- 24 Eylül 2013
- 483
- 731
aynı tutturmalar ağlamalar bizde de var ama bizim Queen_21 gibi sakinleşince gel de desen ağlayarak peşimden devam edip geliyor bacaklarıma yapışıyor bir süre sonra bana da gelenler geliyor. Akşam iş çıkışı eve gidiyorum yemek yiyip parka götürüyorum hatta sıkılmasın diye arabaya koyup başka parklara bile götürüyorum ama yolda ağlıyor parkta da başına buyruk davranmak istiyor olmadık yerlere gitmek istiyor ve elimi tutmak istemiyor. 7-9 arası parklardayız eve geliyoruz yine afra tafra memnun değil. Oysa o parklara gitmek için kendimi ne kadar zorluyorum bunları görünce de sinir oluyorum.
Dikkatini başka şeye çekmenin dikkat eksikliğine sebep olduğunu bende duydum ama onu da yapmasam ev başıma yıkılır.Aslında pek işe yaramıyor 15 dk sonra yine aynı yere geliyor, unutmuyor. bazen feci sinirleniyorum poposuna bi çakıyorum hafifçe sonra üzülüyorum. Günler böyle geçiyor. haftaya aşı olacağız siz oldunuz mu ateş falan oldu mu ?
Dikkatini başka şeye çekmenin dikkat eksikliğine sebep olduğunu bende duydum ama onu da yapmasam ev başıma yıkılır.Aslında pek işe yaramıyor 15 dk sonra yine aynı yere geliyor, unutmuyor. bazen feci sinirleniyorum poposuna bi çakıyorum hafifçe sonra üzülüyorum. Günler böyle geçiyor. haftaya aşı olacağız siz oldunuz mu ateş falan oldu mu ?