Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım iyiki doğmuş kuzucuk:))merhaba kızlar. oğlumun doğumgününü yaptık cumartesti çok şükür. güzel de oldu. fakat doğumgünü akşamına hastalandı. 3 gündür hasta. nazar mı değiyor nedir anlamadım.
Boş kaldıkça doğum günü fotolarindan ekliyorum kızlar biraz ekledim süslemelerden filan :)
merhaba kızlar. oğlumun doğumgününü yaptık cumartesti çok şükür. güzel de oldu. fakat doğumgünü akşamına hastalandı. 3 gündür hasta. nazar mı değiyor nedir anlamadım.
Sizede geçmiş olsun canım çok oldu sizin hastalık doktora göründünüzmü canım bişey demiyorlarmı?Nice yaşları olsun inş, çok geçmii olsun..
Biz de bir ay olacak doğumgününden sonra toparlanamadık( bence de kesinlikle nazar ve atak matak artık ne varsa er şey şu zamanı bekliyormuş herhalde(
teşekkürler canım. evet çok ilginç gerçekten.Geçmiş olsun canım iyiki doğmuş kuzucuk:))
Bizde doğumgününden sonra hastalanfık ve hala hastayız hem nazar hemde hasta olan olmayan geliyor bi şekilde kapıyorlar malesef
teşekkür ederiz canım. nazar oluyor herhalde.Nice yaşları olsun inş, çok geçmii olsun..
Biz de bir ay olacak doğumgününden sonra toparlanamadık( bence de kesinlikle nazar ve atak matak artık ne varsa er şey şu zamanı bekliyormuş herhalde(
Sizede geçmiş olsun canım çok oldu sizin hastalık doktora göründünüzmü canım bişey demiyorlarmı?
Öyle oluyor canım biz tam iyiöeştik derken ateş ve huysuzluğu geştik bu sefer ağrı başladı çok kötü bi salgın düşün abdullah saçını yoluyordu ağrıdan bende kapar gibi oluyorum ama aykta atlatmaya çalışıyorum yoksa benimda halim harap...ü
Götürdük canım, ama bir anlık ter yorgunlukla vs başa dönüyoruz, ben toparlansam hepsini iyileştiricem ama:))
herşey çok gÜZel masallah Allah yuvanızı mutlulukla huzurla sürdürsün çınar paşanın damatligina sunnetligine olsunBoş kaldıkça doğum günü fotolarindan ekliyorum kızlar biraz ekledim süslemelerden filan :)
nasıl bakıcaz canım? ben de yüklemek isterim aslında.Boş kaldıkça doğum günü fotolarindan ekliyorum kızlar biraz ekledim süslemelerden filan :)
Öyle oluyor canım biz tam iyiöeştik derken ateş ve huysuzluğu geştik bu sefer ağrı başladı çok kötü bi salgın düşün abdullah saçını yoluyordu ağrıdan bende kapar gibi oluyorum ama aykta atlatmaya çalışıyorum yoksa benimda halim harap...
Cok sevindim canim senin adina ne guzel olmus evine 10 dakika:)gez tabi canim sefan olsunKızlar eve daha yeni girdim off eski gunlerime dönecem mi yoksa gezme de sinir tanımayan gamze mi olacam gerçi hic alışkın değilim kafam şişti sabah ahmet ve ipeği arkadaşıma bıraktım milli eğitime gittim ve sonuç evime 10 dk A101 in arkasındaki okula gorevlendirmem oldu çok sevindim benim için hayır oldu bu iş araba kullanmama bile gerek kalmadı ipegide sinifima götürürum artik napim eşimin ağzı kulaklarında geçen yıl bu okula il ici tayin istedim ama çıkmamıştı nasip bu dönemeymiş cocuklar için üzüldüm ama onlar arkadaslariyla yaslari küçük unuturlar beni napalim bende teni bir yere alışma provası yapayım eylülde erzuruma gidersem sonra arkadssimla sosyete pazarına gittik gezdik hava çok gÜZel di bugün bahar gibiydi hep boyle olsa keşke yarında ipek kızımı sinemaya goturcem sınıf arkadaslariyla anlaştık ogretmeniyle veda gibi olacak sabah ya ahmetin bakicisan kahvaltıya gidip onu Ahmetle özlem gidermesi icin ahmet le basbasa bırakıp kizkiza gidicez bizden böyle bugün esim nöbette buralardayım
kişinin ismine tıkla izle de oda seni izleyince görursun bu arada sende albümler var sol yukarda ordan albüm oluştur de yüklersinnasıl bakıcaz canım? ben de yüklemek isterim aslında.
saol canım çok bunaldim zaten bu ara anneme de gidemedim tatilde sen nasılsın eşinle bu arada iyi oldunuz muCok sevindim canim senin adina ne guzel olmus evine 10 dakika:)gez tabi canim sefan olsun
Yok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir herseykişinin ismine tıkla izle de oda seni izleyince görursun bu arada sende albümler var sol yukarda ordan albüm oluştur de yüklersin
saol canım çok bunaldim zaten bu ara anneme de gidemedim tatilde sen nasılsın eşinle bu arada iyi oldunuz mu
İnşallah kuzum zaman herşeyin ilacı inşallah yavrunuz için herşey düzelirYok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir hersey
ayyyy yaramaz cinara bakk senn ikisini yabyana izlemek isterdimZaptetmek çok zor oldu bunları :)) Bazen başım dönüyor peşinde koşmaktan. Geçen ben de anneme gitmiştim normalde hiç yanlız bırakmam sadece 2 dk oturma odasında bıraktım tv sehpasınin camını açmış jel mumlu bi sus varmış onun jellerini çıkarmış hep büyük ihtimal yedi de ( bi gittim odaya ağzı yüzü parlıyor bizimkinin ellerini oraya buraya siliyo bide :)))
Canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inş
ayyy masallahh ne gzl kgvermissin ben hic diyet yapmadim hicde yapasim yok hep yesemmm dursammmm cok pis istahim acik bu aralarBende 72 den 59.5 a dustum sukurler olsun
Nurada bir diyet sayfasina takiliyorim
Ama bu kilo da takildim 4.5 kilo daha vermem gerek
Canim nerde calisacaksin kuran kursunda mi ?
