2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

merhaba, öncelikle Allah kolaylıklar versin canım. kesinlikle Allahtan ümit kesilmez. bende bildiğim gözümle gördüğüm tanıdığım insanlar var tüple olmayıp sonra süpriz bir şekilde hamile kalan tanıdıklarım var. ama düşün ben bile bunu bildiğim halde üzülmekten kendimi alamıyorum :)

canım merkez araştırdığını söylemişsin. il olarak nerdesin bilmiyorum. ben ist anadolu yakasında 2 kez yaptırdım.yarın sonucum belli olacak. ama buradan edindiğim bilgiye göre Fulya bahçeci çok başarılı görünüyor.
bizim buradaki listeye göz atarsan neredeyse 10 kişiden 8 i gebe kalmış görünüyor. inş. 3.ye gerek kalmaz benim ama olaki yarın negatif sonuç alırsam bir dahaki deneme için fulya bahçeci ile görüşmeye gidicem.
hatta dün adet olcam gibi oldum çok üzüldüm. tuttum bahçeçiyi aradım. Dr Kübra hanım geri dönüş yaptı.
neden tutmadıyla ilgili bir kaç test yapıyoruz ve uygun tedaviye başlıyoruz diye ufak bi konuşma yaptık.

kimisi 5.gün embriyosu en iyi kalitede 2 embriyo transferi olanların bile tutmuyor. sanırım konu sahibi amanda arkadaşımızın da ilk denemesi öyleydi.
valla canım yaa gerçekten kısmet vakit diyorum artık başka bişey bilemiyorum. bizim sınavımız da bu demekten başka bişey yok.. Allah isteyen herkese nasip etsin.
amin cnm ben izmirdeyim..evet okuyorum sürekli zaten hamile olan arkadasları görüyorum güç veriyor bahçeciden herkes memnun insallah senin pozitif olurda araştırmana gerek kalmaz

Kızlar 8. Gün kan değeri 83 çıktı. Ayyyyy cok heyecanlıyım. 2 gun sonra tekrar vericem. :anneadayı:

ohh yaaaa gözün aydınn... oleyyyy Allahım kurban olduğum Allahım inş. kucağına almayı nasip etsin.
bende dayanamayıp bugün eve giderken kan vericem. 11. gün bugün artık bişeyler çıkar yaaaa... :)

amanda29 amanda29 canim bilgilerim eksik istanbul fertijin tup bebek merkezi doktorum seval tasdemir hastaligim pko suan kanama kesilsin diye hap aliyorum kesilip normal adet baslayacak ama cok agrim var.kanamada kesilmedi gitti dondurulmuslari nezaman deneyecegime karar veremedim ara versem mi bi faydasi olurmu bilmiyorum adet olup bittikten sonra rahime kamera ile girip bakilcak histrekoskopi ile tupleride gorebiliyolarmi bilen varmi

negatif çıktı. düşündüğüm gibi oldu.
Canım benim kader arkadaşım. Çok Üzgünüm ben de kendimi senin gibi negatif e hazırlamıştım insan hissediyor. Napalım hayırlısı bi gün olacak canım inşallah ben de yine kan verdim 0,100 ne kadar düzelir bugün benimde 10. Günüm yarın uzun yola çıkacağım en azından gitmeden son kez baktırayım şimdi bekliyorum sonucu.

Canım benim kader arkadaşım. Çok Üzgünüm ben de kendimi senin gibi negatif e hazırlamıştım insan hissediyor. Napalım hayırlısı bi gün olacak canım inşallah ben de yine kan verdim 0,100 ne kadar düzelir bugün benimde 10. Günüm yarın uzun yola çıkacağım en azından gitmeden son kez baktırayım şimdi bekliyorum sonucu.
POLYANAAAA şimdi kan testimi yaptiriyorsunİnşallah pozitif cikar. İnşallah gec tutunmustur.

canim benimde 0.100 cikti. sanmiyorum benim daha nasil duzelsin

X