- 31 Ağustos 2012
- 21.741
- 35.054
Canjm ne kadar tuttu ücreti ?Sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Test süresi 12 gün canım ayın 26 sında kanda gebeliğe bakılacakb.
Bu digerjnden daha uygun olmuştur sanirim, dondurulmus oldugu için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canjm ne kadar tuttu ücreti ?Sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Test süresi 12 gün canım ayın 26 sında kanda gebeliğe bakılacakb.
Canjm ne kadar tuttu ücreti ?
Bu digerjnden daha uygun olmuştur sanirim, dondurulmus oldugu için
Rabbim emeginizin karşılığını yaşarsın inşallah.Evet canım bubseferki 4000 civarı tuttu herşeyi ile..
Amin canım buralardayım zaten 12 gün istirahata çekiliyorum evimi de yeni temizledim isim de yokRabbim emeginizin karşılığını yaşarsın inşallah.
Hayırlı haberlerini bekliyorum
Zorlaniyorum canım bebek ufakken süperdi herşey de bu ara kız da ayaklaninca zorlaştı baya. Senin de transfer yapılmış hayırlı haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim canım ne yapıyorsun nasılsın.. İkinci çocuk nasıl gidiyor:)
Teşekkür ederim canım:)Zorlaniyorum canım bebek ufakken süperdi herşey de bu ara kız da ayaklaninca zorlaştı baya. Senin de transfer yapılmış hayırlı haberlerini bekliyorum
Nasılsın canim. Nasıl gidiyor ayın 20 sinde mi belli olacaktı ?Teşekkür ederim canım:)
Allah kolaylık versin sana canım aralarında fazla yok zordur..
İyiyim canım abdullah biraz zorluyor beni ama iyi gidiyor.. 26 sı demişti doktor ama ben bu haftasonu yapıcam testi cuma cumartesi bakalım.Nasılsın canim. Nasıl gidiyor ayın 20 sinde mi belli olacaktı ?
Allah kolaylık versin canimİyiyim canım abdullah biraz zorluyor beni ama iyi gidiyor.. 26 sı demişti doktor ama ben bu haftasonu yapıcam testi cuma cumartesi bakalım.
Canım rabbim oğluna uzun ömür versin. Hakkında hayırlısı olsun insallahKızlar maalesef sonucum negatif tutmadıtutmadi..
Teşekkür ederim canım amin.Canım rabbim oğluna uzun ömür versin. Hakkında hayırlısı olsun insallah
canım proteinin idrar yollarıyla ilgisi yok,senin vücudunda kalması gereken protein idrarla atılıyor yani protein kaçağı,kesinlikle seni korkutmak istemem ama bazı gebelerde oluyor bu ve yüksek tansiyonda eşlik ederse gebelik zehirlenmesi dediğimiz şey gerçekleşiyor ilerleyen aylarda yani biraz tehlikeli hem anne hem bebek için,bende protein kaçağı normalde de var nefrotik sendrom hastasıyım ama tansiyon yok gebelikte kaçak arttı tansiyon şimdilik normal ama risk altındayım ben,ama senin durumun da sadece gebe kalınca oluyor o farklı bir olay doktorun ne dedi bilmiyorum sanırım takip altında tutar seni,kendine dikkat et haberleşelim...[
Canım hayırlısı hakkında...rabbim abdullahina hayırlı uzun ömürler ve hayirlica bi kardeş versin insKızlar maalesef sonucum negatif tutmadıtutmadi..
Ben iyiyim canimmerhabalar geçmişi okuyup anıları tazeledim biraz artık kimse yazmaz olmuş nerelerdesiniz?
bende iyiyim canım . Evet öyle olmuş galiba . Benim 2.ydi zaten 3. yok :) düşünüyor musun peki :)Ben iyiyim canim
Çoğu 2. Yo doğurdu, bu tropik eski oldu :)
Beni hala 1
Sen nasılsın ?