2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
En iyi alan yujsek lisans icin...o kadar yoruluyr
Calisiyorsak bi insan cikiyor ortaya ne guzel
Demi ama sevimli bıdık bıdık yürüyen ne dedigini amlasilmayan öptükçe öpesin gelen poposu yere yakın dünyanın en sevimli şeyleri olsunda ben hep yuksek lisans yaparım:-)

Kızlar bebişim konuşmuyor diye üzülmeyin. Bizimki vıdı vıdı gece bile kalkıp konuşuyor:KK43:(

Anne duy duy.. Babba del del, ii ihh sen dit, herkesi her şeyi yönlendiriyor, konuşuyor konuşuyor uyumuyor. İstekleri hiç bitmiyo.

İlk zamanlar gülüyordum ama gecenin üçünde sen git sen gel sen dur diyen biri olunca işin rengi değişiyor:KK43: :))

Konu dökülüyor, kış hastalık koşturmacalar derken yetişemiyor insan..

Kızıma bebek alışverişnde öyle sapıtmışım ki bu bebeğe hiçbir şeye gerek yok:))) belki kibar bir hastane çıkışı alırım az parçalı, o kadar. Ama pna bile gerek yok. Body üsyü kundak yaparım.

Bu sefer kendime yatırım yapacağım:) fırfırlı fuşya bir elbise diktireceğim hem emzirmek kolay olur hem yaz hem sefil gibi çıkmam hastaneden, moral olur:))

Kızlar valla ikinci hamilelik daha kolay. Endişe korku vesveseler boş yerr telaş ve gereksiz alışveriş hevesi olmuyor, daha çok kendini ve bebeğini dinliyorsun. Yapın gitsin gari:)) erteledikçe daha zor.. Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inş.

Bebek partileri de bitti artık doğumgünleri ile ne diş buğdayı kaldı ne bir şey:)))

Kız bebeği olan anneler.. Kulaklarını ne zaman deldireceksiniz?? :))
hahahyy gece konusan ve susmayan bir bebek
suan hevesim oldugu icin banw cok
cazip geliyo cunku sadexe dun sabah uyanmis yatagindwn sansamiydi bilinclimiydi bilmiyorum iki defa anneee dedi bidahw duymadim tek dedigi dissssss baska bisey yok birde dede o kdr :KK70:
isaret parmagiylw isaret edip parmak o sekilde ileri digru yuruyor,motor sikletini calistirip gidebiliyor ama duvara carpiyor henuz direksiyon hakimiyeti yok,araba asigi ver eline araba saatlerce oynasin heryerde suruyor tv ustinde lake mobilyalarimin ustunde heryer turkiye haritasi gibi olmus :KK70: amw konussun cok istiyorum annecimm dese dunyalar bnm olcakk

Selam kuzlar iki üç gündür oplum hasta hayat durdu yine benim için şükür şimdi biraz iyi küçücük burnu var içi doluyor sümük nefes alamıyor diye sonra bana çatıyor yaramaz geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kaç kere yazdım abdullah tamamlamama izin vermedi..

Benim oğlymda çok fena konuşuyor biz ona bir küçücük abdullah varmış annesi onu çok çık severmiş diyoruz, ıda bir tütüdüt abdullah varmı gerisinde hıhıhı diyerek bitiriyor:KK70: şarkı söylemeye bayılıyor nay nay nay diyip halay çekiyor:)
Dit dit dit ınnnn ınnn ınn diyerek araba sürüyor anne, baba, dede, deda yani sevda, eme yani amre, anneanne, dit, del, baybay diyip elini sLlıyor ve en sevsiği.şey göğüslerimi. Açmaya çalışarak mamama diyor bizim diilli şimdilik bu kadarını yapıyor he birde geldi gitti cici:)

kızlar şimdi 1 yaşa geldik ya ben ertesi gün koydum biberona sütü üzerine de biraz su verdim çocuğun eline öğğğ bu da neymiş der gibi baktı suratıma içmedi sonra 1-2 denedim sonuç alamadım. Pınar çocuk sütü var onu aldım bende onu içti ama o nedir ya ne tatlı şey o öyle. Ama neyse alışsın diye vericem yavaş yavaş normal sütle karıştırıcam bari şekeri biraz azalsın çocuk onu içerken alışacak bir daha başka şeyler tatsız gelecek. Siz süt konusunda ne yaptınız? içtiler mi ?
1 yaşından öncede süt verdim ama gece muhallebilerinde sek vermemiştim hiç.
Benimki içmiyor süt bir tek beni emiyor
Canim ismi kapan, orman, asla vazgecme isimli kitaplardi. Cok begendim okurken. Muvizeler dukkanina donusu ise kitapcidan alip okumustum a101 e de ayninyazarin bahcemde yeseren umutlarini aldim okudum. Bir kitabini daha okudum bu yazarin ama simdi hatirlayamadim

