2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar kekten sonra şimdide cheesecake düşüncem var :KK8:bugün baktım internetten. Haa kek yaptım çok becerdim şimdi cheesecake yapıcam aman ne teferruatlı şeymiş ya ve olmama ihtimali de olan bir şey sanırım herkesin harcı deil artı böyle şeyleri pek yapmam bilmem de ama nedense taktım kafaya. Yapımıyla ilgili tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı? veya tevsiyeniz hiç yapma mı?
kekti cheesecaketi derken doğumda kalmayan kilolarımı alırsam buna gülerim.
Bu arada hamile olanlar diyette olanlar canınız falan istiyorsa söyleyin yazmayayım bunları.
Canim ben tanerinesi diye bir site var onla yaptigim zaman cheesecakeyi harika oluyor ama malzemesi fazla

Cahidesultan in tarifiyle de yapiyorum. Oda guzel oluyor.
 
menenjit aşılarını yaptırdım ben hemde biri 9 ayda 2.si 13. aydaydı ve bitirdik. Sanırım 4 yaşına kadar falan vurulabiliyor ben bitsin kurtulayım istedim bide ne olur ne olmaz diye.
carlson için bir doktoruna danış. şöyle ki bende doktorumuza carlsonu gösterdim telefondan bunu alabilir miyiz diye baktı 1000 mg mı ne çok yüksek dedi şimdilik d vitaminini de barındıran balık yağı verelim o sonra dedi. ama bilemem belki seninki düşük dozajdır. 4-10 yaşa takılma genelinde o yazı var.
Sagol canim cvp icin aşı da kararsızım bakalim biraz daha dusuneyim
kolay gesin yaz bol bol okuruz bizde:KK66:

canım nutrigen kan tozları var yemegine katılıyor ondan al istersen ..menejit önemli bende yaptırmadım yas sırnır yok kızımada yaptıracagım
oo afiyet olsun tuturmana sevindim canım
Tamam canim bu kan ilacını icemezse o tozlardan alirim bende
 
evet tatlım telefondan yanlıs oldu bi yandan evi toplarken yazınca :-) evet ipekte alerjik astım baslangıcı ve bronşit vardı ama bizim genizeti kaynaklıymıs aldırdık kurtuldu kızım 3gun once hasta oldu ama hafif atlattı artık cigerlerine inmiyor makineyide kaldırdık:) darısı size gecici bi durum korkma cocukların %70inde var bu hastalık cagın hastalıgı malesef ..ventolini ihmal etme antibiyotıkten iiyi gelir aslında uzun sürmesi icin normal serum alıp icine karıstırsan daha iyi geliyor diğeri pulmicort mu ..
oh şükür canım kurtulmuşsunuz evet canım pulmicortmuş öbürü
 
Gunaydinlar canim
Nasilsin ?
hamdolsun canim iki çocukla geçiuor günlerim, sen nasılsın kızın nasıl
Benimkide yürümuyor daha abisi de 15 aylikken yurüdu, 9 aylıktan beri tutunup yürüyor, herkes hadi yürü diyor vs bende acelesi ne bir yere mi yetişecek diyorum:) sanki koca çocuk oldular, daha bebekler:)
 
Bende birlikte uyumak istiyorum ama alismasini da istemiyorum
Bu yuzden besiginde uyutuyor sabahar karsi yanima aliyorum artik
Cok tatlilar yaaa
tam gün çalışıyorum üstelik c.tesi de yarım gün şöyle izah edeyim. Bakıcımız var ve başta bir takım ev işlerine yardım edersin diye konuştuk. Bunlar toz alma, silme, süpürme ve ütü. Ütü dışında temizlik işini oğlumla oynaya oynaya yapıyorlar ütüyü uyurken yapıyor. Yemek işi bende. 17.20 gibi evde oluyorum aslında iyi bir saat ama eşim işten çok geç geldiğinden yemek yapmak çocukla kabus gibi bacaklarıma sarılıp ağlıyor. Onu ağlatmamak için oyun yapıcam diye 30 dk da yapacağım iş 1 saate çıkıyor ve kan ter içinde kalıyorum bu yorucu oluyor.Yemekten sonra eğer çok yorgun değilsem çocuğun ertesi gün çorbasını falan yaparım yada bakıcımız da yapar ama ben beğenmiyorum:KK43:.
Ama tabi ev işi çamaşır yıkaması asması toplaması etrafı toplaması falan derken çocuk 10 gibi uyursa belki 1 saat oturuyorum.ayrıca eşimin iş temposu yüksek olduğundan her türlü ama her türlü alışverişte bana ait 1 dilim ekmek almaz.
ve bu kadar işe eşimin en sevmediği şey şikayet etmem.Hep sen enerji dolu olacaksın sen yorulmayacaksın ama o hep yorgun olacak. geçen gün sen fazladan ne yapıyorsun onu söyle bana herkes kadar yapıyorsun dedi. sana totonu yayıp oturmak var aslında bunu hak ediyorsun demek lazımdı ama bıktım artık.
erkekler çok anlayissiz yazıklar olsun çok üzüldüm ...be artık eskisi kadar kasmiyorum.asla yaranilmaz..kendine ve bebeğine dikkat et
 
Son düzenleme:
X