Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyi alan yujsek lisans icin...o kadar yoruluyr
Demi ama sevimli bıdık bıdık yürüyen ne dedigini amlasilmayan öptükçe öpesin gelen poposu yere yakın dünyanın en sevimli şeyleri olsunda ben hep yuksek lisans yaparımEn iyi alan yujsek lisans icin...o kadar yoruluyr
Calisiyorsak bi insan cikiyor ortaya ne guzel
hahahyy gece konusan ve susmayan bir bebekKızlar bebişim konuşmuyor diye üzülmeyin. Bizimki vıdı vıdı gece bile kalkıp konuşuyor(
Anne duy duy.. Babba del del, ii ihh sen dit, herkesi her şeyi yönlendiriyor, konuşuyor konuşuyor uyumuyor. İstekleri hiç bitmiyo.
İlk zamanlar gülüyordum ama gecenin üçünde sen git sen gel sen dur diyen biri olunca işin rengi değişiyor :))
Konu dökülüyor, kış hastalık koşturmacalar derken yetişemiyor insan..
Kızıma bebek alışverişnde öyle sapıtmışım ki bu bebeğe hiçbir şeye gerek yok:))) belki kibar bir hastane çıkışı alırım az parçalı, o kadar. Ama pna bile gerek yok. Body üsyü kundak yaparım.
Bu sefer kendime yatırım yapacağım:) fırfırlı fuşya bir elbise diktireceğim hem emzirmek kolay olur hem yaz hem sefil gibi çıkmam hastaneden, moral olur:))
Kızlar valla ikinci hamilelik daha kolay. Endişe korku vesveseler boş yerr telaş ve gereksiz alışveriş hevesi olmuyor, daha çok kendini ve bebeğini dinliyorsun. Yapın gitsin gari:)) erteledikçe daha zor.. Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inş.
Bebek partileri de bitti artık doğumgünleri ile ne diş buğdayı kaldı ne bir şey:)))
Kız bebeği olan anneler.. Kulaklarını ne zaman deldireceksiniz?? :))
Benimki içmiyor süt bir tek beni emiyorkızlar şimdi 1 yaşa geldik ya ben ertesi gün koydum biberona sütü üzerine de biraz su verdim çocuğun eline öğğğ bu da neymiş der gibi baktı suratıma içmedi sonra 1-2 denedim sonuç alamadım. Pınar çocuk sütü var onu aldım bende onu içti ama o nedir ya ne tatlı şey o öyle. Ama neyse alışsın diye vericem yavaş yavaş normal sütle karıştırıcam bari şekeri biraz azalsın çocuk onu içerken alışacak bir daha başka şeyler tatsız gelecek. Siz süt konusunda ne yaptınız? içtiler mi ?
1 yaşından öncede süt verdim ama gece muhallebilerinde sek vermemiştim hiç.
o setiyi görmüstüm bir daha gelince alayım:) öyle mi kimya hatun tüh okuyum bakalım ne varmışCanim ismi kapan, orman, asla vazgecme isimli kitaplardi. Cok begendim okurken. Muvizeler dukkanina donusu ise kitapcidan alip okumustum a101 e de ayninyazarin bahcemde yeseren umutlarini aldim okudum. Bir kitabini daha okudum bu yazarin ama simdi hatirlayamadim
Kimya hatunu universitedeyken okumustum agir bir kitap diye hatirliyorum. Mevlana hakkinda olumsuz sozler de var
Ay canim ne guzel kitaplar okuyorsun.
Acikogretimden ilahiyat bitirdin mi ?
Canim bimin yoğurdunu sütünu sakın kullanma, yeğenim erken ergenlik sorunu yaşıyor dr asla kullanmayın demişBim in gunluk sutunu veriyrum ya da sutcumden suT alinca ondan veriyrum biberonla bazen biskuvi de katiyrum sukur sevdi reddetmedi azcik iciyor
iki yil okudum canim acikoagretim evliyken orgun mumkun degil zaten....kazandim uni gitmedim evlendim 1 yil sonra baskafim hic alttan dersim olmadan sukur iki yilda bitti..niyetim jalan iki yili tanamlamak ins dgs ye girip....sonra yuksek lisans dermisim
şükur canim ya merak ettikMerhabalar güzel annişler nasılsınız bebisler nasıl 1 yılı doldurduk şükürler olsun..bazı sorunlarımdan dolayı uzun bir süre giremedim ama hep aklimdaydiniz cok ozledim sizleri sagolsun bikac arkadas merak etmis beni sormus allah razi olsun
Maşaallah ipege, yok canim ya ne alışmasi ben boşuna mı hep depresifim:) yok yok kafaya koydum küçük bir dükkan açıcam kendime hayat böyle geçmiyotİyi canım şükür tv izliyor oyun oynuyor bende ev içinde dolanıyorum sıkılıyorum sıkıldıkça yiyorum hatta birazdan ikimiz kurabiye yapacağız evde oturmaya alışkın değilim kafayı tirlatmasam iyidir Allah sabir versin size gerçi az alismmissinzdr ama ben 15 günü nasıl geçir cem
Oylemi canim ya kullanmam bir daha ins...torku kullanayim gumluk sutu var mi bilmiyrumBenimki içmiyor süt bir tek beni emiyor
o setiyi görmüstüm bir daha gelince alayım:) öyle mi kimya hatun tüh okuyum bakalım ne varmış
