2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1759920 kızlar sleepy.com.tr den ücretsiz numune istedim ye nı geldi memnun kalırsam alayım kızlar denemek isterseniz üye olun gönderiyorlar ..fiyatlarıda uygun prizmaya gore :KK66:
ben getirtmiştim buraya yazamadım bir türlü, aslında hoşuma gitti benim diğerleri gibi naylon değil

I imspecial bu arada ben kilo vermişim 70 im artık:) diyet sayfasına 75 le başlamıştım kendi kendine gitti 5 kilo, şimdi yeni bir sayfa açıldı oraya takılıcam becerirsem:) 5 kilo daha vermek ilk hedefim
Ohh süpersin tatlım durdugun yerde kilo verdin iste :KK66: ben aldım 74teyim ama şuan mutluyum sadece göbeğe yığıldı benim eti puf diye dalga geçiyor gıcık kocam:KK45: gitmesini bekliyorum spora diyetisyrne başlıcam o zamana kadar keyif yapıyorum:KK70:

Bende carlson aldim.canim
İnterneten siparis verdim bakalim nasil olacak

Evet canim veriyorum
Özgürlükçü doğal olan mı canım kullanıp da sonuç alırsak haberdar edelim birbirimizi de açılsın iştahlari şu çocukların :))

I imspecial Valla heryerde eşinmesinden öyle gına geldi ki odanın ortasına kocaman park yatağı getirdim koydum çok bunalınca içine koyuyorum dağınıklığı geçtim benim mutfakla oturma odası bi arada gidiyo çerez cekmecesini aciyo bişi bulacak boğazına kacircak diye korkuyorum

Selamlar kizlar
akşam büyük ablamdaydik ankardaki ablam ve annmler filan Allah im abdullah kok söktürdu cocuklara ablamin 3 yasinda oglu var abdullahi gordukce kacti:KK53:
bugun esim dilekcemi vericek gelgitler sonucu basliyrum galiba işe....
sonra da merkeze Gidicez hastaneye bi sorucaz sunneti nasil yapiyrlar.ufakligi sunnet ettiricez.calisirsam bir daha yaza kalir ki bu yaz hic tatilimiz de yok...daha faxla buyumeden ettirelim diyoruz....burda dogum ysptigim ozelde sadece pipiyi uyusturarak yapiyrlarmis arkadas gecen yaptirdi tavsiye etti...devlette tum uyutuyrlar baya sıkınti:KK43:

minione minione gecmus olsun kuzum ya...o monta ben de delleniyorum abdullah hiccc sevmiyo giydirtmiyo akşam hava ılıkti örgü hirkasini giydirdim oh mis gibi:)

Nego Nego masallah 5 kilo süper darisi istedigin 5 e kolayca verirsin insallah...iyi misiniz buraz daha canim?

I imspecial sleepy nasil memnun kalirsan deneyebiliriz molfix e gore de hesapli mi aceba:KK53:

hihami hihami bizim mutfak cekmecelri lastik oklava hepsiyle bagli yoksa abdullah ne mumkun dolaptkileri yerinde birakir...cerez tehlikeli Allah korusun...

Bu arada ogluma babasi bakacak ya guya hergun alir anneme giderim diyo kadin en sonunda isyan bayragini cekecek.olmaz oyle diyorum bekleyelim gorelim ne olacak zaten kv kp istemiyrlar su an calismami kucuk diye...

Aslında kursum evimle ayni mahalle esimin camisinin kursu iki dakika mesafede..teneffuste gelsem eve diyrum bi emzirsem bu seferde zor olur aglar diye dusunuyrum birakip giderken...anne yuregi iste 4 saat dayanamiyrum emzirmeden ne yapacak diye...8.30 da başliyorum 12 ceyrekte bitiyor...

