2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar. oğlumun doğumgününü yaptık cumartesti çok şükür. güzel de oldu. fakat doğumgünü akşamına hastalandı. 3 gündür hasta. nazar mı değiyor nedir anlamadım.
Geçmiş olsun canım iyiki doğmuş kuzucuk:))
Bizde doğumgününden sonra hastalanfık ve hala hastayız hem nazar hemde hasta olan olmayan geliyor bi şekilde kapıyorlar malesef

Boş kaldıkça doğum günü fotolarindan ekliyorum kızlar biraz ekledim süslemelerden filan :)

Ayy sırf şu resimleri göreyim diye her şeye koştururken forumu takip ediyorum:)) her şey çok zarif çok zevkli çok özenli çok güzel Bayıldımm bayıldımmm, sağlıkla nice yaşları olsun çınar ın annesnin kıymetini bilsin:)) böyle özenli doğumgünlerni anneler günlerini de ondan da göresn inş,, elbiseleri giydiğiniz hali de isteriz ama :))

merhaba kızlar. oğlumun doğumgününü yaptık cumartesti çok şükür. güzel de oldu. fakat doğumgünü akşamına hastalandı. 3 gündür hasta. nazar mı değiyor nedir anlamadım.

Nice yaşları olsun inş, çok geçmii olsun..
Biz de bir ay olacak doğumgününden sonra toparlanamadık( bence de kesinlikle nazar ve atak matak artık ne varsa er şey şu zamanı bekliyormuş herhalde(

Nice yaşları olsun inş, çok geçmii olsun..
Biz de bir ay olacak doğumgününden sonra toparlanamadık( bence de kesinlikle nazar ve atak matak artık ne varsa er şey şu zamanı bekliyormuş herhalde(
Sizede geçmiş olsun canım çok oldu sizin hastalık doktora göründünüzmü canım bişey demiyorlarmı?

ü

Götürdük canım, ama bir anlık ter yorgunlukla vs başa dönüyoruz, ben toparlansam hepsini iyileştiricem ama:))
Öyle oluyor canım biz tam iyiöeştik derken ateş ve huysuzluğu geştik bu sefer ağrı başladı çok kötü bi salgın düşün abdullah saçını yoluyordu ağrıdan bende kapar gibi oluyorum ama aykta atlatmaya çalışıyorum yoksa benimda halim harap...

Kızlar eve daha yeni girdim off eski gunlerime dönecem mi yoksa gezme de sinir tanımayan gamze mi olacam gerçi hic alışkın değilim kafam şişti sabah ahmet ve ipeği arkadaşıma bıraktım milli eğitime gittim ve sonuç evime 10 dk A101 in arkasındaki okula gorevlendirmem oldu çok sevindim benim için hayır oldu bu iş araba kullanmama bile gerek kalmadı ipegide sinifima götürürum artik napim eşimin ağzı kulaklarında geçen yıl bu okula il ici tayin istedim ama çıkmamıştı nasip bu dönemeymiş cocuklar için üzüldüm ama onlar arkadaslariyla yaslari küçük unuturlar beni napalim bende teni bir yere alışma provası yapayım eylülde erzuruma gidersem sonra arkadssimla sosyete pazarına gittik gezdik hava çok gÜZel di bugün bahar gibiydi hep boyle olsa keşke yarında ipek kızımı sinemaya goturcem sınıf arkadaslariyla anlaştık ogretmeniyle veda gibi olacak sabah ya ahmetin bakicisan kahvaltıya gidip onu Ahmetle özlem gidermesi icin ahmet le basbasa bırakıp kizkiza gidicez bizden böyle bugün esim nöbette buralardayım

Kirpik diplerim kaşlarım bile ağrıyor benim de( allah herkss başta bebişlete tez vakitte şifa versn inş çabucak iyi olsublar./

Cok sevindim canim senin adina ne guzel olmus evine 10 dakika:)gez tabi canim sefan olsun

nasıl bakıcaz canım? ben de yüklemek isterim aslında.
kişinin ismine tıkla izle de oda seni izleyince görursun bu arada sende albümler var sol yukarda ordan albüm oluştur de yüklersin

Cok sevindim canim senin adina ne guzel olmus evine 10 dakika:)gez tabi canim sefan olsun
saol canım çok bunaldim zaten bu ara anneme de gidemedim tatilde sen nasılsın eşinle bu arada iyi oldunuz mu

Yok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir hersey

Yok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir hersey
İnşallah kuzum zaman herşeyin ilacı inşallah yavrunuz için herşey düzelir

ayyyy yaramaz cinara bakk senn ikisini yabyana izlemek isterdim
ayyy masallahh ne gzl kgvermissin ben hic diyet yapmadim hicde yapasim yok hep yesemmm dursammmm cok pis istahim acik bu aralar
ayyyy manyak bir dizi gerci bizim hangi turk dizimiz manyak diilki onlarin yaninda yine bile nornal kaliyor
yalniz takip takistirmalari ,adetleri dugun meraklari giyimleri susleri pusleri trakyalilar gibiymis bu hintler megerse
nazarr nazarr nazarrr baska soze gerek yok bence
oku ufle bol bol annesi
d gununuzde kutlu olsunbu arada

Okuyorum canım.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…