Ahahahahahakizzz gamzee Allah iyiligini versin senin
sen beni gulmekten oldureceksin pilic resmimi profil fotosu yapmissin hahahaha cilginnn kadinn
kizzz gamzee Allah iyiligini versin senin
sen beni gulmekten oldureceksin pilic resmimi profil fotosu yapmissin hahahaha cilginnn kadinn
Yaakizzz gamzee Allah iyiligini versin senin
Yaabian korktum dava edersin diye ipek yapmış ardanin fotosu na bakiyordu nasıl becerdiyse bi saatte geri düzelmedi
daha nelerrYaabian korktum dava edersin diye ipek yapmış ardanin fotosu na bakiyordu nasıl becerdiyse bi saatte geri düzelmedi
daha nelerrne davası koyabilirsin yani,bizde yeri gelir sizinkini koyarız,komşu komşunun külüne muhtaçtır
hahahaaaa :)))) dogru diyorsunminione demissin ya arda muzmin bekar olacak çok güldüm simdi bile acayip capkin bakıyor kızlar bırakır mi onu
Çok güzel bir konsept party olmuş. Nice güzel yaşları olsun inşallah anne ve babasıylatakip et cnm beni
sorarıım canım yazarım sanaaysimason canım esin sanırım galericiydi sorar misin 40-50 arası bisey araba alacak olsa otomatik olarak hangi arabaları önerir
aminnn cnm insallahhh gzl duan icinÇok güzel bir konsept party olmuş. Nice güzel yaşları olsun inşallah anne ve babasıyla
gecmis olsun cnm muhtemelen usutmustur,Allahsifalar versin umarimduzeliraysimason sagol canim sizinde dogumgununuz kutlu olsun nice guzel saglikli mutlu yillara iyiki dogmus abdullah pasa
kızlar sabahtan beri oglum kusuyor az da degil cok kusuyor kalkar kalkmaz kustu yatak battanie bile batti o derece cok kustu hastaneye gittik kan ve idrar tahlili yapildi temizmis sukur doktor yedigi bisey dokunmustur veya bagirsak enfeksiyonu baslangicida olabilir dedi takipteyiz ishal yok cok sukur geldikten sonrada kustu kusmasi gecmezse ultrasonla bakcaklarmis insallah gecer ya kuzum mahvoldu kusa kusa :'(
hahahaaa ayy cnmm yaa saolssin begenmene sevindim valls sizin partyniz asil olaydi herseyiniz giysileriniz on numara olmustu :) valla hakkini helal et,esim tutturdu ben aslw t shirt giymrm diye sonra sizleri gosterdim bak dedim ne gzl uyumlu olmuslar ondan somra ikna olduHanımlar ortadan dalıyorum böyle kusuruma bakmayın, 1 yaş aşısından 1 yaş kontrolünden kan vermekten şundan bundan ancak vakit bulabildim, 2 tane albüm yaptım.
Biri dğum gününden 1 hafta önce Mustafa ya pasta parçalatmaya çalışmıştık ama olmadı parçalamadı onun fotoğrafları :)))
birde doğum gününden bir kısım fotoğraf.
minione bayıldım bayıldım superbaby ye çook tatlı ve sen çok güzelsin maşallah sübhanallah, her şey harika olmuş.
Tüm ayrıntılarınıza baktım ve hepsini çook sevdim. Ellerine kollarına her bi yerlerine sağlık.