2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım ya bakıcı ile hayatınız nasıl..ipekte iyi teyzesi ahmet te yuvarlanıp gidiyoruz şükür..büyüyorlar zaman cabuk geciyor
Bakiciyi tatil baslayinca isten cikardim canim 2.dönem ucretsiz izin alip kendim bakmayi dusunuyorum çünkü tv bagimlisi bi bebek yapti oglumu yedirme dedigim ne varsa yedirdi cay ve kahveye alistirdi anlatsam roman olur valla cok cektim bu bakicidan:KK43: gelisimin genetikle de alakali oldugunu biliyorum ama benim oglum su an hic bir sey yapamiyor hic ses cikarmiyor tek yaptigi yuruyup tv sehpasinin onune geliyor tv kapanincaya kadar tv ye bakiyor bakicimizin sayesinde hic ilgilenmeyip sadece tv izlettirmesinden bu halde insallah duzeltmeye calisicam bu durumu allah kimsenin evladini yabanci birinin eline dusurmesin sen naptin en son halasi bakiyordu hala bakiyor mu?

Bakiciyi tatil baslayinca isten cikardim canim 2.dönem ucretsiz izin alip kendim bakmayi dusunuyorum çünkü tv bagimlisi bi bebek yapti oglumu yedirme dedigim ne varsa yedirdi cay ve kahveye alistirdi anlatsam roman olur valla cok cektim bu bakicidan:KK43: gelisimin genetikle de alakali oldugunu biliyorum ama benim oglum su an hic bir sey yapamiyor hic ses cikarmiyor tek yaptigi yuruyup tv sehpasinin onune geliyor tv kapanincaya kadar tv ye bakiyor bakicimizin sayesinde hic ilgilenmeyip sadece tv izlettirmesinden bu halde insallah duzeltmeye calisicam bu durumu allah kimsenin evladini yabanci birinin eline dusurmesin sen naptin en son halasi bakiyordu hala bakiyor mu?
çok üzüldüm senin adına canım ya Allah yardımcın olsun çocuğundan Önemli değil ya bence de al iznini bak oglusuna..halamız bakamadı bakıcı bakıyor kızıma da ik yıl bakmıştı bizim okuldan emekli anasınıfı yardımcı annesi çok sevdiğim bir insan maşallah çok sevdi ahmet çok iyi bakıyor ama ikinci donem esim giderse çok üzülerek annemler gelecek bakacaklar kadını çıkarmak zorunda kalacağım çokta ihtiyacı var bilmiyorum hayırlısı.tv olayida canim çok ilgilerini çekiyor bizde farkediyoruz ama bizim uyaran fok abla etrafta gezdiği için onun peşinde bakmaya fırsat bulamıyor birde malum çok hareket lı bir bebk sen izletmezbbrrqber oynarsaniz birde kesinlikle gidip geleceğin oyun arkadaşı bul ona baka baka öğrenir çabucak malesef vicdansız insanlar sayesinde tekar o etmesinzor şeyler geliyor yavrularımızin başına..birçok arkadaş ses kaydı koydu keske sende koysaydın ne yaptığını duyardın

Günaydın beybiler bir hafta boyunca evde kalınca dün eşime artık kapris yapınca gezmeye çıkarttı bizi ahmet te dışarıyı görünce ufo görmüş masumköylu gibiydi:-) kendime journey indirim varmış biseyler aldirdim adam sonunda bana para harcadı hep kendim alıyordum ayaküstü soyuldu çok mutlu oldum valla :KK66: kaban ihtiyacım var baktim ama sezonun iyice kapanmasinj bekleyeceğim hala çok pahalı herşey ..dün kıyafet denerken göbeğimin eti pufa benzedigini anladik eşimle çok dalgasını yaptık ama benim için kendimi toparlama silkinme gibi oldu diyet yapmıyorum ama artık abartmayacagim madem almaya meyilli vücudum:KK66: bugün arkadssima oturmaya gidiyoruz onun oğlu da 1 hafta küçük ahmetten çok eğlenir inş oglusum ve denizimix ona yürümeyi ogretecegix tombul oğlan full oturuyor :-) aksamada dişçiye uğrayacağım dişlerimde hafif sorun var yine :KK43: neyse bebekler ben kaçar benden sonra iyi kaynatin sayfaları okumakla bitiremeyim :KK37:

çok üzüldüm senin adına canım ya Allah yardımcın olsun çocuğundan Önemli değil ya bence de al iznini bak oglusuna..halamız bakamadı bakıcı bakıyor kızıma da ik yıl bakmıştı bizim okuldan emekli anasınıfı yardımcı annesi çok sevdiğim bir insan maşallah çok sevdi ahmet çok iyi bakıyor ama ikinci donem esim giderse çok üzülerek annemler gelecek bakacaklar kadını çıkarmak zorunda kalacağım çokta ihtiyacı var bilmiyorum hayırlısı.tv olayida canim çok ilgilerini çekiyor bizde farkediyoruz ama bizim uyaran fok abla etrafta gezdiği için onun peşinde bakmaya fırsat bulamıyor birde malum çok hareket lı bir bebk sen izletmezbbrrqber oynarsaniz birde kesinlikle gidip geleceğin oyun arkadaşı bul ona baka baka öğrenir çabucak malesef vicdansız insanlar sayesinde tekar o etmesinzor şeyler geliyor yavrularımızin başına..birçok arkadaş ses kaydı koydu keske sende koysaydın ne yaptığını duyardın
2 kere kamera biraktik eve 10 dakika cekim yapmis sadece bozuk çıktı ikiside sizin bakici isi de hem iyi hem kötü olmuş annenin bakmasi yabanci birinden cok daha iyidir eminim belki de eşin gitmez bakmaya devam eder bakici

