- 31 Ağustos 2012
- 21.743
- 35.057
Mansbende iyiyim canım . Evet öyle olmuş galiba . Benim 2.ydi zaten 3. yok :) düşünüyor musun peki :)
Ben kpss sınavına hazırlanıyorum, 7. Ayda sinavim. O dan sonra insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mansbende iyiyim canım . Evet öyle olmuş galiba . Benim 2.ydi zaten 3. yok :) düşünüyor musun peki :)
Canim tebrik ederim maşallah.Selam kizlar.....wayy be zamana bak ne cabuk gecmis..ben 2018 ocak annesi oldum..
2015 1 ocakta dogumcyapmistim..
Buda 2018 1 ocak oldu')))
Uc evladim oldu...darisi isteyenlerin basina
Maaşallah canim. Cjnsiyetleri nedirMasallah :))) mrv2855 bende ıkızlerımle bırlıkte 3 çocuklu olacağım ınsallah :)
bır oğlum vardı. bunlarda tek yumurta ıkızı oğlan :)Maaşallah canim. Cjnsiyetleri nedir
Rabbim sağlıklı ömür nasip etsinbır oğlum vardı. bunlarda tek yumurta ıkızı oğlan :)
Asil sana masaallah canim..uc cocuk candir...rabbim saglicakla kucagina aayo nasip etsinMasallah :))) mrv2855 bende ıkızlerımle bırlıkte 3 çocuklu olacağım ınsallah :)
AMİN sagolasın cok korkuyorum ama ıkı bebek bırden sezeryan erken doğum vs vs allah yardımcım olsun :))Asil sana masaallah canim..uc cocuk candir...rabbim saglicakla kucagina aayo nasip etsin
ayy maşallah üç erkekmi olcak kısmetse :) Allah sağlıklı doğum nasip etsin sağlıkla gelsinler inşallahbır oğlum vardı. bunlarda tek yumurta ıkızı oğlan :)
merhabalar geçmişi okuyup anıları tazeledim biraz artık kimse yazmaz olmuş nerelerdesiniz?
selam kızlar ? bizde iyiyiz çok şükür ben sanırım ardayla tek kalıcam bu gidişle,çok ama çok zor bir çocuk beni her konuda çok yordu,Allah eksiklikllerini göstermesin herşeyim iyiki doğurmuşum amma velakin 2.ciyi düşünmüyoruzBen iyiyim canim
Çoğu 2. Yo doğurdu, bu tropik eski oldu :)
Beni hala 1
Sen nasılsın ?
canım doğumuna az kalmış,Sağlıkla kucağına al inşallahAMİN sagolasın cok korkuyorum ama ıkı bebek bırden sezeryan erken doğum vs vs allah yardımcım olsun :))
Sagolasin 10 gun once 33 haftalik dogum yaptim bebeklerim kuvezde beklemek cok zorayy maşallah üç erkekmi olcak kısmetse :) Allah sağlıklı doğum nasip etsin sağlıkla gelsinler inşallah
Canim inşallah saglicakla eve dönerler çok üzüldüm. Sen nasılsın.Sagolasin 10 gun once 33 haftalik dogum yaptim bebeklerim kuvezde beklemek cok zor
Canim arda kuzum nasıl, evde mi kreş gidiyor mu?selam kızlar ? bizde iyiyiz çok şükür ben sanırım ardayla tek kalıcam bu gidişle,çok ama çok zor bir çocuk beni her konuda çok yordu,Allah eksiklikllerini göstermesin herşeyim iyiki doğurmuşum amma velakin 2.ciyi düşünmüyoruz
kizzz gene 1 ocakta mi doğurdun :)) yine iyi denk gelmiş :))Selam kizlar.....wayy be zamana bak ne cabuk gecmis..ben 2018 ocak annesi oldum..
2015 1 ocakta dogumcyapmistim..
Buda 2018 1 ocak oldu')))
Uc evladim oldu...darisi isteyenlerin basina
Evet gercekten oyle oldu..aslinda 15 ocaktu..ama agrim basladi yilbasi gecesi..bebegi aldilar...sen nasilsij napiyorsun...nasil gidiyor..zamann ne acimasiz dimi??ne cabuk gectikizzz gene 1 ocakta mi doğurdun :)) yine iyi denk gelmiş :))