Kimya hatunu universitedeyken okumustum agir bir kitap diye hatirliyorum. Mevlana hakkinda olumsuz sozler de var

Ay canim ne guzel kitaplar okuyorsun.
Acikogretimden ilahiyat bitirdin mi ?
o setiyi görmüstüm bir daha gelince alayım:) öyle mi kimya hatun tüh okuyum bakalım ne varmış

Bim in gunluk sutunu veriyrum ya da sutcumden suT alinca ondan veriyrum biberonla bazen biskuvi de katiyrum sukur sevdi reddetmedi azcik iciyor

iki yil okudum canim acikoagretim evliyken orgun mumkun degil zaten....kazandim uni gitmedim evlendim:KK53: 1 yil sonra baskafim hic alttan dersim olmadan sukur iki yilda bitti..niyetim jalan iki yili tanamlamak ins dgs ye girip....sonra yuksek lisans dermisim:rolleyes:
Canim bimin yoğurdunu sütünu sakın kullanma, yeğenim erken ergenlik sorunu yaşıyor dr asla kullanmayın demiş

Merhabalar güzel annişler nasılsınız bebisler nasıl 1 yılı doldurduk şükürler olsun..bazı sorunlarımdan dolayı uzun bir süre giremedim ama hep aklimdaydiniz cok ozledim sizleri sagolsun bikac arkadas merak etmis beni sormus allah razi olsun
şükur canim ya merak ettik

İyi canım şükür tv izliyor oyun oynuyor bende ev içinde dolanıyorum sıkılıyorum sıkıldıkça yiyorum :-) hatta birazdan ikimiz kurabiye yapacağız evde oturmaya alışkın değilim kafayı tirlatmasam iyidir:KK47: Allah sabir versin size gerçi az alismmissinzdr ama ben 15 günü nasıl geçir cem:KK76:
Maşaallah ipege, yok canim ya ne alışmasi ben boşuna mı hep depresifim:) yok yok kafaya koydum küçük bir dükkan açıcam kendime hayat böyle geçmiyot

Benimki içmiyor süt bir tek beni emiyor
o setiyi görmüstüm bir daha gelince alayım:) öyle mi kimya hatun tüh okuyum bakalım ne varmış

Canim bimin yoğurdunu sütünu sakın kullanma, yeğenim erken ergenlik sorunu yaşıyor dr asla kullanmayın demiş

şükur canim ya merak ettik
Oylemi canim ya kullanmam bir daha ins...torku kullanayim gumluk sutu var mi bilmiyrum

Merhabalar güzel annişler nasılsınız bebisler nasıl 1 yılı doldurduk şükürler olsun..bazı sorunlarımdan dolayı uzun bir süre giremedim ama hep aklimdaydiniz cok ozledim sizleri sagolsun bikac arkadas merak etmis beni sormus allah razi olsun
şükür kavuşturana cnaim napıosun nasilsin

Maşaallah ipege, yok canim ya ne alışmasi ben boşuna mı hep depresifim:) yok yok kafaya koydum küçük bir dükkan açıcam kendime hayat böyle geçmiyot
Canım ya sen elislerindrn anlarsın kadınlara destek veriyorlar minicik bir dükkanda harikalar yapan yer var burda keçe ile başladı kadın kapı.süsü.şekerler tütűler offf neler neler
Ben tirlattim kafayi calusacagim baska yolu yok..isin gercegi evi daha cok seviyrum.ama meslegim guzel oldugu icin birakamiyrum da:KK43:(
bırakma zaten c.anim olur.mu öyle şey cocuklar bir şekilde büyüyor emin ol ilerde.iyiki isim var diyeceksin

Nette biraz sorun var ama bakabildigim kadariyla albumlere cok guzel dogum gunleri yapmissiniz bizimki 27 ocakti ama hastayim yapamadim iyilesirsem haftaya bende dusunuyorum cok duygulandim teker teker doguma yolladigimiz arkadaslarimizin bebisleri buyudude 1 yaslarini kutluyorlar hepsinin saglikli uzun omurleri olsun insallah

Babası ilk yaş gününde hatıra olsun diye küpe almıştı. Ama ben kendi aklı erince isteyince deldirsin diye düşünüyorum. O yüzden küpeyi de büyüğüyle değiştireğiz.
En güzeli o. Drlar da öyle tavsiye ediyor, görüp istedkleirnde diye.. Ccilerini sevsinler:))