Özgürlükçü doğal olan mı canım kullanıp da sonuç alırsak haberdar edelim birbirimizi de açılsın iştahlari şu çocukların :))

I imspecial Valla heryerde eşinmesinden öyle gına geldi ki odanın ortasına kocaman park yatağı getirdim koydum çok bunalınca içine koyuyorum dağınıklığı geçtim benim mutfakla oturma odası bi arada gidiyo çerez cekmecesini aciyo bişi bulacak boğazına kacircak diye korkuyorum
:KK70:bizimki leblebi yiyor fındık yiyor:KK53: tabi parçalayıp tukuruyor benim memleketten galiba leblebi verdim hep yemezse atıyor yere:cool: eşinme lafina çok güldüm:-)

Duha22 Duha22 her boyu 26 tl sanırım daha denemedim öğleden sonravtakicam :KK53:işe yararsa haber ederim:KK54:

[QUOTE Duha 22, post: 44946388, member: 540814"]Bu arada ogluma babasi bakacak ya guya hergun alir anneme giderim diyo kadin en sonunda isyan bayragini cekecek.olmaz oyle diyorum bekleyelim gorelim ne olacak zaten kv kp istemiyrlar su an calismami kucuk diye...

Aslında kursum evimle ayni mahalle esimin camisinin kursu iki dakika mesafede..teneffuste gelsem eve diyrum bi emzirsem bu seferde zor olur aglar diye dusunuyrum birakip giderken...anne yuregi iste 4 saat dayanamiyrum emzirmeden ne yapacak diye...8.30 da başliyorum 12 ceyrekte bitiyor...[/QUOTE]
Canim emzirip gidersin arada kahvaltisini yapar sut içermeyve vs sonra gelince emzirirsin 4 saat bisey ddegil .. Benim kizim 6-7 saat emmedigi oluyor gün içerisinde, kendi istemiyor yani.

Ay ne güzel olur valla ..hepimiz için bu stres hali zor geçiyor kuzum bizimkinin mont giyerken ortalığı ykdigini düşündüm de ardanin o halde ortalığı nasıl birbirine kattığıni hayal bile edemiyorum senin yaşadığın stresi ayyy patlıcam diyorum bende bazen kocaman a aa a aa diye bağırasim geliyorr.. bazen oturdugum yerden saçımı didiklemekten saclarimin dibi duştan çıkalı 3 saat olmasına rağmen yağlamaya başlıyor siyah noktalarla oynamaktan yüzümü perişan ediyorum :KK23: geçen kış küçüklerdi evde otursakts çok yoğunduk simdi oturuyoruz ama yaptigimiz isler yerinde durmuyor çok yaramaz oldular evi duzeltiyorum arkamdan ahmet dağıtıyor ne heves ne bisey bırakıyor sıpa:KK45: tükenmişlik sendromu yaşıyoruz sanırım canım şöyle kosesinde oyun alanı olan tehlikesiz olandan biyer olan bir spor salonu bizim ihtiyacimiz bence gidip havanız değişir mutlu olurz :KK48:
ayyy o
spor salonundan istiyorummmmm
gecen bir lokantays girdik,bakim bolumune biraktik cok iyiydi ogretmen cok ilgiliydi iceriside tertemizdi dusun gidiyoriz annecim diyorum ve gelmiyooo :KK70: zorla cikardikk
1 yildir yedigim en gzl yememtii yaa :KK70:

canım aklımda var bir şeyler inşallah yapmayı çok istiyorum:) buraya yazdığımdan beri rüyamda bile plan yapıyorum:)

bizde hastayız canım aile boyu

geçmiş olsun canım bende yapamadım doğum günü ikisine bir yapıcam inşaallah

oh senin hayalinde güzel:) benimki giyim el işi üstüne:)

ayy çok kötü olmuş canım ya, izin almakla en iyisini yaparsın

ohh güle güle giyin canım iyi yapmışsın:)

nasılsın canım?

aynen canım çok fena bir hastalık bu

bende eşime dedim iş yerindeki doktorlara sorda hangi marka iyiyse alalım diye, nette bir sürü marka var tavsiye edilen

ben hastalıktan giremiyorum sizi bilmem:)

markasını soracaktım yazmışsın:)

evet veriyorum

sende ocean diyorsun kafam yine karışıyor:)

ayy canım çok kötü olmuş, geçen kış bende bunun uyku tulumu versiyonunu yaşamıştım fermuarı kesmiştik gece gece, dün aynen bende cinnet geçirdim saydırdık bizim odunla yine, anlayışsız kaba adamlar:KK11:
ohhh iyi uykular:KK200:
Esin nerde calisiyordu canim ?
Ben naya arastirdim ve soyle yapmaya karar verdim, her defasinda baska marka kullanmaya karar versim, mutlaka birinde olan digerinde yoktur diye

[QUOTE Duha 22, post: 44946388, member: 540814"]Bu arada ogluma babasi bakacak ya guya hergun alir anneme giderim diyo kadin en sonunda isyan bayragini cekecek.olmaz oyle diyorum bekleyelim gorelim ne olacak zaten kv kp istemiyrlar su an calismami kucuk diye...