Bizimkinde kulaklikla oynamaya bayiliyor ve esim surekli kullandigi icin ortada hep
Esim uvundaki plastik.kismi cikardi artik.biz dikkat etmeden alirsa eline yemesin orayi diye
Gecenlerde misafirim.vardi kucuk cocuklari boya kalemi felan getirmisler
Bizim.kiz baktim oynuyor elinden aldim. Cocuklari uyardim topladim
Ertesi gun kakasindan turuncu kalem.ucu cikti, midesinde nasil olmussa dagilmamis, bezinde tum olarak duruyordu.
Cok dikkatli olmamiz gerek
ayyyy manyak bir dizi gerci bizim hangi turk dizimiz manyak diilki onlarin yaninda yine bile nornal kaliyoröyle ben zaten kolay kilo almam hamilelikler mahvetti beni:) yoksa yerim yerim zor alırım işin açığı:) bekarken gece yarım ekmek arası yerdim ablamlar deli olurdu sıskaydım o yemelere rağmen:) ama genetik anama çekmişiz hamile kalınca şişiyoruz:) snein boy uzun canım o kilo sende çok durmaz ki:)
hadi hayırlısı canım çalışmak iyidir imkanın var çalış derim:) hem dört saat çabuk geçer, sünnetde sadece pip uyuşturma var ama abdullahı nasıl zapdecekler ki canım o dediğin daha minikken uygun olur gibi geliyor
inşallah canım 60 a düşsem razıyım artık:) önceden 50 hayali kurardım, hamdolsun daha iyiyiz hasta olmamak için ne gerekiyorsa yapıyorum:)
canım 4 saat durur abdullahda eymen gibi memeci ama seninki süt içiyormuş bu avantaj o arada süt içer hem belki sen yanında olmadığın için ek gıdaya geçmesi kolay olur
canım bütün mü veriyorsun fındığı falan zararlı değil mi Allah korusun
sağlık memuru canım kurumda doktorlar var masa başı çalışan, senin dediğinde mantıklı aslında hem hangisi faydalı öğreniriz
ah aynen seninki yine iyi bildiğin saat başı mama diye dolanıyor meme yani:)
hamdolsun sen nasılsın
yaaa canım kötü olmuş ama çok saçma hem senin için hem o çocuklar nasıl adapte olacak emiri koydum yerlerine üzüldüm
ay o hint dizisine bende bakar oldum:) bizimki neler yutuyor neler çöpcü
canım emirde öyleydi hiç meme aramazdı zorla verirdim öğürürdü, iyi yönü bıraktırmak çok kolay oluyor, senin elinden bir şey gelmiyor anlıyorum
dün akşamda ben sinirlendim mama mama diye uyumuyor gittim mama yaptım yok emecek halbuki iki göğsümü emzirdim, eşim de ters ters bana bakıyor sen anlasan şaşarım benim başım dönüyor sürekli emdiği için hem kendi doymuyor hem beni yıpratıyor dedim ama adam anlamıyor
canım çok geçmiş olsun bu salgın öyle kanda enfeksiyon çıkıyor emirde de çıktı serum taktılar işte geçen hafta,Allah kolaylık versin çok iyi anlıyorum halini
canım sen süper verdin maşallah, takıldığın kilo için vücudu şaşırt bir kaç gün ye:)
tamam canım aklımda:)
nazarr nazarr nazarrr baska soze gerek yok bencemerhaba kızlar. oğlumun doğumgününü yaptık cumartesti çok şükür. güzel de oldu. fakat doğumgünü akşamına hastalandı. 3 gündür hasta. nazar mı değiyor nedir anlamadım.
Teşekkürler canım.kişinin ismine tıkla izle de oda seni izleyince görursun bu arada sende albümler var sol yukarda ordan albüm oluştur de yüklersin
saol canım çok bunaldim zaten bu ara anneme de gidemedim tatilde sen nasılsın eşinle bu arada iyi oldunuz mu
Okuyorum canım.ayyyy yaramaz cinara bakk senn ikisini yabyana izlemek isterdim
ayyy masallahh ne gzl kgvermissin ben hic diyet yapmadim hicde yapasim yok hep yesemmm dursammmm cok pis istahim acik bu aralar
ayyyy manyak bir dizi gerci bizim hangi turk dizimiz manyak diilki onlarin yaninda yine bile nornal kaliyor
yalniz takip takistirmalari ,adetleri dugun meraklari giyimleri susleri pusleri trakyalilar gibiymis bu hintler megerse
nazarr nazarr nazarrr baska soze gerek yok bence
oku ufle bol bol annesi
d gununuzde kutlu olsunbu arada