- 31 Ağustos 2012
- 21.743
- 35.057
Canim cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.Merhaba kizlar.. Uzun zaman oldu yazamiyodum ama sayfayi takip ediyodum nick bibakiyimgidiyom ben.. Cocuklar buyuyunce kimse yazmaz oldu artik.. Zaman cabuk akiyo ilk bebegimdi benim.. Onun ustune ikinciyi simdi ucuncuyu kucagima aldim.. yuzunuzdeki saskin ifadeyi gorur gibiyim.. Simdi yazanlarin ikinci bebek icin tedirginliklerini okuyunca yazmak istedim.. Inanin iki bebek tek bebekten daha kolay buyuyor hem daha sosyal hem de paylasimci oluyo cocuklar.. Benim kadar yaslarini yakin (3, 1.5, 10 gunluk)dusunur musunuz bilmem ama arayi cok acmayin derim ben.. Hepinizi opuyorum..
M mum of angels ay üç çocuk peş peşe üçüz gibi çok zorlu olsa gerek allah kolaylık versin :) bir yandanda değin gibi peşe peşe güzel oluyor aynı anda büyorlar bende şimdi kucağımda vi tanr olsaydı hayır demezdim:)
Duha22 canım sende hamileymişsin inan okuyunca çok sevindim fırsat bulamadım yazmaya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah:)
Çok şükür canim. Sen nasılsın ?Slm kızlar hamile olanlara hayırlı uğurlu olsun diliyorum nasılsınız iyimisiniz 3 yaşlarını da gördük çok şükür
İyiyim canım sen nasılsın oğlanla uğraşıp duruyorum erkek çocuğu malum yaramaz biraz KPSS çalışıyormuşsun inşallah kazanırsın cnm allah emeğini boşa çıkarmasın senin bıdık nasıl kreşe gidiyor mu halaÇok şükür canim. Sen nasılsın ?
Geçen sene KPSS hazirlikta 3 aylığına gidiyordu.İyiyim canım sen nasılsın oğlanla uğraşıp duruyorum erkek çocuğu malum yaramaz biraz KPSS çalışıyormuşsun inşallah kazanırsın cnm allah emeğini boşa çıkarmasın senin bıdık nasıl kreşe gidiyor mu hala
Kreşe 2 gün gitti 2. Gün hastalandı havale geçiriyordu bizde bi daha göndermedik evde bakıcı tuttuk çok zorlandı o iki günde şimdilik evde bakalımGeçen sene KPSS hazirlikta 3 aylığına gidiyordu.
Bu sene yine hazirlanacagim 9. Aydan beri gidiyor canım.
İnşallah bu sene olur benim de atanirim, hayatımız düzene girer.
Senin oğlan nasıl, krese mı gidiyor evde mi ?
Anladım canımKreşe 2 gün gitti 2. Gün hastalandı havale geçiriyordu bizde bi daha göndermedik evde bakıcı tuttuk çok zorlandı o iki günde şimdilik evde bakalım
Çok geçmiş olsun canım dikkat et ilerlemesin öksürüğüAnladım canım
Kreste gerçekten çok hastalanıyorlar
Bizim kreste çocuk biraz kırgın olsa, hemen ailelere haber veriliyor gelip almaları için. İyileşene kadar da göndermemelerini tembihliyorlar
Ama ister istemez yine bulaşıyor.
Benim kızım da bugün rahatsızdı öksürük başladı göndermedim.
Burdayım canım çok yoğunum bu aralar sen nasılsın iyimisin??Reengarenk beğenin var kendin yoksun kuzum nerelerdesin nasılsın
Rabbim sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir doğum nasip etsin canim.Günaydın kızlar geçen hafta üşengeçliğimi kırdım doktora gittim ve pazartesi veya salı allah izin verirse 2 tane embriyo transfer edilecek.. gönlüm bir taneden yana ama 2 tanenin tutma olasılığı daha yüksek biyandan çok heyecanlıyım biyandan korkuyorum dua edin bana lütfen..
Teşekkür ederim canım evet dondurulmış embriyo..Rabbim
Rabbim sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir doğum nasip etsin canim.
Dondurulmuş embriyo mu ?
Yas aralığı çok iyi olacak.
Allah gönlüne göre versin canımGünaydın kızlar geçen hafta üşengeçliğimi kırdım doktora gittim ve pazartesi veya salı allah izin verirse 2 tane embriyo transfer edilecek.. gönlüm bir taneden yana ama 2 tanenin tutma olasılığı daha yüksek biyandan çok heyecanlıyım biyandan korkuyorum dua edin bana lütfen..
Teşekkür ederim canım ne yapıyorsun nasılsın.. İkinci çocuk nasıl gidiyor:)Allah gönlüne göre versin canım
Insallah tutunur saglikli bir hamileligin ve bebegin olur.Kızlar transferim gerçekleşti gerisi allahın takdiri yine heyecanlı bir döneme geçtik
Sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.. Test süresi 12 gün canım ayın 26 sında kanda gebeliğe bakılacakb.Insallah tutunur saglikli bir hamileligin ve bebegin olur.
Ne zaman belli olur sonuç