- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Hayirli gunler kizlar
Sarfansari Allahim. Sabir versin Hicc dayanamıyorum Sehitlerimize aileleri kimbilir ne halde. Rabbim sonumuzu hayirli eylesin
O kadar üzülüyorum ki ülkemizin Durumuna çığrından cikti artik....rabbim vatanimizi devletimizi korusun
Kizlar tuvalet aliskanligina basliyorsunuz masallah daha kucuk degiller mi anliyorlar mi...ben baslayim desem bidik hic anlamiyor ki hic hazir degilix yani...
Tecrübelerinizden Faydalanabirim
bende biraz ensişeliyim ama denemek istiyorum hazır regl olmuşum namaz kılmıyorum başlayayım dedim bide halılarımda kirlenmiş alıştıktan sonra yıkamaya veririm..Bencede kucukler canim yani benim oglan hic anlamiyor dediklerimden belki onlarinki hazirdir anliyordur ve denileni yapiyordur
Abdullah artık beni anlıyor geçenlerde hadi oğlum git oyuncqklarını getir oyna da dim gitti oyuncakların yanında durdu, hadi banyoya diyorum banyoya gidiyor, hadi uyuyalım deyince yatak odasına gidiyor..
Birde bir şeyi isteyince helip elimden tutuyor gel diyor inşallah tuvaletinde böyle yapar merdiveni çok seviyor klozete taksam sürekli oraya gitmek ister..