Aslında kursum evimle ayni mahalle esimin camisinin kursu iki dakika mesafede..teneffuste gelsem eve diyrum bi emzirsem bu seferde zor olur aglar diye dusunuyrum birakip giderken...anne yuregi iste 4 saat dayanamiyrum emzirmeden ne yapacak diye...8.30 da başliyorum 12 ceyrekte bitiyor...
Canim emzirip gidersin arada kahvaltisini yapar sut içermeyve vs sonra gelince emzirirsin 4 saat bisey ddegil .. Benim kizim 6-7 saat emmedigi oluyor gün içerisinde, kendi istemiyor yani.[/QUOTE]
6-7 saat mi.valla canim iki saatte bi saatte emiyruz.3 saati gecti mi hic Hatirlamiyrum.neyseki inek sutu iciyor.sutcu abdullah.onunla idare ederiz:)

Bu arada ogluma babasi bakacak ya guya hergun alir anneme giderim diyo kadin en sonunda isyan bayragini cekecek.olmaz oyle diyorum bekleyelim gorelim ne olacak zaten kv kp istemiyrlar su an calismami kucuk diye...

canım 4 saat bisey değil üzme kendini endişe ettiğin gibi olmayacak

Canim emzirip gidersin arada kahvaltisini yapar sut içermeyve vs sonra gelince emzirirsin 4 saat bisey ddegil .. Benim kizim 6-7 saat emmedigi oluyor gün içerisinde, kendi istemiyor yani.
6-7 saat mi.valla canim iki saatte bi saatte emiyruz.3 saati gecti mi hic Hatirlamiyrum.neyseki inek sutu iciyor.sutcu abdullah.onunla idare ederiz:)[/QUOTE]canım görünce ahmet te hic dayanamıyor hatta üstümü kendi açıyor meme delisi bi çocuk ..ama ben olmayınca ağzını açıyor mecbur iyi olur ek gıdaya alışır :KK66:

canım aklımda var bir şeyler inşallah yapmayı çok istiyorum:) buraya yazdığımdan beri rüyamda bile plan yapıyorum:)

bizde hastayız canım aile boyu

geçmiş olsun canım bende yapamadım doğum günü ikisine bir yapıcam inşaallah

oh senin hayalinde güzel:) benimki giyim el işi üstüne:)

ayy çok kötü olmuş canım ya, izin almakla en iyisini yaparsın

ohh güle güle giyin canım iyi yapmışsın:)

nasılsın canım?

aynen canım çok fena bir hastalık bu

bende eşime dedim iş yerindeki doktorlara sorda hangi marka iyiyse alalım diye, nette bir sürü marka var tavsiye edilen

ben hastalıktan giremiyorum sizi bilmem:)

markasını soracaktım yazmışsın:)

evet veriyorum

sende ocean diyorsun kafam yine karışıyor:)

ayy canım çok kötü olmuş, geçen kış bende bunun uyku tulumu versiyonunu yaşamıştım fermuarı kesmiştik gece gece, dün aynen bende cinnet geçirdim saydırdık bizim odunla yine, anlayışsız kaba adamlar:KK11:
ohhh iyi uykular:KK200:
Size de cok gecmis olsun canim kolay gecmiyor malesef grip

Dafiduck Dafiduck az önce aradılar yarın milli egıtıme gıdıcem başka okula gprevlendırme yapacaklarmış çok üzüldüm cocuklar ı ın 2.bırıne alışmak için uğraşacaklar aslında bir donemlık arkadası görevlendirseler öyle olmuyor malesef ya :KK43: bütün düzenim değişecek soktayım şuan okulun en esko ogretmenıyım ılk ben gttm ama norma düştüm:mad:

X