Günaydın beybiler bir hafta boyunca evde kalınca dün eşime artık kapris yapınca gezmeye çıkarttı bizi ahmet te dışarıyı görünce ufo görmüş masumköylu gibiydi:-) kendime journey indirim varmış biseyler aldirdim adam sonunda bana para harcadı hep kendim alıyordum ayaküstü soyuldu çok mutlu oldum valla :KK66: kaban ihtiyacım var baktim ama sezonun iyice kapanmasinj bekleyeceğim hala çok pahalı herşey ..dün kıyafet denerken göbeğimin eti pufa benzedigini anladik eşimle çok dalgasını yaptık ama benim için kendimi toparlama silkinme gibi oldu diyet yapmıyorum ama artık abartmayacagim madem almaya meyilli vücudum:KK66: bugün arkadssima oturmaya gidiyoruz onun oğlu da 1 hafta küçük ahmetten çok eğlenir inş oglusum ve denizimix ona yürümeyi ogretecegix tombul oğlan full oturuyor :-) aksamada dişçiye uğrayacağım dişlerimde hafif sorun var yine :KK43: neyse bebekler ben kaçar benden sonra iyi kaynatin sayfaları okumakla bitiremeyim :KK37:
Ohh güle güle giyin cicilerini
Bende baktım dün %50 indirimli montlar 250 TL idi almadım ama belki alırım yine de. Kimsecikler yok burada . yaz olsa millet sokakta diyeceğim ama. Bilmem neredeler???

Bende baktım dün %50 indirimli montlar 250 TL idi almadım ama belki alırım yine de. Kimsecikler yok burada . yaz olsa millet sokakta diyeceğim ama. Bilmem neredeler???
Bence çoğumuz griple boğuşuyoruz canım. 1 aydır geçmeyen gribim var geçer gibi oluyo yine geliyo nasıl bişeyse

Cok cok uzuldum canim
İmkanim varsa ucretsiz izin iyi olur tabi

Hoşgeldin canım nabersin oğlum naoiyor hala ankarada mısın ...özlettin kendini:KK66:

mhulyak mhulyak canım bence herkes burda ama paylaşım azaldı paylasilacak bisey kalmadı diye düşünülüyor sanırım :KK43: aynen kabanlar ekol journey gibi yerler de hala çok pahalı bir ay daha bekleyeyim diyorum dün çok beğendim ama 399 deyince :KK53:gözlerim boyle oldu sezon bitmiş sanki bana altın satıyorlar hayat çok pahalı Allah yardim etsin insanimiza:KK51: hihami hihami Geçm us olsun

Safransari Safransari t_ugba@ oğlu na kullaniyrodu bende Ahme te baslamayi düşünüyorum o çok faydasini görmüş bi sorayim adini yazarim

Bende bugün kendime kap aldım 170 inmişti %60 indirim vardı oğlumu kardeşime bıraktım ablamlA alışverişe çıktık oda aldı kendine şu indirimler olmasa insan biley alamayacak gerçekten...
Bence çoğumuz griple boğuşuyoruz canım. 1 aydır geçmeyen gribim var geçer gibi oluyo yine geliyo nasıl bişeyse
Aynen canım benimki ben değilim oplum grip işim iki katına çıkıyor kendime vakit ayıramıyorum
Sevgili anneler balik.yagi veriyor musunuz??
Benim kiz gelisimde %9 luk.cikti 8400 cikti kilosu. Bende baslamaya karar verdim.
Hala dis cikarmadi ve istahi da cok azaldi.
ben kullanmıyorum canım kilomuzda ne çok nede az normal..

I imspecial canım bizim tembeldr yürümeye korkuyordu onda 3 ay küçük yeğenim var o alıştırdı onu yürümeye:=)
aynen canım bugün denizi yürüttük resmen ahmeti gördükçe arkasın dan gitti ..ahmet orda kova gomedia oyuncağı vardı bayıldı alayim oynasın benim kovaya sulanmasin:-) kiyafetiinide güle güle git canım mnm

Safransari Safransari ocean balikyagiymis tubbs ya sordum bende alacağım pazartesi maşallah çok memnun kaldı o:KK66:

Cok cok uzuldum canim
İmkanim varsa ucretsiz izin iyi olur tabi
Zorlanicam biraz ama oglumdan önemli degil.balık yagini sormussun canim bana 8.ayda vermisti dr ama vermedim cunku kendi bi fabrika acmis ilac uretiyor dr muz kendi uretim balik yagini yazdi 8 eczaneye sordum bulamadim bende almadim deposundan özel getirtmek gerekiyor dedi eczacilar.. balik yediriyorsan duzenli bir sekilde yagina gerek yok bence

Dafiduck Dafiduck norm fazlası olayını naptin ben ikinci donem yine norm fazlası cikabilirim veliler istemiyor aslında ama yapacak pek bisey yok müdür sınıfı ikiye bolmeye çalışıyor bakalım
Boş kadrosu olan bi ilkokulda gorevlendirme yaptilar 2.donem resen atama yapacagiz size dediler ama mudurum yapamazlar resen atama bos okul yokki nereye atasinlar gorevlendirme devam edersiniz dedi bi de dun istanbuldaki norm fazlalari icin bi yazi vardi artan terör olaylari sebebiyle karakollardaki polisler sahaya inecekmis norm fazlasi ogretmenler gecici olarak karakollarda gorevlendirilecekmis...insallah istanbulla sinirli kalir bu uygulama...mudure baski yapsin velilerin bos sinif cay ocagi laboratuar falan varsa bölsün sinifi

X