Canim bimin yoğurdunu sütünu sakın kullanma, yeğenim erken ergenlik sorunu yaşıyor dr asla kullanmayın demiş
şükur canim ya merak ettik
Ben tirlattim kafayi calusacagim baska yolu yok..isin gercegi evi daha cok seviyrum.ama meslegim guzel oldugu icin birakamiyrum da(Maşaallah ipege, yok canim ya ne alışmasi ben boşuna mı hep depresifim:) yok yok kafaya koydum küçük bir dükkan açıcam kendime hayat böyle geçmiyot
Var canım torkunun günlük sütü a101 de oluyorOylemi canim ya kullanmam bir daha ins...torku kullanayim gumluk sutu var mi bilmiyrum
şükür kavuşturana cnaim napıosun nasilsinMerhabalar güzel annişler nasılsınız bebisler nasıl 1 yılı doldurduk şükürler olsun..bazı sorunlarımdan dolayı uzun bir süre giremedim ama hep aklimdaydiniz cok ozledim sizleri sagolsun bikac arkadas merak etmis beni sormus allah razi olsun
Canım ya sen elislerindrn anlarsın kadınlara destek veriyorlar minicik bir dükkanda harikalar yapan yer var burda keçe ile başladı kadın kapı.süsü.şekerler tütűler offf neler nelerMaşaallah ipege, yok canim ya ne alışmasi ben boşuna mı hep depresifim:) yok yok kafaya koydum küçük bir dükkan açıcam kendime hayat böyle geçmiyot
bırakma zaten c.anim olur.mu öyle şey cocuklar bir şekilde büyüyor emin ol ilerde.iyiki isim var diyeceksinBen tirlattim kafayi calusacagim baska yolu yok..isin gercegi evi daha cok seviyrum.ama meslegim guzel oldugu icin birakamiyrum da(
En güzeli o. Drlar da öyle tavsiye ediyor, görüp istedkleirnde diye.. Ccilerini sevsinler:))Babası ilk yaş gününde hatıra olsun diye küpe almıştı. Ama ben kendi aklı erince isteyince deldirsin diye düşünüyorum. O yüzden küpeyi de büyüğüyle değiştireğiz.
Canım benimki de öyle hatta daha az bir kahve fincanı, yarım nescafe fincanı falan içiyordur herhalde. Onu da içmeye yeni başladı, zorlamıyorum. Doktor süt önemli değil, yoğurt peynir tüketiyorsa ok demişti. Biz de öyle teselli huluyoruz.Duha22 I imspecial Pinking Tree kizlar ne kadar sut veriyorsunuz benim kizin tek seferde en fazla 80 ml iciyor.
hahahyy gece konusan ve susmayan bir bebek
suan hevesim oldugu icin banw cok
cazip geliyo cunku sadexe dun sabah uyanmis yatagindwn sansamiydi bilinclimiydi bilmiyorum iki defa anneee dedi bidahw duymadim tek dedigi dissssss baska bisey yok birde dede o kdr
isaret parmagiylw isaret edip parmak o sekilde ileri digru yuruyor,motor sikletini calistirip gidebiliyor ama duvara carpiyor henuz direksiyon hakimiyeti yok,araba asigi ver eline araba saatlerce oynasin heryerde suruyor tv ustinde lake mobilyalarimin ustunde heryer turkiye haritasi gibi olmus amw konussun cok istiyorum annecimm dese dunyalar bnm olcakk
Hoşgeldin canım öok geçmiş olsun. Artık hastalıklar hafta değil mevsim sürüyor biz de ev ahalisi yıkılıyoruz..Merhabalar güzel annişler nasılsınız bebisler nasıl 1 yılı doldurduk şükürler olsun..bazı sorunlarımdan dolayı uzun bir süre giremedim ama hep aklimdaydiniz cok ozledim sizleri sagolsun bikac arkadas merak etmis beni sormus allah razi olsun
geçmiş olsun canım ya bakıcı ile hayatınız nasıl..ipekte iyi teyzesi ahmet te yuvarlanıp gidiyoruz şükür..büyüyorlar zaman cabuk geciyor
Gecmis olsun canim bizde gribiz bu hafta 2 kez gittim iyilesemedim 2 gundur de oglus hasta gece nobetine basladim atesi cikmaz inşallahEn güzeli o. Drlar da öyle tavsiye ediyor, görüp istedkleirnde diye.. Ccilerini sevsinler:))
Canım benimki de öyle hatta daha az bir kahve fincanı, yarım nescafe fincanı falan içiyordur herhalde. Onu da içmeye yeni başladı, zorlamıyorum. Doktor süt önemli değil, yoğurt peynir tüketiyorsa ok demişti. Biz de öyle teselli huluyoruz.
Yok canım başta ratlıydı ama artık anne baba sarhoş gibiyiz, sussun diye sçaımızı veriyoruz:) yolsun da oyalansın.. Su mama her şeyi istiyor parmağınsa oynatıyor. Tatlılığıbı kaybetyi artık( ilk anne annem dediğinde uçarak giderdim yanına:))
Benim de en büyük hevesim oyuncaklarla oynayan bebekler. Yurtdışında hetkesin bi oyuncağı var hep ellernse taşır sadece onunla oynarlar, bizimki yüzlerine bakmıyor ep anneci..
Hoşgeldin canım öok geçmiş olsun. Artık hastalıklar hafta değil mevsim sürüyor biz de ev ahalisi yıkılıyoruz..