Duha22 Duha22 I imspecial Pinking Tree Pinking Tree kizlar ne kadar sut veriyorsunuz benim kizin tek seferde en fazla 80 ml iciyor.
Canım benimki de öyle hatta daha az bir kahve fincanı, yarım nescafe fincanı falan içiyordur herhalde. Onu da içmeye yeni başladı, zorlamıyorum. Doktor süt önemli değil, yoğurt peynir tüketiyorsa ok demişti. Biz de öyle teselli huluyoruz.

hahahyy gece konusan ve susmayan bir bebek
suan hevesim oldugu icin banw cok
cazip geliyo cunku sadexe dun sabah uyanmis yatagindwn sansamiydi bilinclimiydi bilmiyorum iki defa anneee dedi bidahw duymadim tek dedigi dissssss baska bisey yok birde dede o kdr :KK70:
isaret parmagiylw isaret edip parmak o sekilde ileri digru yuruyor,motor sikletini calistirip gidebiliyor ama duvara carpiyor henuz direksiyon hakimiyeti yok,araba asigi ver eline araba saatlerce oynasin heryerde suruyor tv ustinde lake mobilyalarimin ustunde heryer turkiye haritasi gibi olmus :KK70: amw konussun cok istiyorum annecimm dese dunyalar bnm olcakk

Yok canım başta ratlıydı ama artık anne baba sarhoş gibiyiz, sussun diye sçaımızı veriyoruz:) yolsun da oyalansın.. Su mama her şeyi istiyor parmağınsa oynatıyor. Tatlılığıbı kaybetyi artık:KK43:( ilk anne annem dediğinde uçarak giderdim yanına:))
Benim de en büyük hevesim oyuncaklarla oynayan bebekler. Yurtdışında hetkesin bi oyuncağı var hep ellernse taşır sadece onunla oynarlar, bizimki yüzlerine bakmıyor ep anneci..

Hoşgeldin canım öok geçmiş olsun. Artık hastalıklar hafta değil mevsim sürüyor biz de ev ahalisi yıkılıyoruz..

Duha22 Duha22 masallah canim, gerçekten anlayislari çok artti çok şükür geldik bu günlere :)

I imspecial konuşkan çocukları çok seviyorum 2 yasinda bicir bicir konuşuyorlar ya, tabi büyüdükçe gicik bir hal almaya basliyor o ayri :))

aysimason aysimason geçmiş olsun canim, mmaşallah senin kuzuda iyi konusuyormus şarki bile söylüyor ve :)

Pinking Tree Pinking Tree yoğurt hic sevmiyor kizim, peynirde öyle.. Bende kahvaltida pankekine labne koyuyorum, kuymak yapiyorum bazense kasar pwynirl o şekilde yiyor.. Doktora en son gittiğimizde beri yeme telasesi aldi beni küçük filan deyince :KK43:

Nego Nego kucuk bir isletmem olsun kek kurabiye yapayim kahve bitki caylari ikram edeyim filan diye hayallerim var benimde :))

Nego Nego sagol canim ogluşlarin nasil iyiler mi?
I imspecial canim 2 aydir griple bogusuyorum tam iyilesiyorum derken tekrar grip basliyor tabi ogluşa da bulastıriyorum okuldan grip alıp alıp eve getirdim:) siz nasilsiniz ipekle ahmet kuzucuklar iyiler mi?
geçmiş olsun canım ya bakıcı ile hayatınız nasıl..ipekte iyi teyzesi ahmet te yuvarlanıp gidiyoruz şükür..büyüyorlar zaman cabuk geciyor

En güzeli o. Drlar da öyle tavsiye ediyor, görüp istedkleirnde diye.. Ccilerini sevsinler:))

Canım benimki de öyle hatta daha az bir kahve fincanı, yarım nescafe fincanı falan içiyordur herhalde. Onu da içmeye yeni başladı, zorlamıyorum. Doktor süt önemli değil, yoğurt peynir tüketiyorsa ok demişti. Biz de öyle teselli huluyoruz.

Yok canım başta ratlıydı ama artık anne baba sarhoş gibiyiz, sussun diye sçaımızı veriyoruz:) yolsun da oyalansın.. Su mama her şeyi istiyor parmağınsa oynatıyor. Tatlılığıbı kaybetyi artık:KK43:( ilk anne annem dediğinde uçarak giderdim yanına:))
Benim de en büyük hevesim oyuncaklarla oynayan bebekler. Yurtdışında hetkesin bi oyuncağı var hep ellernse taşır sadece onunla oynarlar, bizimki yüzlerine bakmıyor ep anneci..

Hoşgeldin canım öok geçmiş olsun. Artık hastalıklar hafta değil mevsim sürüyor biz de ev ahalisi yıkılıyoruz..
Gecmis olsun canim bizde gribiz bu hafta 2 kez gittim iyilesemedim 2 gundur de oglus hasta gece nobetine basladim atesi cikmaz inşallah

X