sanirim sana en yakinbnm cnm :) 30 km var dir aramiz
ama suan 450 km var,ist da olsaydim valla ardayla gelirdik makarnani yemege kismet seneye insallah
erdege annemlerin bir aylik tuttugu eve geldik kizlar
niyetim arefe gunune kdr burda kalmakti
koca koca bavullarla esyalarla geldik
gelirken asla i padi acmicam video izlettmicem diye kararlar aldim ama nerdeeeee bu essek burda dahada beter bir coxuk oldu
kaldigimiz ev pansiyon ve cok eski temiz amw kapilar oyle eski mutfak banyo korkunc,annem kiziyorum dubleks evini birakip insanburayw sirf deniz manzarasi icin gelirmi diyorum oda bana dio hadi ben geldim sen madem niye geldin diyo
tmm manzara iyu guzelde oglum cokk zor bir cocuk oldu,balkondan herseyi atiyor,tv nun her tusuna basiyor babam haber izleyenez oldu,burdada cekmeceleri karistiriyor,evde terlik giyiyoruz yerler mermer,o terlikleri alip isirmaya kalkiyor
ve yemekkk yemiyoooo i padle de yemiyooo guya deniz kenarinda karpuz dilimi vercektim elinee nerdee aslaa meyva yemiyo
ya insan kiraz yemezmi,blw sayfalarinda o kucucuk 9 aylik bebekler kirazi yiyip cekirdegini cikaranlari gordukcenasil imreniyorum
burdada huzur bulamadim ,birde tatile cikin diye akil veriyorum ben kafayi yedim iki gunde burda o kdr zor geliyoki oruclu cocuk bakmak Allah affetsin ama bu yil cok zor geldi bu oruc
(((