2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen canım bugün denizi yürüttük resmen ahmeti gördükçe arkasın dan gitti ..ahmet orda kova gomedia oyuncağı vardı bayıldı alayim oynasın benim kovaya sulanmasin:-) kiyafetiinide güle güle git canım mnm

Safransari Safransari ocean balikyagiymis tubbs ya sordum bende alacağım pazartesi maşallah çok memnun kaldı o:KK66:
teşekkür ederim canım

Canim hangi marka
Screenshot_2016-01-31-12-27-30-1.png Bu canım 1 tatlı kaşığı dedi ama ilk çay kaşığıyla başlarım

Boş kadrosu olan bi ilkokulda gorevlendirme yaptilar 2.donem resen atama yapacagiz size dediler ama mudurum yapamazlar resen atama bos okul yokki nereye atasinlar gorevlendirme devam edersiniz dedi bi de dun istanbuldaki norm fazlalari icin bi yazi vardi artan terör olaylari sebebiyle karakollardaki polisler sahaya inecekmis norm fazlasi ogretmenler gecici olarak karakollarda gorevlendirilecekmis...insallah istanbulla sinirli kalir bu uygulama...mudure baski yapsin velilerin bos sinif cay ocagi laboratuar falan varsa bölsün sinifi
ilk defa duydum ilginç bir uygulamaymis..hayırlısı canım çok ta Önemli değil olmazsa bende 3gün gider öğretmenodaasinda oturur gelirim napiyim

Canlar bir gün önceden yaptığınız içinde patates olan bi yemeği ısıtıp verdiniz mi hiç?
ben bezelye patates vermiştim

Kızlarım selam tatil yoğunluğundan giremiyorum

balık yağını gamze yazmış Ocean bizde işe yaradı kilo bakımından memnun kaldım inşallah sizlerde de işe yarar,

yarın evimize dönüyoruz inşallah perte çıktım resmen Arhan bir saniye durmuyor herkes bu çocukla seneye baş edemezsin Allah kolaylık versin diyor tırstım 2,5yaşındaki yiğenimi hakediyor sıpa kucağımda bile oturmuyor haftaya koşar büyük ihtimalle

aminn diyorum:KK31:

C Cucu sayfadan uzak kalma zaten pek heyecansız anneler artikim:63:
:))) tembellestik yorgunluk uykusuzluk bizi perisan etti bence gamzecim
dun
mesala yorgunluktan cinnet gecirdim ben
esim 5 dkligina disari cikip gelicekti nolur dedim oglanida gotur o arw carsaflari dedim degistireyim neyse montunu giydirdim montta cift tarafli giyilenlerden
sennerden estiyse icini dedimgiysin bari
sen bunlar geldilerr montu cikaricamsen fermuarin ucuna bezi sıkış takil ne iniyone cikiyo
zatengiyinmeyi sevmiyorr delirdi oglum cikaramiykruz asla kaldi oyle dedim makasi al kes bari
esimde bozulmasin belki tamir olur diye korka korka kesiyomu iki cm kdr cikarmsys calisiyoz yok iki cm yeterligelmemis kafa skistimi coxuk morardi boguluyo artik yuzu cizildi gozune fermuarin elcigi sapi giriyomu hepten cocuk bunalima girince bnm gozumm dön cinnet gecirr montu yirttt parcalara ordan orayw vur agla sinir krizi gecirdim ufaklikta o halimden cokk korktu :KK43: hmn esim delisin desin normal insan hareketi degilmis bu,kafayi siyirmisim manyakmisim daha ne hakaretler etti bnde saydim saydimm icimi bosalttim sokakta buldum sanki bu cocugu anayim ben dedimmm sacinin teline zarar gelse yikarimm dunyayi :KK45::KK53: gerekirse siyiririmda:KK47:
galiba uykusuzluk yorgunluk stresten birazda onlari sebeplenip cikarmis oldum hepsini birden:KK61: birde ilestim tam derken dolaptan sogul bir meyva suyu ictimbogazjm sismis bademcikler iltihaplanmis :mad: minigede gecti gibi oda huysuz sumuklu uykusuzzz
artik tek temennim yazz :KK31: bahar gelse ,ince giyinsek disari ciksak:KK68: miss gibi deniz havasi alsakk gzl olmazmii :KK37:

dun
esim 5 dkligina disari cikip gelicekti nolur dedim oglanida gotur o arw carsaflari dedim degistireyim neyse montunu giydirdim montta cift tarafli giyilenlerden
sen bunlar geldilerr montu cikaricamsen fermuarin ucuna bezi sıkış takil ne iniyone cikiyo
zatengiyinmeyi sevmiyorr delirdi oglum cikaramiykruz asla kaldi oyle dedim makasi al kes bari
esimde bozulmasin belki tamir olur diye korka korka kesiyomu iki cm kdr cikarmsys calisiyoz yok iki cm yeterligelmemis kafa skistimi coxuk morardi boguluyo artik yuzu cizildi gozune fermuarin elcigi sapi giriyomu hepten cocuk bunalima girince bnm gozumm dön cinnet gecirr montu yirttt parcalara ordan orayw vur agla sinir krizi gecirdim ufaklikta o halimden cokk korktu :KK43: hmn esim delisin desin normal insan hareketi degilmis bu,kafayi siyirmisim manyakmisim daha ne hakaretler etti bnde saydim saydimm icimi bosalttim sokakta buldum sanki bu cocugu anayim ben dedimmm sacinin teline zarar gelse yikarimm dunyayi :KK45::KK53: gerekirse siyiririmda:KK47:
galiba uykusuzluk yorgunluk stresten birazda onlari sebeplenip cikarmis oldum hepsini birden:KK61: birde ilestim tam derken dolaptan sogul bir meyva suyu ictimbogazjm sismis bademcikler iltihaplanmis :mad: minigede gecti gibi oda huysuz sumuklu uykusuzzz
artik tek temennim yazz :KK31: bahar gelse ,ince giyinsek disari ciksak:KK68: miss gibi deniz havasi alsakk gzl olmazmii :KK37:
Ay ne güzel olur valla ..hepimiz için bu stres hali zor geçiyor kuzum bizimkinin mont giyerken ortalığı ykdigini düşündüm de ardanin o halde ortalığı nasıl birbirine kattığıni hayal bile edemiyorum senin yaşadığın stresi ayyy patlıcam diyorum bende bazen kocaman a aa a aa diye bağırasim geliyorr.. bazen oturdugum yerden saçımı didiklemekten saclarimin dibi duştan çıkalı 3 saat olmasına rağmen yağlamaya başlıyor siyah noktalarla oynamaktan yüzümü perişan ediyorum :KK23: geçen kış küçüklerdi evde otursakts çok yoğunduk simdi oturuyoruz ama yaptigimiz isler yerinde durmuyor çok yaramaz oldular evi duzeltiyorum arkamdan ahmet dağıtıyor ne heves ne bisey bırakıyor sıpa:KK45: tükenmişlik sendromu yaşıyoruz sanırım canım şöyle kosesinde oyun alanı olan tehlikesiz olandan biyer olan bir spor salonu bizim ihtiyacimiz bence gidip havanız değişir mutlu olurz :KK48:

şükür kavuşturana cnaim napıosun nasilsin

Canım ya sen elislerindrn anlarsın kadınlara destek veriyorlar minicik bir dükkanda harikalar yapan yer var burda keçe ile başladı kadın kapı.süsü.şekerler tütűler offf neler neler
bırakma zaten c.anim olur.mu öyle şey cocuklar bir şekilde büyüyor emin ol ilerde.iyiki isim var diyeceksin
canım aklımda var bir şeyler inşallah yapmayı çok istiyorum:) buraya yazdığımdan beri rüyamda bile plan yapıyorum:)
Nego Nego sagol canim ogluşlarin nasil iyiler mi?
I imspecial canim 2 aydir griple bogusuyorum tam iyilesiyorum derken tekrar grip basliyor tabi ogluşa da bulastıriyorum okuldan grip alıp alıp eve getirdim:) siz nasilsiniz ipekle ahmet kuzucuklar iyiler mi?
bizde hastayız canım aile boyu
Nette biraz sorun var ama bakabildigim kadariyla albumlere cok guzel dogum gunleri yapmissiniz bizimki 27 ocakti ama hastayim yapamadim iyilesirsem haftaya bende dusunuyorum cok duygulandim teker teker doguma yolladigimiz arkadaslarimizin bebisleri buyudude 1 yaslarini kutluyorlar hepsinin saglikli uzun omurleri olsun insallah
geçmiş olsun canım bende yapamadım doğum günü ikisine bir yapıcam inşaallah
@Duha22 masallah canim, gerçekten anlayislari çok artti çok şükür geldik bu günlere :)

I imspecial konuşkan çocukları çok seviyorum 2 yasinda bicir bicir konuşuyorlar ya, tabi büyüdükçe gicik bir hal almaya basliyor o ayri :))

aysimason aysimason geçmiş olsun canim, mmaşallah senin kuzuda iyi konusuyormus şarki bile söylüyor ve :)

@Mrssuperfine yoğurt hic sevmiyor kizim, peynirde öyle.. Bende kahvaltida pankekine labne koyuyorum, kuymak yapiyorum bazense kasar pwynirl o şekilde yiyor.. Doktora en son gittiğimizde beri yeme telasesi aldi beni küçük filan deyince :KK43:

Nego Nego kucuk bir isletmem olsun kek kurabiye yapayim kahve bitki caylari ikram edeyim filan diye hayallerim var benimde :))
oh senin hayalinde güzel:) benimki giyim el işi üstüne:)
Bakiciyi tatil baslayinca isten cikardim canim 2.dönem ucretsiz izin alip kendim bakmayi dusunuyorum çünkü tv bagimlisi bi bebek yapti oglumu yedirme dedigim ne varsa yedirdi cay ve kahveye alistirdi anlatsam roman olur valla cok cektim bu bakicidan:KK43: gelisimin genetikle de alakali oldugunu biliyorum ama benim oglum su an hic bir sey yapamiyor hic ses cikarmiyor tek yaptigi yuruyup tv sehpasinin onune geliyor tv kapanincaya kadar tv ye bakiyor bakicimizin sayesinde hic ilgilenmeyip sadece tv izlettirmesinden bu halde insallah duzeltmeye calisicam bu durumu allah kimsenin evladini yabanci birinin eline dusurmesin sen naptin en son halasi bakiyordu hala bakiyor mu?
ayy çok kötü olmuş canım ya, izin almakla en iyisini yaparsın
Günaydın beybiler bir hafta boyunca evde kalınca dün eşime artık kapris yapınca gezmeye çıkarttı bizi ahmet te dışarıyı görünce ufo görmüş masumköylu gibiydi:-) kendime journey indirim varmış biseyler aldirdim adam sonunda bana para harcadı hep kendim alıyordum ayaküstü soyuldu çok mutlu oldum valla :KK66: kaban ihtiyacım var baktim ama sezonun iyice kapanmasinj bekleyeceğim hala çok pahalı herşey ..dün kıyafet denerken göbeğimin eti pufa benzedigini anladik eşimle çok dalgasını yaptık ama benim için kendimi toparlama silkinme gibi oldu diyet yapmıyorum ama artık abartmayacagim madem almaya meyilli vücudum:KK66: bugün arkadssima oturmaya gidiyoruz onun oğlu da 1 hafta küçük ahmetten çok eğlenir inş oglusum ve denizimix ona yürümeyi ogretecegix tombul oğlan full oturuyor :-) aksamada dişçiye uğrayacağım dişlerimde hafif sorun var yine :KK43: neyse bebekler ben kaçar benden sonra iyi kaynatin sayfaları okumakla bitiremeyim :KK37:
ohh güle güle giyin canım iyi yapmışsın:)
nasılsın canım?
Bence çoğumuz griple boğuşuyoruz canım. 1 aydır geçmeyen gribim var geçer gibi oluyo yine geliyo nasıl bişeyse
aynen canım çok fena bir hastalık bu
Sevgili anneler balik.yagi veriyor musunuz??
Benim kiz gelisimde %9 luk.cikti 8400 cikti kilosu. Bende baslamaya karar verdim.
Hala dis cikarmadi ve istahi da cok azaldi.
bende eşime dedim iş yerindeki doktorlara sorda hangi marka iyiyse alalım diye, nette bir sürü marka var tavsiye edilen
Hoşgeldin canım nabersin oğlum naoiyor hala ankarada mısın ...özlettin kendini:KK66:

@mhulyak canım bence herkes burda ama paylaşım azaldı paylasilacak bisey kalmadı diye düşünülüyor sanırım :KK43: aynen kabanlar ekol journey gibi yerler de hala çok pahalı bir ay daha bekleyeyim diyorum dün çok beğendim ama 399 deyince :KK53:gözlerim boyle oldu sezon bitmiş sanki bana altın satıyorlar hayat çok pahalı Allah yardim etsin insanimiza:KK51: hihami hihami Geçm us olsun

Safransari Safransari t_ugba@ oğlu na kullaniyrodu bende Ahme te baslamayi düşünüyorum o çok faydasini görmüş bi sorayim adini yazarim
ben hastalıktan giremiyorum sizi bilmem:)
Safransari Safransari canım Dr daha küçükken vermişti ama korkmuştum ağır gelirse diye bu kontrolde iştahsız deyince aynısını yazdı yine ben başlayacağım artık kilosu %25 lerde iştahsızlıgi çok yoruyor beni

I imspecial sağol canım
markasını soracaktım yazmışsın:)
Canlar bir gün önceden yaptığınız içinde patates olan bi yemeği ısıtıp verdiniz mi hiç?
evet veriyorum
Kızlarım selam tatil yoğunluğundan giremiyorum

balık yağını gamze yazmış Ocean bizde işe yaradı kilo bakımından memnun kaldım inşallah sizlerde de işe yarar,

yarın evimize dönüyoruz inşallah perte çıktım resmen Arhan bir saniye durmuyor herkes bu çocukla seneye baş edemezsin Allah kolaylık versin diyor tırstım 2,5yaşındaki yiğenimi hakediyor sıpa kucağımda bile oturmuyor haftaya koşar büyük ihtimalle
sende ocean diyorsun kafam yine karışıyor:)
dun
ayy canım çok kötü olmuş, geçen kış bende bunun uyku tulumu versiyonunu yaşamıştım fermuarı kesmiştik gece gece, dün aynen bende cinnet geçirdim saydırdık bizim odunla yine, anlayışsız kaba adamlar:KK11:
:KK15:heryer heryerde ortalik daginik
kahvalti masadaa
sadece yatagimit topladimmmm
ama simdi onu bozucammm:KK53:
cunku oglann uyuduuu bende uyuycammmmm:KK45::KK48: iyi gecelerrrrrrrr :cool:
ohhh iyi uykular:KK200:

X