:))) tembellestik yorgunluk uykusuzluk bizi perisan etti bence gamzecim
dun
mesala yorgunluktan cinnet gecirdim ben
esim 5 dkligina disari cikip gelicekti nolur dedim oglanida gotur o arw carsaflari dedim degistireyim neyse montunu giydirdim montta cift tarafli giyilenlerden
sennerden estiyse icini dedimgiysin bari
sen bunlar geldilerr montu cikaricamsen fermuarin ucuna bezi sıkış takil ne iniyone cikiyo
zatengiyinmeyi sevmiyorr delirdi oglum cikaramiykruz asla kaldi oyle dedim makasi al kes bari
esimde bozulmasin belki tamir olur diye korka korka kesiyomu iki cm kdr cikarmsys calisiyoz yok iki cm yeterligelmemis kafa skistimi coxuk morardi boguluyo artik yuzu cizildi gozune fermuarin elcigi sapi giriyomu hepten cocuk bunalima girince bnm gozumm dön cinnet gecirr montu yirttt parcalara ordan orayw vur agla sinir krizi gecirdim ufaklikta o halimden cokk korktu
hmn esim delisin desin normal insan hareketi degilmis bu,kafayi siyirmisim manyakmisim daha ne hakaretler etti bnde saydim saydimm icimi bosalttim sokakta buldum sanki bu cocugu anayim ben dedimmm sacinin teline zarar gelse yikarimm dunyayi
gerekirse siyiririmda
galiba uykusuzluk yorgunluk stresten birazda onlari sebeplenip cikarmis oldum hepsini birden
birde ilestim tam derken dolaptan sogul bir meyva suyu ictimbogazjm sismis bademcikler iltihaplanmis
minigede gecti gibi oda huysuz sumuklu uykusuzzz
artik tek temennim yazz
bahar gelse ,ince giyinsek disari ciksak
miss gibi deniz havasi alsakk gzl olmazmii