işlemiyor bende normalde 30 günde bir adet oluyorum ama benimde transferimde adetim 18.günü yapıldı... Takip ettiğim kadarı ile genelde 17-19 gün arası gerçekleşiyor transfer...
Yani canını sıkacak bir durum yok herşey yolunda görünüyor inşallah sonu da güzel olur...

Yeni fark ettim estrofem i sana dr yazmadimi kafandan senmi icmeye basladin?????
Hayirli olsun insallah artarak devam etsin degerin Allah kucagina almayi nasip etsin
Hayir tabiiki doktor yazdi ilaci oyle basladim bana sadece okudugum kadariyla surec biraz ucun gibi geldi benimki
Canım ben Estrofem gün 3 adet (hala içiyorum bu arada) , günde 1 adet de folbiol kullandım...
30 Ocak son adet tarihim
01 Ocak İlk randevu ve muayene (estrofem ve folbiol)
11 Ocak ikinci radevu ve muayene (estrofem, folbiol ve Crinone Jel)
16 Ocak Transfer

Süreye çok takılma canım çünkü tedavide normal adet döngün işlemiyor bende normalde 30 günde bir adet oluyorum ama benimde transferimde adetim 18.günü yapıldı... Takip ettiğim kadarı ile genelde 17-19 gün arası gerçekleşiyor transfer...
Yani canını sıkacak bir durum yok herşey yolunda görünüyor inşallah sonu da güzel olur...
İnsallah Amanda cok sagol
Benim döngüm 27 gun olunca hani icime bi suphe dustu gec bi tarih diye sonucta rahimin tutunmaya elverisli donemleri gecmis oluyor gibi geldi
Aman neyse artik hersey olacagina varicak bi saglikli cozunsunler de :)

amanda29 amanda29 canim, benim bugun transferin 16. Gunu Normalde agrilarim oluyodu dun aksamdan beri kesildi agrilarim bu normalmidir cok merak ettim sen tecrubeli oldugun icin danismak istedim canim..

amanda29 amanda29 canim, benim bugun transferin 16. Gunu Normalde agrilarim oluyodu dun aksamdan beri kesildi agrilarim bu normalmidir cok merak ettim sen tecrubeli oldugun icin danismak istedim canim..

Bence normal canım... Kendi adıma konuşacak olursam benimde transfer sonrası adet günüme kadar kasık ağrısı batması gibi durumlarım olurken bir iki gün sonra ağrı bir anda kesildi ve halada herhangi bir ağrım yok... Dünden beri mide bulantısı ve kusma işi başladı ki hamişliğin en sevmediğim yanı bu.... Ama tabi bu günüme şükürler olsun o da ayrı konu...

Bence normal canım... Kendi adıma konuşacak olursam benimde transfer sonrası adet günüme kadar kasık ağrısı batması gibi durumlarım olurken bir iki gün sonra ağrı bir anda kesildi ve halada herhangi bir ağrım yok... Dünden beri mide bulantısı ve kusma işi başladı ki hamişliğin en sevmediğim yanı bu.... Ama tabi bu günüme şükürler olsun o da ayrı konu...

Cok tesekkur ediyorum canim valla agrisa bi korkuyorum agrimasa korkuyorum iyice paranoya oldum Rabbim sonunuzu hayr etsin insallah hep guzel haberler aliriz yarin insallah 3.kez kan vericem her basamakta ayri heyecan ayri korku var... Seninde Allah yardimcin olsun canim ben hic yasamadim o duyguyu bilmiyorum ama herhalde hic sesimi cikarmam öyle mide bulantisinda felan =) cunku 6 senedir bu guzel haberi bekliyorum her zorlugun bi guzelligi var dicez artik... Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

İçimden hep ağlamak geliyor yine tutmazsa yeni baştan Haziran'dan beri çok yoruldum Allah'ım bu sefer tutar inşallah hamile olan arkadaşlar içinize hiç Doğdu mu pozitif olacağı nedense Gözlerim hep Hüzünlü

İçimden hep ağlamak geliyor yine tutmazsa yeni baştan Haziran'dan beri çok yoruldum Allah'ım bu sefer tutar inşallah hamile olan arkadaşlar içinize hiç Doğdu mu pozitif olacağı nedense Gözlerim hep Hüzünlü
canim nie kendini yipratiosun verecek olan Allah bol bol dua et
daha ortadaa bisi yokken neden bu ümitsizlik?Allah tan umit kesilmez hem sen daha yolun basindasin......
defalarca deneyenler var ,imkanlari olmayanlar var, daha daha neler var ......
kolay deil yasadiklarimiz ama her tedavide ben umutla basliorum .....3kez negatifim var,1kerede dondurulmuşum yasamadi tedavim iptal olmuştu.
böyle olumsuz düşünerek kendine de eziyet yapiosun

Diğer arkadaşları bilemem ama insan endişeli olduğu içinmidir bilmem hep olmayacakmış düşüncesi oluyor akılda... Bende bu kez de olmayacak diye üzüyordum kendimi için içe ama Allah nasip etti ve şimdi heyecanla göreceğim günü bekliyor...
Bu nedenle lütfen sende kendini üzüp strese sokma... Bu süreçte seni mutlu eden insanlarla vakit geçirmeye çalış, başka uğraşlar edip inan iyi geliyor hem vakitte çabuk geçiyor...

X